KUCHARZ PIERO呕K脫W GYOZA I RAMEN K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ PIERO呕K脫W GYOZA I RAMEN K/M
Wynagrodzenie: od 4聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Produkcja ciasta do piero偶k贸w Gyoza z wykorzystaniem specjalistycznego sprz臋tu; bie偶膮ca kontrola jako艣ci lokalnych sk艂adnik贸w i japo艅skich sk艂adnik贸w; produkcja makaronu Ramen za pomoc膮 specjalistycznej maszyny; opracowanie systemu kontroli jako艣ci i jego wdro偶enie; realizowanie zaplanowanej produkcji; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie piero偶k贸w Gyoza i makaronu Ramen; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracypraca w godz. 10.00-18.00
Data publikacji: 2020-02-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Produkcja ciasta do piero偶k贸w Gyoza z wykorzystaniem specjalistycznego sprz臋tu; bie偶膮ca kontrola jako艣ci lokalnych sk艂adnik贸w i japo艅skich sk艂adnik贸w; produkcja makaronu Ramen za pomoc膮 specjalistycznej maszyny; opracowanie systemu kontroli jako艣ci i jego wdro偶enie; realizowanie zaplanowanej produkcji; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie piero偶k贸w Gyoza i makaronu Ramen; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracypraca w godz. 10.00-18.00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ PIERO呕K脫W GYOZA I RAMEN K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; umiej臋tno艣膰 tworzenia piero偶k贸w Gyoza i makaronu ramen, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi maszyny do ciasta do pieroszk贸w Gyoza; uprawnienia: certyfikat/dyplom kucharza/kursu gotowania; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 14.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b656b7189958882dad4c7b99e4ed4081
Podobne oferty pracy
Gotowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala. Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Bystrej.
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-01-17 - Bystra (艣l膮skie)
-
FPU IMOPROJEKT JADWIGA KAR艁OWSKA VAN - BERGEN - 2016-02-02 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PUB Kawiarnia "STAR脫WKA" Ewa Marta Markuc - 2020-02-19 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Kuchnia Polska.
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIA艁YMSTOKU STANIS艁AW STRZA艁KOWSKI - 2019-05-06 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i W艂odzimierz Chwastek - 2016-12-02 - Bochnia (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw i przygotowywanie da艅 wed艂ug przepis贸w i receptur kuchni wietnamskiej; wsp贸艂praca z pracownikami oraz kontakt z klientami wietnamskoj臋zycznymi; dbanie o porz膮dek w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
sma偶enie produkt贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
CHICKEN KING Ma艂gorzata Piotrowska - 2017-08-31 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie, dekorowanie i wydawanie potraw, napoj贸w i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej. Utrzymywanie czysto艣ci w kuchni i na zapleczu.Praca na czas okre艣lony: 02.09.2019 - 01.09.2022II zmiany: 10.00 22.00 pn-nd
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
jak w programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - 呕urawica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Be艂偶ec (lubelskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i normami 偶ywieniowymi, przestrzeganie stanu sanitarnego pomieszcze艅 kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowywanie potraw, wykonywani, dekorowanie i porcjowanie potrawgodz. pracy 7:00-15:00, 15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Rogo藕niczka (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w; praca w systemie 12-godzinnym, w szpitalu w Pabianicach
HUMAN&HUNTER Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Pabianice (艂贸dzkie)
organizowanie warsztatu pracy, wykonywanie i wydawanie podstawowych potraw, korzystanie z podstawowych urz膮dze艅 mechanicznych,utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw, krojenie surowc贸w i p贸艂produkt贸w potrzebnych do przygotowania potraw,mycie warzyw i sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Olsz贸wka (wielkopolskie)
- Przyrz膮dzanie potraw dla przedszkola i szko艂y (uk艂adanie planu 偶ywieniowego)- Regularna kontrola 偶ywno艣ci i r贸wnie偶 sprawdzeniu dostaw- Zgodno艣膰 ze wszystkimi standardami jako艣ci i przepis贸w higienicznych zgodnie z HACCP- Dbanie o czysto艣膰 narz臋dzi i stanowiska pracy- Nadzorowanie prac ca艂ej kuchni
SU Gastronomie und Management UG (haftungsbeschr盲nkt) - 2017-03-09 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wetlina (podkarpackie)
Praca w charakterze kucharza
INSTAL CZUDEC FAFARA SP脫艁KA JAWNA - 2017-07-28 - Wy偶ne (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-10-20 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w (kebab, zapiekanki, hamburgery, sa艂atki)obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DA艃DOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPIS脫W BHP W KUCHNIUSTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOB脫W PODAWANIA POTRAWZNAJOMO艢膯 ZASAD DOTYCZ膭CYCH 呕YWIENIA I WCIELANIE ICH W PRZYGOTOWYWANE POTRAWYUDZIELANIE INFORMACJI GO艢CIOM NA TEMAT SK艁ADNIK脫W U呕YWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARG
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno - Us艂ugowo - Handlowe "MOLEX" Konrad Toczy艅ski - 2018-02-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszcz贸艂ki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZI艃SKI - 2017-06-12 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
gospodarowanie produktami potrzebnymi do wykonania da艅, odpowiedzialno艣膰 za przechowywanie produkt贸w w odpowiednich warunkach, utrzymanie estetyki i higieny w miejscu pracy, dba艂o艣膰 o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego
Przedsi臋biorstwo Handlowe IQRA Shabir Hussain - 2019-09-26 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 typu kebab, dbanie o higien臋 na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2017-02-01 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Opis stanowiska: Osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie oraz wydanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji z dba艂o艣ci膮 o ichjako艣膰 i smak. Poszukujemy osoby, kt贸ra ma zdolno艣ci kulinarne, gotowaniejest dla niej przyjemno艣ci膮 i chcia艂aby podzieli膰 si臋 tym z innymi.
ILLUSTRO DORADZTWO S.C. G. Rippel, N. Kotas-Rippel - 2018-01-09 - Opole (opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, Jedna zmiana 7-15 pn-ptMiejsca pracy: Przedszkole Piekarczykoferta pracy dla os贸b do 30r.偶
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Niek艂a艅 Wielki (艣wi臋tokrzyskie)