KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
Data publikacji: 2018-01-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyczna znajomość przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2018
Oferta pracy ważna do: 12.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie niezbędnych dokumentów związanych z zatrudnieniem oraz zwolnieniem pracownika.Prowadzenie akt osobowych oraz ewidencji czasu pracy. Sporządzanie list płac. Sporządzanie deklaracji ZUS oraz PIT dla pracowników. Sporządzanie informacji statystycznych oraz deklaracji PEFRON. Współpraca z urzędami administracji państwowej.
PW KARABELA - CK Sp. z o. o. - 2016-09-08 - Kielce (świętokrzyskie)
Brak danych
ZESPÓŁ SZKÓŁ W KUROWICACH - 2016-05-23 - Kurowice (łódzkie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów. Dbanie o wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Gniezno (wielkopolskie)
obsługa i naprawa pojazdów ciężarowych
TRANS MOTOSYSTEM Janusz Jewuła - 2016-09-21 - Wierzchosławice (małopolskie)
szef kuchni, obróbka mięsa wołowego, organizacja pracy - menadżer kuchni, kalkulacja dań, wprowadzanie nowych potraw, szkolenie pracowników, gotowanie na żywo (przy kliencie)
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-05-11 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy DPS z uwzględnieniem diet.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2017-04-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi i maszyn, zabezpieczanie surowców i wyrobów przed zepsuciem utzrymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Jastarnia (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami panującymi w lokalu (restauracji). Prac an umowę zlecenie, 170 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie, pieczenie, smażenie-przyrządzanie dań zimnych i gorących
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2018-01-25 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-02-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Dbanie o ekspozycje towarów,obsługa klenta,wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami,dbanie o porządek na sali sprzedażowej
DINO POLSKA SA - 2016-12-07 - Chmielnik (świętokrzyskie)
....
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Koło (wielkopolskie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawidów (dolnośląskie)
sporządzanie różnych potraw garmażeryjnych wg receptur oraz ich przechowywanie
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą restauracji
DEKA Agnieszka Sączawa-Kwiatkowska - 2017-04-03 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni tureckiej i azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-11-28 - Bralin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z powierzonym przepisem , utrzymanie porządku na stanowisku pracy.Zatrudnienie w ramach umowy zlecenie.Wymiar czasu pracy: 150 h/ m-c.Dyspozycyjność w godz.: 10-20.Proponowany okres zatrudnienia: 4 lata.Sala G
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw ekskluzywnej kuchni bawarskiej - serwowanej w salonie biznesowym, na bankietach oraz w salach konferencyjnych. Kreatywność w przygotowaniu sezonowo zmieniającego się menu. Dbałość o zapewnienie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
PPHU "ARMATOR" - 2015-12-09 - Hołny Mejera (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG STANDARDÓW I RECEPTUR OBOWIĄZUJĄCYCH WEWNĄTRZ SIECI RESTAURACJI SPHINX, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM CZYSTOŚCI NA ZAPLECZU KUCHENNYM RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-10-24 - Szczawnica (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków bufetowych
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw. Miejsce pracy: Hotel VILLA VERDE w Zawierciu, ul. Mrzygłodzka 273
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-27 - Zawiercie (śląskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)
Współpraca z szefem kuchni przy produkcji posiłków.
Kanzeon Wrocławski Catering - 2016-06-17 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)