KUCHARZ/PIZZERMAN Szyd艂owiec oferta pracy "PULCINELLA" Pizza e Pasta Marcin Indyka
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wyrabianie i pieczenie pizzy, przygotowywanie produkt贸w
Data publikacji: 2019-03-26
Lokalizacja: Szyd艂owiec (mazowieckie)
Pracodawca: "PULCINELLA" Pizza e Pasta Marcin Indyka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK WIELKI 1, 26-500 Szyd艂owiec, powiat: szyd艂owiecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wyrabianie i pieczenie pizzy, przygotowywanie produkt贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szyd艂owiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szyd艂owiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szyd艂owiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Nazwa pracodawcy: "PULCINELLA" Pizza e Pasta Marcin Indyka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szyd艂owcu
Adres pracodawcy:
KOLEJOWA 2AB, 26-500 Szyd艂owiec, powiat: szyd艂owiecki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: szyd艂owiecki
Gmina pracodawcy: Szyd艂owiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szyd艂owiec
Ulica pracodawcy: KOLEJOWA
Numer budynku pracodawcy: 2AB
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szyd艂owcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 25.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
* realizacja produkcji da艅 a鈥檒a carte oraz bankietowych,* dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 serwowanych da艅,* dba艂o艣膰 o procedury ustawowe i HACCP,* dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek w kuchni,* sta艂a wsp贸艂praca z personelem kelnerskim
P.T.U "Valg-Podhale" Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze gastronomiczne, 6 m-cy do艣wiadczenia.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jaros艂aw (podkarpackie)
ps
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Dobryszyce (艂贸dzkie)
przygotowywanie warzyw i owoc贸w, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅 z szefem kuchni,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-11-24 - Niemcza (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Ryman贸w (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, utrzymanie stanowiska pracy w czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
- Zakres zada艅: 1. Codzienny przydzia艂 obowi膮zk贸w pomocy kuchennej.2. Ustalanie z intendentk膮 i wicedyrektorem tygodniowych jad艂ospis贸w z uwzgl臋dnieniem zasad racjonalnego 偶ywienia.3. Przygotowanie posi艂k贸w wg ustalonego jad艂ospisu.4. Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi normami 偶ywienia dzieci w plac贸wkach o艣wiatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posi艂k贸w.6. Codzienna dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowisk pracy, urz膮dze艅 kuchennych i miejsca wydawania posi艂k贸w.7. W czasie ferii dok艂adne i gruntowne sprz膮tanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprz臋t贸w AGD.8. Stosowanie w pracy przepis贸w HACCP oraz przepis贸w BHP.9. Ponadto zobowi膮zuje si臋 kuchark臋 do zastosowania si臋 do zakazu wnoszenia na teren Zespo艂u prywatnych produkt贸w 偶ywno艣ciowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli staj膮 si臋 w艂asno艣ci膮 Zespo艂u, a fakt ten b臋dzie powa偶nym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zg艂aszanie na bie偶膮co usterek i awarii sprz臋tu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprz臋tu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektor贸w Zespo艂u, wynikaj膮ce z organizacji pracy Zespo艂u, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto (2020 z艂 brutto + wys艂uga lat). Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:30-14:30. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe. Preferowane do艣wiadczenie w obs艂udze kuchni i sto艂贸wki szkolnej. Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, radzenie sobie w sytuacjach stresogennych. Szkolenie HCCP. Kontakt osobisty (ul. Gra偶y艅skiego 17, 40-126 Katowice).
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIES艁YSZ膭CYCH I S艁ABOS艁YSZ膭CYCH - 2018-06-27 - Katowice (艣l膮skie)
praca w restauracji
NAT - MAT Natalia Sroczy艅ska - 2016-08-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
obs艂uga maszyn; praca na trzy zmiany w godz. 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00; miejsce wykonywania pracy: ul. Nasienna 8, 73-110 Stargard.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2019-02-26 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Miejsce pracy: Restauracje LDT, m. in. Wroc艂aw, ul. ZachodniaDyspozycyjno艣膰 10-20 od poniedzia艂ku do niedzielimin. 164 h pracy w miesi膮cu Sala G
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-09-29 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Wed艂ug zawodu
Jad艂odajnia-Bar Mleczny Hades Micha艂 Ga艂a - 2017-08-22 - 呕ary (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DP DA艃 RAW, PROCES TWORZENIA I 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W WED艁UG KUCHNI RAW, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II El偶bieta Kruszy艅ska - 2017-03-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw ala karte
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Gietrzwa艂d (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o stanowisko pracy.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Os贸b z Niepe艂nosprawno艣ci膮 Intelektualn膮 Ko艂o w Zawoi - 2018-11-20 - Tarnawa G贸rna (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶, obs艂uga sali sprzeda偶y, obs艂uga i kontakt z klientami zagranicznymi i wycieczkami. Kontakty z zagranicznymi w艂a艣cicielami sieci.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie kanapek typu kebab, sa艂atek, da艅 i napoj贸w kuchni uzbeckiej, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, obs艂uga klient贸w lokalu
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w- dania s膮 serwowane po ka偶dorazowym ustaleniu menu dla minimum 4 os贸b- obowi膮zkowe rezerwacje.Praca w restauracji na zamku Greifenhain
kontakt przez WUP - 2016-12-30 - Niemcy (Niemcy)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa os贸b bezrobotnych 30+ (2018), wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to osoby w wieku 30 lat i wi臋cej znajduj膮ce si臋 w szczeg贸lnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku 偶ycia,- kobiety,- osoby z niepe艂nosprawno艣ciami,- osoby d艂ugotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2018-03-14 - Sul臋cin (lubuskie)
wykszta艂cenie zawodowe,艣rednie, mile widziane do艣wiadczenie, praca zwi膮zana z wydawaniem i przyjnowaniem towaru na magazyn
Zak艂ady Mi臋sne Niebieszcza艅scy Sp.j. - 2017-12-13 - Prosz贸wka (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, przygotowywanie pizzy, utrzymanie w porz膮dku stanowiska pracy.
DK Projekt - 2016-06-16 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie produkt贸w do obr贸bki, sporz膮dzanie da艅, potraw z zastosowaniem urz膮dze艅 w zak艂adzie. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
-
BAR "U MACIEJA"- ADAM FYDRYCH W POGORZELICY - 2019-02-25 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowanie i prowadzenie zaj臋膰 edukacyjnych, zapewnienie opieki i bezpiecze艅stwa dzieciom, dbanie o porz膮dek i wystr贸j miejsca pracy
Z艁OTA RYBKA Barbara Dul, Wanda Dul Sp贸艂ka Jawna - 2019-03-13 - Wschowa (lubuskie)