KUCHARZ Olsztyn oferta pracy Konwikt Kapłanów Warmińskich
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłkówGodziny pracy: 6-14, 10-18
Data publikacji: 2019-06-13
Lokalizacja: Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Konwikt Kapłanów Warmińskich
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kopernika 47, 10-512 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłkówGodziny pracy: 6-14, 10-18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Olsztyn
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność gotowania
Nazwa pracodawcy: Konwikt Kapłanów Warmińskich
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Kopernika 47, 10-512 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 47
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2019
Oferta pracy ważna do: 12.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b90ba3c976c3b1530e14f50acc3ee06c
Podobne oferty pracy
równoważny system pracy
Zakład Aktywności Zawodowej w Elblągu - 2016-07-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przyjmowanie zamówień i przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie przekąsek zimnych i goracych, dań mięsnych i rybnych itp.
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2016-07-21 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, gastronomicznych.
Zespół Szkół Elektrycznych w Kielcach - 2018-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie wykrojników do produkcji seryjnej,naprawy bieżące wykrojników,przeglądy prewencyjne,wsparcie procesów optymalizacyjnych i produkcyjnych
SPÓLDZIELNIA INWALIDÓW IM. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH - 2016-09-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w kuchni
Gaja Market Sklep Wielobranżowy, Artur Gałązka - 2017-08-04 - Łeba (pomorskie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-08-11 - Łąka (dolnośląskie)
POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH I INNYCH NARODÓW.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Chojna (zachodniopomorskie)
umiejętność wykonywaniania dań kuchni japońskiej - ciepła i zimna kuchnia, sushi
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)
pomoc przy obieraniu warzyw, owoców, ziemniaków, układaniu potraw na tacach i talerzach, pomoc przy sporządzaniu dań, utrzymanie porzadku na swoim stanowisku pracy, zapoznanie się z rejestracja sprzedaży na kasie fiskalnej oraz obsługa klienta, utrzymywanie bieżącej czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowychobowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Długa Wieś (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
"ROMA" BIAŁCZYK BARTŁOMIEJ - 2017-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
samodzielne przygotowanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną, samodzielne podejmowanie decyzji
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-06-18 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
Konserwacja i naprawa urządzeń i maszyn
Work Company Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Biała (łódzkie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych, śniadań i bufetów, przygotowywanie menu, sporządzanie potraw z kuchni międzynarodowej i regionu Turyngii, współpraca z pozostałym zespołem.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie posiłków, prowadzenie baru
PHU "U STASIA" STANISŁAW WASZCZUK - 2016-05-10 - Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
- przyrządzanie dań z menu- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o czystość na stanowisku pracy
Gastronomia-Bar Rafik Shousha - 2018-05-14 - Władysławowo (pomorskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
NOT Mateusz Ciupek - 2016-11-10 - Racibórz (śląskie)
Sporządzanie potraw, ciast, napojów wg ustalonego menu, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych pod względem ilościowym i jakościowym, obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń znajdujących się w kuchni, podawanie potraw, nakrywanie do stołów, obsługa klienta.
MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-08 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-08-13 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, godz. 6-14, 7-15
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2019-04-05 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej regionalnej ukraińskiej, takich jak: solianka, borgacz, barszcz ukraiński, kołduny.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
obsługa maszyny
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Szydłowiec (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dańdostosowanych do indywidualnych wymagań klintów, właściwe stosowanie produktów spożywczych, serwowanie desrerów napojów i dodatków
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Serokomla (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Puławy (lubelskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowanie i rozdawanie posiłków, zapotrzebowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Ząbki (mazowieckie)
Spawanie metodą 135,136; praca w godz. 6-14, 14-22, 22-6; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-15
STOLL POLSKA SP. Z O.O. - 2016-07-01 - Słupsk (pomorskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-04-16 - Poniatowa (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Godziny pracy: 0.00-0.00
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-03-29 - Ustka (pomorskie)