KUCHARZ/PIZZER Jakubowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie pizzy
Data publikacji: 2020-03-03
Lokalizacja: Jakubowice (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jakubowice, powiat: proszowicki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jakubowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: proszowicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.03.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Proszowicach
Adres pracodawcy:
Krakowska 11, 32-100 Proszowice, powiat: proszowicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: proszowicki
Gmina pracodawcy: Proszowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Proszowice
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Proszowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 01.04.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?07c135bcc917b21b5ae96c7bfd778e5f
Podobne oferty pracy
Przyrz膮dzanie potraw zawartych w menu, obs艂uga kasy fiskalnej, dbanie o czysto艣膰 i bezpiecze艅stwo.
RAFIK SHOUSHA DOM _FARAONA NR.1 KEBAB - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za przygotowywanie posi艂k贸w oraz napoi oraz nawi膮zywanie relacji z klientami z Chin odwiedzaj膮cymi restauracj臋,
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Gdynia (pomorskie)
wg preogramu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. 艣rednie, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, umiej臋tno艣膰 dekorowania i estetycznego wydawania wyrob贸w kulinarnych do艣wiadczenie zawodowe: mile widziane, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni kaukaskiej, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 kuchennych oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
KAMIL SAMCIK SPRZEDA呕 ART.SPO呕. I PRZEM. US艁UGI GASTRONOMICZNE - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. rok; ochrona obiekt贸w u偶ytkowych; praca po 16h, a w weekendy po 12h; miejsce pracy: Gliwice, Bytom;
ZAK艁ADY US艁UGOWE "EZT" SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-04-06 - Gliwice (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; sta偶 pracy: brak wymaga艅; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obr贸bka cieplna; garma偶erka; wysoko艣膰 wynagrodzenia jest zale偶na od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Nieborowice
SZO艁TYSEK IWONA - 2016-01-29 - Nieborowice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej, obs艂uga klient贸w, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2020-01-02 - Mo艅ki (podlaskie)
przygotowanie posi艂k贸w orientalnych - posi艂ki tunezyjskie, sprzeda偶 produkt贸w klientom - dania typu kebabzatrudnienie na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony (3 lata), praca jednozmianowa od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach 10:00-18:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniem, pomoc w zakupach 偶ywno艣ciowych, uk艂adanie menu, praca w Hotelu LEVEL
Micha艂 Rejs Firma Handlowo- Us艂ugowa - 2017-12-18 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga pieca, pieczenie ciast francuskich, przygotowanie farszy warzywnych i potraw warzywnych, gotowanie mi臋s.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
obr贸bka termiczna potraw, grillowanie, wydawanie da艅, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, oferta przeznaczona jest dla os贸b powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Oerta stanowi realizacj臋 zobowi膮zania pracodawcy do zatrudnienia osoby po sta偶u. W pierwszej kolejno艣ci zostanie skierowana osoba odbywaj膮ca sta偶 u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kcynia (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, m.in. lepienie pierog贸w; godz. pracy 12-20; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9-16
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych kuchni azjatyckiej, zamawianie towaru, tworzenie karty menu, przygotowywanie tradycyjnych da艅 kuchni nepalskiej, chi艅skiej, korea艅skiej, japo艅skiej, tajskiej.Rozk艂ad czasu pracy: 10-18
艢r贸dmie艣cie s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Krzysztof Czarnocki - 2016-08-25 - P艂o艅sk (mazowieckie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSI艁K脫W.
PPHU "EWA" EWA KASPRZYK - 2016-03-17 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej.Oferta pracy skierowana jest w celu uzyskania informacji starosty. Znajomo艣膰 j臋zyk贸w obcych tj. arabskiego i angielskiego ma na celu zaspokojenie potrzeby porozumiewania si臋 pracodawcy z pracownikami, gdy偶 pracodawca jest obywatelem Bangladeszu. Ponadto, pracownicy musz膮 odczytywa膰 i sporz膮dza膰 receptury zgodnie z przepisami przed艂o偶onymi przez pracodawc臋
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Pizza, Makarony, Nale艣niki, Pierogi, Sa艂atki, Zupy, przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2018-03-07 - Zabrze (艣l膮skie)
Fakturowanie, zbieranie zam贸wie艅.
Zak艂ad Przetw贸rstwa Mi臋snego W臉DLINKA Czerwicki Henryk - 2016-07-04 - Czersk (pomorskie)
Przygotoywanie posi艂k贸w.
RESTAURACJA "BURSZTYN" KAZIMIERZ MANIKOWSKI - 2015-11-05 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-11-15 - Jastrowie (wielkopolskie)
wydawanie da艅; szatkwoanie, krojenie, porcjowanie produkt贸w; pomoc w przygotwywaniu potraw;
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w.Praca przy grillu.
ZPR EXPRESS SP Z O.O. - 2019-02-18 - Julinek (mazowieckie)
pr stazu
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Radomsko (艂贸dzkie)
PRZYJMOWANIE I WYDAWANIE TOWARU Z MAGAZYNU.PRZEWO呕ENIE SUROWCA DO PRODUKCJI.
ANIMEX FOODS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA ODDZIA艁 W D臉BICY - 2015-12-08 - D臋bica (podkarpackie)
Do zakresu obowi膮zk贸w pracownika nale偶y przygotowywanie da艅, obr贸bka wst臋pna czysta i brudna warzyw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, obs艂uga sali, utrzymywanie czysto艣ci lokalu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - 艁om偶a (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)