KUCHARZ - PIZZERMAN Baranów oferta pracy P.H.U. "RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S.C.
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie pizzy
Data publikacji: 2020-11-27
Lokalizacja: Baranów (lubelskie)
Pracodawca: P.H.U. "RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Puławska 96, 24-105 Baranów, powiat: puławski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzeni 17 zł/godz
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Baranów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: puławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0614
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Baranów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Przygotowanie pizzy (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
P.H.U. "RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S.C.
danePracodawcy_nip: 7162799669
danePracodawcy_regon: 060706265
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Janowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
Puławska 96, 24-105 Baranów, powiat: puławski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: puławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0614
Gmina pracodawcy: Baranów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Baranów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0378253
Ulica pracodawcy: Puławska
Numer budynku pracodawcy: 96
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Janowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 27.11.2020
Oferta pracy ważna do: 26.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3540593f782ab1c451d925f671dc80a8
Podobne oferty pracy
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2018-01-15 - Bądzów (dolnośląskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej, praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - bengalskiej wg. oryginalnych przepisów- właściwy dobór i obróbka surowców oraz przypraw- praca w godz. 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
COS - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich - 2020-06-17 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Montaż instalacji sanitarnych, wod-kan.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Rudawa (świętokrzyskie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-04-03 - Mielec (podkarpackie)
Gotowanie zgodnie z jadłospisamiWymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku- żywienie zbiorowe min. 6 miesięcy, niezbędna książeczka sanepidowska.Pierwsza umowa na czas określony, następnie umowa na stałePraca w godzinach: 06:00-14:00Wynagrodzenie: miesięczne 2250zł brutto+ 1000zł premiaMiejsce pracy: ul. ARKOŃSKA 4, 71-455 SzczecinMiejsce rekrutacji: ul. Zbożowa 4A Szczecin po wcześniejszym umówieniu się telefonicznym: 502961492
GB SERVICE SP. Z O.O. - 2019-11-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-02-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe STALZŁOM Sp. z o.o. - 2018-12-13 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ I WSCHODNIEJ, UKŁADANIE MENU, TWORZENIE OFERT NA CATERINGI, ROBIENIE LISTY ZAKUPÓW, TWORZENIE PRZEPISÓW, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE,SAMODZIELNA PRACA, PRZYGOTOWANIE MENU , ZNAJOMOŚĆ DIETETYKI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, 5 LAT DOŚWIADCZENIA JAKO KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ J. ANGIELSKIEGO W MOWIE - PODSTAWYGODZINY PRACY OD 15-22
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z kuchni włoskiej.
Mezopotamia KEBAB - 2018-07-18 - Lubań (dolnośląskie)
Sprzedaż produktów, obsługa ksay fiskalnej, sprawdzanie i odbiór dostaw towarów, sprawdzanie stanów magazynowych
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zarzecze (podkarpackie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz 7-16; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-21
Firma Budowlana BODO - 2016-08-17 - Słupsk (pomorskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2018-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2017-01-04 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały i stołówkę. Praca według grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek stażowy
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-04-26 - Opole (opolskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2019), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
FIRMA Alicja - Alicja Dubik - 2019-05-13 - Słońsk (lubuskie)
Przygotowywanie i pomoc w sporządzaniu posiłków (zupy, bigosy, sałatki, dania główne). Praca w godzinach od 10:00-18:00. Praca od poniedziałku do piątku.
"DOMINIKANA" Anna Dominik - 2016-11-29 - Dobra (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Papiernia (pomorskie)
Przygotowanie i pieczenie pizzy
MIDOM Michał Smoleński - 2018-02-07 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie dań wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, znajomość języka ukraińskiego i polskiego w stopniu bardzo dobrym oraz min. 4 letnie doświadczenie zawodowe. OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ZIELONY CYPEL ul. Leśna 1. 69-210 Lubniewice. Tel. 71 399 50 00 Arkadiusz Kucharski lub e-mail: aliff (at) aliff.pl
GREEN CAPE Spółka z o. o. - 2016-11-23 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Legionowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUPÓW, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ STOŁÓWCE, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - ŻYWIENIE ZBIOROWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2015-12-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pozyskiwanie kontrahentówprowadzenie rozmów handlowychsporządzanie umów i ofertpraca w terenie (województwo lubelskie)mile widziana osoba z wykształceniem wyższym prawniczym, ekonomicznym, administracyjnym3000,00 brutto podstawy + prowizjaspotkanie w siedzibie pracodawcy
4 GRANTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-07-23 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Gotowanie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - BUDOWNICTWO Renata Wenda - 2016-05-09 - Radzymin (mazowieckie)
Usługi fryzjerskieStaż odbywać się będzie w dzielnicy: Błonie
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie - 2016-04-18 - Wyszków (mazowieckie)
Gotowanie przy kuchni gorącej potrawy kuchni polskiej i wschodniej.
Gałkowo.pl Potocki Aleksander - 2017-08-09 - Gałkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej. Dbanie o porządek. Nadzór nad personelem w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)