KUCHARZ - PIZZER Piła oferta pracy STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZER
Wynagrodzenie: od 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy. Praca w godz. między 12.00-20.00Wysoka kultura osobista, estetyka
Data publikacji: 2020-03-16
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gliniana 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie pizzy. Praca w godz. między 12.00-20.00Wysoka kultura osobista, estetyka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ksiażeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie zawodowe (lub osoba do przyuczenia)
Nazwa pracodawcy:
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Gliniana 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.03.2020
Data dodania oferty pracy: 16.03.2020
Oferta pracy ważna do: 15.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?839af709294f5859339a9bde375242d2
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, bufetów zgodnie z ustalonymi procedurami i kontrola właściwego wykorzystania produktów, przestrzeganie zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeńswta i higieny
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2020-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów i dań oraz ich wydawanie, utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy. Istnieje możliwość przeszkolenia. Praca w Nisku.
PIZZERIA "ZIELONY MŁYN" Sylwester Szabat - 2018-03-22 - Nisko (podkarpackie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
kooperacja z dostawcami azjatyckimi, poszukiwanie nowych klientów w Azji, wyjazdy zagraniczne, uczestnictwo w imprezach, targach i konferencjach, przygotowywanie raportów
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w kuchni oraz na terenie restauracji; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 10-16 oraz e-mailowy.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe RENE Wiesław Kolatowicz - 2016-04-14 - Przewłoka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wstępna obróbka warzyw i owoców, bieżące zmywanie naczyń kuchennych i stołowych. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 12-20 w Kołobrzegu.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg - 2017-10-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie żywności głównie z zakresu dań zimnych, przekąsek oraz wyrobów cukierniczych. Istotna na w/w stanowisku jest pomysłowość w przygotowywaniu prezentacji dań zgodnie z normami jakości obowiązującymi w hotelu jak również opieka i kontrola sprzętu kuchennego, oraz terminowe wykorzystywanie zasobów kuchennych.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
Obsługa pieca do pizzy, przygotowanie produktów, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Nowy Targ (małopolskie)
- Organizacja pracy na kuchni, przygotowanie potraw wysokiej jakości zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zamówień. - Wynagrodzenie: 2800 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe. - Praca: 6:00-14:00, 7:00-15:00 - wg grafiku. Wykształcenie min. zawodowe - kierunkowe - gastronomiczne. Wymagane min. 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Kontakt wyłącznie telefoniczny (tel.: 22-577-42-03) w godz.: 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Katowice (śląskie)
Świadczenie usług, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Wola Morawicka (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2016-12-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształceni zawodowe. Praca samodzielna w lokalu. Gotowanie, dbanie o zaopatrzenie, przygotowywanie posiłków i napoii. Obsługa klienta. Dbanie o czystaść w miejscu pracy. kontakt z pracodawcą telefoniczny.
HEALTHY BAR ANTONINA ANTKOWICZ - 2019-05-30 - Rybnik (śląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
PHU Ekotradycja Bożena Duda Oździńska - 2017-10-18 - Cieszyn (śląskie)
ZATRUDNIMY POMOC KUCHENNA/KUCHARZ/KUCHARKA (TAKZE STUDENTOW GRAFIK DO USTALENIA MILE WIDZIANE DOSWIADCZENIE W GASTRONOMII) DO BARU,PROSTA ZWYKLA PODSTAWOWA KUCHNIA DOMOWA, PRACA W GODZINACH OD 8 DO 16/17, TEL 790673420 , CV MOZNA NA PRACA.RZESZOW (at) INTERIA.COM
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2017-09-04 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
