KUCHARZ-KELNER Łaszczówka-Kolonia oferta pracy MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw, ciast, napojów wg ustalonego menu, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych pod względem ilościowym i jakościowym, obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń znajdujących się w kuchni, podawanie potraw, nakrywanie do stołów, obsługa klienta.
Data publikacji: 2018-10-08
Lokalizacja: Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Pracodawca: MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-600 Łaszczówka-Kolonia 34, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw, ciast, napojów wg ustalonego menu, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych pod względem ilościowym i jakościowym, obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń znajdujących się w kuchni, podawanie potraw, nakrywanie do stołów, obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w godzinach 08:00-22:00 - zmiany wg ustalonego grafiku
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łaszczówka-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomaszów Lubelski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Data zakończenia pracy: 14.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność przygotowywania potraw
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane umiejętności przygotowywania i wydawania potraw.Wymagane doświadczenie zawodowe minimum 6 miesięcy w gastronomii.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
22-600 Łaszczówka-Kolonia 34, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Termin: pon.-pt., Godziny : 09:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomaszów Lubelski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łaszczówka-Kolonia
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.10.2018
Oferta pracy ważna do: 22.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Prudnik (opolskie)
Umawianie spotkań, organizacja pracy personelu, przygotowywanie pism, obsługa telefoniczna firmy, kontakt z klientami i kontrahentami.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o wygląd i walory smakowe przygotowanych posiłków (RPO)
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Koszelew (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Wołów (dolnośląskie)
tynkowanie
Usługi Remontowo -Budowlane Koziński - 2017-04-21 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, utrzymywanie czystości w miesiącu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa: 10-18. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca na pół etatu w godzinach 10 - 14, 14 - 22, 18-22.
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW DO MENU RESTAURACJI, KALKULACJA POTRAW, KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH, OBSŁUGA URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, ZARZĄDZANIE MAGAZYNEM, PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIEŃ
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Pawłowiczki (opolskie)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje). Wydawanie posiłków.
PHU "TWÓJ DOMEK" Janusz Mietelski - 2017-06-06 - Milanówek (mazowieckie)
Praca w kuchni
Aleksandra Kubiesa A&J - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
wg zakresu obowiązków
LZ s.c. Janusz Szczepański i Zdzisław Szczepański - 2016-04-19 - Człuchów (pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość stanowiska pracy. Praca w godz. 06:00-19:00 na dwie zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Łódź (łódzkie)
murarz
TECHBID TECHNOLOGIE BUDOWLANE I DROGOWE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-01 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni dalekowschodniej, obsługa klienta, kontaktowanie się w językach angielskim, urdu z załogą
P.M.S. Paulina Jankowska - Shafique - 2017-06-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-12, 12-20
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-04-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Siemiatycze (podlaskie)
obsługa komputera typu PC, posługiwanie się typowym oprogramowaniem użytkowym i narzędziowym, obsługiwanie wybranych rodzajów sieci komputerowych
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OD PODSTAW, ZNAJOMOŚĆ OBSLUGI PIECA KONWEKCYJNO PROWEGOWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ OD PODSTAW, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CURAJ - 2018-05-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zapoznanie się z przestrzeganiem higieny pracy na stanowisku, zasadami magazynowania i przechowywania produktów i potraw gotowych, obsługa urządzń kuchennych, sporządzanie potraw, porcjowanie i dekorowanie, sprzedaż i obsługa klienta, podawanie i serwowanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Poledno (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: zawodowe; min. rok doświadczenia; prawo jazdy kat. B oraz orzeczenie o niepełnosprawności - mile widziane; samodzielność, kreatywność; zakres obowiązków: wykonywanie prac ślusarskich; uprawnienia spawacza: elektryczne i gazowe; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
PPHU POG-TECH Sp. z o.o. - 2018-02-22 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rembelszczyzna (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw orientalnych arabskich w tym dań zimnych (sałatki), obróbka mięsa oraz grilowanie mięsa, szisz, kebab, szawerma. Doświadczenie zawodowe min. 2 lata w zawodzie kucharza. Bardzo dobra znajomość języka arabskiego współwłaścicel jest arabem. Umiejętność kuchni orientalnej, atualna książeczka sanepid.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Ząbki (mazowieckie)
praca na kuchni w internacie
ZESPÓŁ SZKÓŁ ROLNICZE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO IM. F. STEFCZYKA W CZERNICHOWIE - 2017-03-08 - Czernichów (małopolskie)
realizacja zamówień spływajacych do kuchni, nadzór nad innymi pracownikami
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Nadzór nad obróbką wstepną i termiczna przygotowywanych posiłków, znajomośc przepisów dot. przyjmowania wydawania oraz przechowywania środków spożywczych w magazynie kuchennym, organizowanie pracy współpracowników na swojej zmianie.
33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2017-03-21 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
wg.stanowiska
Anna Starnawska FHU "CICHY GAIK" - 2017-01-23 - Ratajów (małopolskie)
Umiejętność obsługi pieca Tandodor, mieszanie i przygotowywanie przypraw indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)