KUCHARZ Olsztyn oferta pracy HOTEL WILEŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, litewskiej, ukraińskiej, kresowej
Data publikacji: 2019-02-22
Lokalizacja: Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: HOTEL WILEŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Knosały 5, 10-015 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, litewskiej, ukraińskiej, kresowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Olsztyn
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Data zakończenia pracy: 28.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchnu ukraińskiej i kresowej,preferowane wykształcenie w kierunku gastronomicznym
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
HOTEL WILEŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Knosały 5, 10-015 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Knosały
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2019
Oferta pracy ważna do: 01.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodfny
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
właściwe przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
praca w kuchni w Domu Pomocy Społecznej, przygotowywanie posiłków
KUJAWSKO-POMORSKA FUNDACJA POMOCY OSOBOM STARSZYM I NIEPEŁNOSPRAWNYM - 2017-02-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, smażenie,pieczenie dań wydawanych z kuchni, nakładanie natalerze,robienie i doprawianie surówek,dbanie o czystość,dbanie o towar itp...
BAR "KOLOROWA" Maria Pogoda - 2016-10-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
praca w kuchni (stołówka szkolna)
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Radom (mazowieckie)
wg stanoiwska
Gościniec Zamkowy Emilia Buller - 2019-02-25 - Darłowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w ośrodku kolonijnym; wysokość wynagrodzenia min. 13 zł/ h, około 3000 zł netto miesięcznie; umowa na 2 miesiące
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski - 2017-03-27 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Jabłonowo (mazowieckie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynności powierzonych na stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej w tym: przestreganie higieny osobistej, przestrzeganie technologii sporządzonych potraw, bieżące i prawidlowe sporządzanie prób pokarmowych, dbanie o prawidlowy stan sanitarno-porządkowy pomieszczeń, czystość urządzeń i sprzetu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadzór nad systemem monitorowania punktów kontroli (temperatury urządzeń chłodniczych, potraw), prawidlowe gospodarowanie środkami czystości, wydawanie potraw i obsługa mieszkanców na jadalni, wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw
MARROM-ENERGIA SP.Z O.O. DOBRUT - 2015-11-27 - Gielniów (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "AGAT" Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni DPS, przygotowanie i podanie posiłków mieszkańcom.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "POD DĘBEM" - 2016-11-29 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych, obsługa gastronomiczna wesel itp., nadzór nad terminowym zaopatrzeniem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Kowalów (lubuskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-08-20 - Tczew (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Stare Pole (pomorskie)
Zgodnie z zawodemWymagane doświadczenie w zawodzie kucharz
Usługi Turystyczne - Andrzej Nosek - 2017-03-07 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
-
"RESTAURACJA I HOTEL STARKA K.I.M. CEBULA" SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel Za Miedzą s.c. M.J.,T.J.,L.J. - 2017-10-03 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW / PIZZY
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2018-08-24 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie i gotowanie potraw, uczestniczenie w planiowaniu jadłospisu, przestrzeganie zasad technologi i estetyki, dbanie o jakość i smak posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legnica (dolnośląskie)
Przetwarzanie żywności, przygotowyawnie potraw, wykonywanie czynności typowych dla pracy w kuchni na stanowiku kucharza. Praca na umowe zlecenie, nie mniej niż 80 godzin miesięcznie, dyzpozycyjność od poniedziały do soboty w godz. 12:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2016-10-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań z karty,Przygotowanie bankietów,Obróbka mięs metodą sous vide
HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ OSPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-17 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości według określonych standardów, dbanie o porządek w miejscu pracy, pieczenie ciast oraz przygotowywanie tortów, deserów, cateringu.
AKUKU CAFE ILONA KARÓLEWSKA - 2016-04-11 - Olesno (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej - wietnamskiej z oryginalnych przepisów i produktów charakterystycznych dla kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Łódź (łódzkie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Składanie zamówień, wydawanie posiłków.
Karczma Człekówka Karolina Wojnicz - 2016-09-02 - Skorupy (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lublin (lubelskie)