KUCHARZ/PIZZER Dębica oferta pracy BAR "KUKURYKU" MICHAŁ KUŹMIK
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ/PIZZER
Data publikacji: 2019-02-18
Lokalizacja: Dębica (podkarpackie)
Pracodawca: BAR "KUKURYKU" MICHAŁ KUŹMIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RZESZOWSKA 75, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ/PIZZER
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dębica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
Nazwa pracodawcy: BAR "KUKURYKU" MICHAŁ KUŹMIK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Adres pracodawcy:
RZESZOWSKA 75, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV,SKIEROWNIE
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: dębicki
Gmina pracodawcy: Dębica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębica
Ulica pracodawcy: RZESZOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 75
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2019
Oferta pracy ważna do: 04.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie pizzy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż,wykonywanie poleceń pracodawcy, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń, układanie jadłospisu, dbanie o czystość na stanowisku pracy
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "JEDYNECZKA" JOLANTA MROZIK - 2018-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywania stolików zgodnych z kartą menu jak i pod indywidualne zamówienia klienta, obsługi gości,
KRZYMIŃSKI BOGDAN PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2019-02-05 - Chorzów (śląskie)
Przygowywanie posiłków kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-04-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
- obsługa kuchni,
Gospodarstwo Agroturystyczne "Dwór i Stajnia Dębogóra" - 2017-01-11 - Wieleń (wielkopolskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB W RAZIE BRAKU DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
OFERTA PRACY W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA (art. 150 f ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy) ZAREJESTROWANYCH W TUTEJSZYM URZĘDZIE PRACY.Prasowanie elementów marynarki żelazkiem i maszyną parową.Wymagania: wykształcenie podstawowe/gimnazjalne/zawodowe lub średnie, umiejętność prasowania żelazkiem.
Spółdzielnia Pracy Krawieckiej "JEDNOŚĆ" - 2016-10-19 - Pietrowice Wielkie (śląskie)
praca w kuchni - przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wiechlice (lubuskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, doświadczenie zawodowe co najmniej 6 m-cy, kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny, miejsce wykonywania pracy Sierpc, ul. Narutowicza 64
"CENTRUM KONFERENCYJNO-REKREACYJNE U.TOMASZEWSKA I. WIERZBICKA" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-11-17 - Sierpc (mazowieckie)
Kucharz kuchni niemieckiej i ukraińskiej.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-10 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie w stołówce szkolnej, sprzątanie.
ZESPÓŁ OŚWIATOWY W ŻELKOWIE-KOLONII - 2019-03-06 - Żelków-Kolonia (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży, znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowywaniem posiłków, nadzorowanie i realizowanie programu praktycznej nauki zawodu, znajomość przepisów HACCP
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Rydzynie - 2018-07-04 - Rydzyna (wielkopolskie)
kompleksowa obsługa klienta w zakresie ubezpieczeń: wystawianie polis, dokumentowanie przedmiotów ubezpieczeń, wykonywanie wizji lokalnych u klientów
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Koordynowanie procesu sprzedaży,analiza rynku,spotkania z potencjalnymi klientami w Polsce i za granicą,przygotowywanie ofert w języku angielskim.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Przemyśl (podkarpackie)
Prace ogólnobiurowe; sporzadzanie umów; rozmowy z klientami
MILENIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, dbałość o przestrzeganie bezpieczeństwa i higieny pracy, kontakt z klientami narodowości koreańskiej, przygotowywanie rachunków w języku koreańskim
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Mława (mazowieckie)
Doświadczenie w przygotowywaniu potraw według menu w systemie "à la carte". Umiejętność wdrażania w kuchni indywidualnych i twórczych koncepcji w przyrządzaniu potraw regionalnych z produktów sezonowych.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków, wyrób pizzy
"MA-GI" Ilona Ćwiertniewicz - 2015-12-08 - Lubin (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie: brak wymagań; przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur; dwie zmiany; praca także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice
RESTAURACJA WANILIA ALEKSANDRA WRÓBEL - 2017-04-04 - Gliwice (śląskie)
Sklep branży mięsnej.- obsługa klienta;- obsługa kasy fiskalnej;- obsługa krajalnicy- obsługa programu magazynowego- utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy.Praca w godz. 5-13, 12-20Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Łazowskiego 36A
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie posiłków kuchni polskiej w restauracji w Galerii Bronowice
''POLAKOWSKI GALERIE'' SP. Z O.O. - 2016-02-11 - Kraków (małopolskie)
naprawa automatycznych skrzyń biegów
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Babiczki (łódzkie)
przygotowywanoie, dekorowanie oraz wykończanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, obróbka wstepna surowców
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Żagań (lubuskie)
Wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenie na podobny stanowisku, znajomości systemu HACCP i BHP, dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej, odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu, komunikatywność i samodzielność, wysoka kultura osobista; ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów, utrzymanie porządku w miejscu pracy dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie gastronomiczne. Mile widizane dośiadczenie. Kontakt telefoniczny, osobisty oraz e-mailowy: finezja.szczerbice.pl
FINEZJA DOM PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH NICZKE TOMASZ - 2016-02-15 - Gaszowice (śląskie)
Marynowanie i panierowanie oraz smażenie produktów z kurczaka
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-06-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)