a) opracowanie i realizacja planu pracy z rodziną we współpracy z członkami rodziny i w konsultacji z pracownikiem socjalnym,b) opracowanie, we współpracy z członkami rodziny i koordynatorem rodzinnej pieczy zastępczej, planu pracy z rodziną, który jest skoordynowany z planem pomocy dziecku umieszczonemu w pieczy zastępczej,c) udzielaniu pomocy rodzinom w poprawie ich sytuacji życiowej, w tym w zdobywaniu umiejętności prawidłowego prowadzenia gospodarstwa domowego,d) udzielanie pomocy rodzinom w rozwiązywaniu problemów socjalnych,e) udzielanie pomocy rodzinom w rozwiązywaniu problemów psychologicznych,f) udzielanie pomocy rodzinom w rozwiązywaniu problemów wychowawczych z dziećmi,g) wspieranie aktywności społecznej rodzin,h) motywowanie członków rodzin do podnoszenia kwalifikacji zawodowych,i) udzielanie pomocy w poszukiwaniu, podejmowaniu i utrzymywaniu pracy zarobkowej,j) motywowanie do udziału w zajęciach grupowych dla rodziców, mających na celu kształtowanie prawidłowych wzorców rodzicielskich i umiejętności psychospołecznych, k) udzielanie wsparcia dzieciom, w szczególności poprzez udział w zajęciach psychoedukacyjnych,l) podejmowanie działań interwencyjnych i zaradczych w sytuacji zagrożenia bezpieczeństwa dzieci i rodzin,m) prowadzenie indywidualnych konsultacji wychowawczych dla rodziców i dzieci,n) prowadzenie dokumentacji dotyczącej pracy z rodziną, o) dokonywanie okresowej oceny sytuacji rodziny, nie rzadziej niż co pół roku,p) monitorowanie funkcjonowania rodziny po zakończeniu pracy z rodziną,q) sporządzanie, na wniosek sądu, opinii o rodzinie i jej członkach,r) współpraca z jednostkami administracji rządowej i samorządowej, właściwymi organizacjami pozarządowymi oraz innymi podmiotami i osobami specjalizującymi się w działaniach na rzecz dziecka i rodziny,s) współpraca z zespołem interdyscyplinarnym lub grupą roboczą, o których mowa w art. 9a ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie (Dz. U. z 2015 r. poz. 1390), lub innymi podmiotami, których pomoc przy wykonywaniu zadań uzna za niezbędną.
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Pruszczu Gdańskim - 2020-03-09 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2015-12-08 - Rybnik (śląskie)
- obsługa programu firmowego SUBIEKT GT oraz księgowego- obsługa kasy fiskalnej NOVITUS DELIO PRIMA i Terminala płatniczego;- obsługa klienta detalicznego;- sporządzanie ilości towaru na regałach sklepowych;- przyjmowanie zamówień PW iMM z magazynu głównego;- sporządzanie listy obecności;- obsługa FUNPAGE sklepowego;- wystawianie faktur dla fryzjerów prowadzących działalność gospodarczą;- układanie i przygotowywanie dokumentów firmowych do biura księgowego;
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Brzeszcze (małopolskie)
-
Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska - 2016-01-20 - Wleń (dolnośląskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.- Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.- Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem.- Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania .- Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.- Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.- Właściwe i oszczędne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporządzaniu posiłków.- Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/2019/ogloszenia/04-01-2019-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,8,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-01-09 - Lublin (lubelskie)
BĘDZIESZ ZAJMOWAĆ SIĘ:•BEZPOŚREDNIĄ ORAZ TELEFONICZNĄ OBSŁUGĄ KLIENTA,•PRZEDSTAWIANIEM KLUBU ORAZ OFERTY NOWYM KLUBOWICZOM,•SPRZEDAŻĄ PRODUKTÓW OFEROWANYCH PRZEZ KLUB,•DBANIEM O WYGLĄD ORAZ SPRAWNE FUNKCJONOWANIE RECEPCJI I KLUBU,•DBANIEM O POZYTYWNY WIZERUNEK FIRMY.WYMAGAMY:•CHĘCI DO SZKOLENIA I ROZWOJU ZAWODOWEGO,•DYSPOZYCYJNOŚCI,•OPTYMIZMU, OTWARTOŚCI I SZEROKIEGO UŚMIECHU,•ENERGII I ZAANGAŻOWANIA,•STATUSU STUDENTA / UCZNIA – MILE WIDZIANEW ZAMIAN ZAPEWNIAMY:•ZNAKOMITĄ ATMOSFERĘ W KREATYWNYM ZESPOLE,•PRACĘ W SYSTEMIE ZMIANOWYM,•MOŻLIWOŚĆ AWANSU I ROZWOJU ZAWODOWEGO W BRANŻY FITNESS,•STAŁE WYNAGRODZENIE ORAZ ATRAKCYJNE PAKIETY PREMIOWE.JEŚLI JESTEŚ GOTOWA ROZPOCZĄĆ SWOJĄ KARIERĘ W BRANŻY FITNESS, A RÓWNOCZEŚNIE DOBRZE CZUJESZ SIĘ W KONTAKTACH Z LUDŹMI, NIE
CUBEE SP. Z O.O. - 2018-10-14 - Trzebownisko (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw tajskich
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań w dziale gastronomii. Zapewnianie jakości,świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortyment. Podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich zawartości, pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami. Wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską iuwagą. Patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennych rozmów z nimi tak, byuzyskiwać stałe informacje zwrotne o ich doświadczeniach, a także poznawać ich potrzeby i życzenia.
"SANO" Sp. z o.o. - 2017-05-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie prostych potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)