KUCHARZ Pi艂a oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, dostawa da艅. Praca dwuzmianowa w godzinach 10:00-18:00 i 14:00-22:00.
Data publikacji: 2020-12-03
Lokalizacja: Pi艂a (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pi艂a, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, dostawa da艅. Praca dwuzmianowa w godzinach 10:00-18:00 i 14:00-22:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pleszewski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3020
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.12.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: wy偶sze (w tym licencjat), gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie minimum zawodowe o kierunku gastronomia.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6721555381
danePracodawcy_regon: 570124031
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
al. Niepodleg艂o艣ci 24, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: pilski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3019
Gmina pracodawcy: Pi艂a
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艂a
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0966530
Ulica pracodawcy: al. Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.12.2020
Data dodania oferty pracy: 03.12.2020
Oferta pracy wa偶na do: 09.12.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.12.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b34805a49fea882eab2c3e1b27416ea8
Podobne oferty pracy
- przygotowanie da艅 od surowc贸w do gotowych posi艂k贸w- przygotowanie da艅 do surowc贸w do gotowych da艅 kuchni kaukaskiej wed艂ug oryginalnych receptur: haszlama, chaczapuri ad偶arskie, ad偶achuri, lahmodio, sponachani, khinkali, szasz艂yk, dalma, ad偶ebszondol, labio i inne.- praca w godz. od 9:00 do 20:00- miejsce wykonywania pracy: Bar Granat, 艁贸d藕 ul. Retki艅ska 123
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz
Biuro Rachunkowo - Podatkowe Monika Cichowska - 2020-02-17 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SP脫艁KA CYWILNA - 2017-05-11 - Gnojewo (pomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji hotelowej. Przygotowywanie obiad贸w i 艣niada艅. Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych do 200 os贸b.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - 艢widnik (lubelskie)
przygotowanie da艅 typu FAST FOOD
kontakt przez PUP - 2020-10-28 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
- gotowanie, sma偶enie ziemniak贸w, mi臋s, frytek- przechowywanie w odpowiedniej temperaturze z przyj臋tymi normami mi臋s, ryb, owoc贸w w odp. marynacie- wykonywanie dekoracji z lodu
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie przy kuchni gor膮cej potrawy kuchni polskiej i wschodniej.
Ga艂kowo.pl Potocki Aleksander - 2017-08-09 - Ga艂kowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
kontakt przez OHP - 2020-08-31 - Gorlice (ma艂opolskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni japo艅skiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, deser贸w, sushi wed艂ug oryginalnych przepis贸w gastronomicznych rozbi贸r mi臋sa, ryb; obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Radomsko (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie kebab贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Myszk贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w i zestaw贸w obiadowych, zestaw贸w na imprezy okoliczno艣ciowe np. wesela, zestaw贸w kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespo艂e ukrai艅skoj臋zycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
Silveretta Rafa艂 Korczak - 2018-01-16 - Szczyrk (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wetlina (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GRZEGORZ KOTWICKI - 2017-07-11 - 艁obez (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
Zesp贸艂 nSzkolno Przedszkolny 艢winouj艣cie - 2019-03-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ATL PROMOTION SP.C. - 2015-11-13 - Leszno (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
jw
Zak艂ad Gospodarowania Nieruchomo艣ciami w Dzielnicy Wawer m.st. Warszawy - 2019-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
umiej臋tno艣膰 gotowania- przygotowywania posi艂k贸w, organizacji czasu pracy, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy,
Tawerna Zorba Elzbieta Boniewska- 艢wiszcz - 2018-02-26 - Ciechan贸w (mazowieckie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Praca w godzinach 13-21,-Kontakt telefoniczny 795-55-88-10
KAZOKU SP. Z O.O. - 2017-08-29 - Tczew (pomorskie)
- prowadzenie rejestr贸w bankowych, kasowych, sprzeda偶y oraz fakturowanie
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - G艂owno (艂贸dzkie)
praca w biurze
Holiday Boat Tourist Urszula Chodorowska - 2020-07-30 - August贸w (podlaskie)
Gotowanie da艅 kuchni polskiej, lepienie pierog贸w, dbanie o higien臋 na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2016-03-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
- przyrzadzanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - wsp贸艂praca z intendentem w zakresie sporz膮dzania jad艂ospis贸w - prawid艂owe porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w o okre艣lonych godzinach - przygotowywanie codziennych pr贸bek z ka偶dego posi艂ku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urz膮dze艅 kuchennych - wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z systemem HAACCP
Zesp贸艂 Wczesnej Edukacji Nr 1 - 2018-10-16 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie oraz sprzedaz posi艂k贸w typy fast-food oraz przygotowywanie i podawanie napoj贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, sta艂e utrzymyanoe higieny na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - 艁uk贸w (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga grilla do kebabu, przygotowywanie kanapek i da艅 w stylu orientalnym, dyspoozycyjno艣膰.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w, pobieranie produkt贸w z magazynu, przestrzeganie receptur, dbanie o porz膮dek, przestrzeganie przepis贸w ppo偶, nadz贸r nad prac膮 pomocy kuchennej.
CATERMED S.A. - 2016-06-21 - Suwa艂ki (podlaskie)
Zakres prac zwi膮zanych z prawid艂owym funkcjonowaniem sprzetu, aparatury medycznej i pomiarowej. Wi臋cej szczeg贸艂贸w na stronie: www.szpitalpolanki.pl
Szpital Dzieci臋cy Polanki im. Macieja P艂a偶y艅skiego Sp. z o.o - 2017-03-31 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych
Kozie艂 Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2019-09-02 - Jaworzno (艣l膮skie)