KUCHARZ/PIZZER Gorzeń Górny oferta pracy K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C.
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie pizzy w restauracji. Praca co 2 dzień po 12 godzin.
Data publikacji: 2019-03-14
Lokalizacja: Gorzeń Górny (małopolskie)
Pracodawca: K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-100 Gorzeń Górny 40B, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie pizzy w restauracji. Praca co 2 dzień po 12 godzin.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzeń Górny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wadowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przygotowywanie pizzy
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie nie jest istotne, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia, umiejętność przygotowywania pizzy, dyspozycyjność, chęć do pracy
Nazwa pracodawcy: K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
34-100 Gorzeń Górny 40B, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Wadowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzeń Górny
Numer budynku pracodawcy: 40B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2019
Oferta pracy ważna do: 11.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw od podstaw
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-08-07 - Lubichowo (pomorskie)
-
PHU NOVATRANS J.Winnicki, Mały Klincz - 2018-01-16 - Mały Klincz (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Akceptacja, kontrola i przechowywanie żywności, przygotowanie przystawek i serwowanie zimnych dań, przygotowywanie wszelkiego rodzaju dań w ramach obiadokolacji i dla restauracji à la Carte. Czyszczenie i konserwacja przestrzeni roboczych i sprzętu, udział w inwentaryzacji, obsługa zamówień.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
proste prace na linii produkcyjnej, przygotowywanie produktów z surowca rybnego, czyszczenie, filetowanie, sortowanie, zwijanie, pakowanie do pojemników, układanie wiaderek na paletach, mycie opakowań
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Mała Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.Praca w godz.: 9:00-17:00.
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Jarosław (podkarpackie)
smażenie ryb , obsługa klienta, wynagrodzenie 11 zł/h netto
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Janeczek Alina - 2016-05-20 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
manicure, pedicure, stylizacja paznokci żelowych, hybrydowych
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Skoczów (śląskie)
Obsługa wspólnot mieszkaniowych. Prowadzenie zebrań.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Płock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. średnie, umiejętność wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, umiejętność dekorowania i estetycznego wydawania wyrobów kulinarnych doświadczenie zawodowe: mile widziane, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lublin (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Kołobrzegu.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. (Sanatorium GÓRNIK) - 2017-05-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- obsługa klientów, przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2016-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Żywiec (śląskie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Obieranie, mycie i rozdrabianie jarzyn do zup. Poznanie receptur farszy do pierogów. Robienie ciasta pierogowego i naleśnikowego. Wykonywanie pierogów. Mycie narzędzi i garnków po skończeniu produkcji. Nauka porcjowania zup i innych potraw. Planowanie zapotrzebowania towarów na następny dzień roboczy. Mycie termosów z cateringu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
Karmienie zwierząt, opieka nad młodymi norkami, szczepienie norek, selekcja, parowanie.
Farm Equipment International Sp. z o.o. - 2018-07-31 - Karsko (zachodniopomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2015-11-30 - Łańcut (podkarpackie)
Kucharz
Zajazd "Pod Połoniną" Jadwiga Maciaszczyk Wetlina - 2018-03-14 - Wetlina (podkarpackie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków. Miejsce pracy Wojewódzki szpiatl dla Nerwowo i Psychicznie Chorych, Aleja Tysiąclecia 30, 59-700 Bolesławiec.
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2019-01-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, zamawianie towarów, zakup towarów, catering - rozwóz przygotowanych posiłków, obsługa imprez oraz obsługa imprez cateringowych na miejscu zamawiającego z obsługą kelnerską; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - gastronomiczner-kucharz, minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie na stanowisku kelner, prawo jazdy kat. B, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, dobra-komunikatywna znajomość języka angielskiego potrzebna do porozumiewania się z gośćmi zagranicznymi przy obsłudze imprez cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Woźniki (śląskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2019-02-06 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Umowa zawarta w celu zastępstwa pracownika w czasie jego usprawiedliwionej nieobecności. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-08-23 - Pruszków (mazowieckie)
ustalanie menu, praca na obszarze kuchni, praca na dwie zmiany w godz, 7.00-15.00, 11.00-19.00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2017-01-02 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2018-02-27 - Załom (zachodniopomorskie)
wypiek,sprzedaż, dowóz pizzy do kilientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2016-10-18 - Wręczyca Wielka (śląskie)
praca w cateringu - kuchnia tzw. domowa; przygotowanie posiłkówzabezpieczenia potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Chorzów (śląskie)
Praca w kuchni, wykonywanie posiłków, obsługa klienta
Jacek Sośnica STREET-BAR P.H.U. - 2018-04-09 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw.
Szkoła Podstawowa nr 358 - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)