KUCHARZ- PIZZER Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ- PIZZER
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-11-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 11-22 godziny pracy do ustalenia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia w艂oska
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie- brak lub niepe艂ne podstawowe; 3 lata do艣wiadczenia zawodowego jako kucharz pizzer, umiej臋tno艣膰 pracy na screenach i piecu szamotowym; mile widziana ksi膮偶eczka sanepidu, mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego. Obowi膮zki: przygotowywanie pizzy, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 21.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 05.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Nauczanie wychowania do 偶ycia w rodzinie w szkole podstawowej.
SZKO艁A PODSTAWOWA IM.M.KOWNACKIEJ W K艁ODAWIE - 2018-11-06 - K艂odawa (pomorskie)
prace magazynowe,przyj臋cia towaru, pakowanie, uk艂adanie
Nordglass Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Bytom (艣l膮skie)
Praca w kuchni,przygotowywanie potraw,serwowanie da艅,praca przy barze.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz zwrot koszt贸w dojazdu ( wg 艣redniej ceny 艣rodk贸w komunikacji publicznej)
DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNO - US艁UGOWA MALAZDRA MAREK - 2016-12-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUP脫W. WST臉PNA OBR脫BKA PRODUKT脫W, OBR脫BKA TERMICZNA PRODUKT脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI NA STANOWISKU PRACY I W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH. WPROWADZANIE NOWO艢CI DO KARTY DA艃. EFEKTYWNA PRACA W ZESPOLE
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2017-04-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
wyrabianie pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie
S TRADE&SERVICE - 2016-06-02 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Jas艂o (podkarpackie)
Do zakresu Twoich obowi膮zk贸w b臋dzie nale偶a艂a telefoniczna obs艂uga Klienta, wi臋c je艣li:- jeste艣 osob膮 偶yczliw膮, u艣miechni臋t膮, komunikatywn膮- chcesz si臋 rozwija膰- chcesz zdoby膰 bogate do艣wiadczenie w kontaktach z klientami- chcesz mie膰 elastyczny grafikJe艣li tak, to jeste艣 idealnym kandydatem
Poltel Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, deser贸w, utrzymywanie porz膮dku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zam贸wie艅 produkt贸w potrzebnych do przygotowywania posi艂k贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Praca na kuchni na o艣rodku wczasowym.
Us艂ugi Gastronomiczne Jan Mirek - 2018-04-13 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olkusz (ma艂opolskie)
samodzielne przygotawanie posi艂k贸w i dbanie o stanowisko pracy
呕aneta Mele - 2016-05-20 - Nowa Wie艣 Tworoska (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jad艂ospis贸w.Praca w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu na umow臋 zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wy偶ywienie.
DORIS SPA Bogdan Igli艅ski Dorota Igli艅ska - Sp. j. - 2015-11-17 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w resteuracji Si贸dme Niebo Nowe S贸jki 3
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Elektrobud Us艂ugi Instalacyjne Zi臋tek Kutno - 2017-07-07 - Kutno (艂贸dzkie)
kucharz w hotelu
Investpromotion, sp贸艂ka z o.o. - 2017-10-16 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
gotowanie da艅 tradycyjnej kuchni 艣l膮skiej
Restauracja "Go艣ciniec 艢l膮ski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (艣l膮skie)
- przygotowanie i sporzadzanie posi艂k贸w wg. zam贸wie艅- dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Gorlice (ma艂opolskie)
obs艂uga klienta w punkcie T-Mobile w Galeri Solnej
PPHU AGMAR Mariusz Pomianowski - 2017-08-18 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni mi臋dzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepis贸w pochodz膮cych z Indii.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Szczerc贸w (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni regionalnej i europejskiej w zapewnieniu najwy偶szych standard贸w kulinarnych. Dba艂o艣膰 o precyzowanie zam贸wie艅 oraz odpowiedni poziom przechowywania produkt贸w. Zarz膮dzanie wsp贸艂pracownikami oraz dobry kontakt z serwisem.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
monta偶, naprawa i konserwacja maszyn i urz膮dze艅; organizacja i nadz贸r nad procesami produkcyjnymi
ADECCO POLAND SP. Z O. O. - 2016-06-24 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w, wydawanie posi艂k贸w na oddziale szpitala
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
Hotelarstwo Gastronomia i Handel Anna Pajewska - 2016-03-31 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu, sprz膮tanie, zmywanie.
Niepubliczne Przedszkole "BAJKOWY DOM" - 2016-10-14 - Jab艂onna (mazowieckie)