KUCHARZ Oleśnica oferta pracy CERSTON Ceramika i Kamień Zbigniew Smołuch
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja pizzy, przygotowanie dań, obsługa kasy fiskalnej, obsługa gości
Data publikacji: 2020-12-01
Lokalizacja: Oleśnica (dolnośląskie)
Pracodawca: CERSTON Ceramika i Kamień Zbigniew Smołuch
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ul. Mikołaja Reja 9, 56-400 Oleśnica, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Produkcja pizzy, przygotowanie dań, obsługa kasy fiskalnej, obsługa gości
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 17,00 zł/godzina
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oleśnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oleśnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0214
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oleśnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Przygotowanie posiłków
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowania pizzy, przygotowanie dań na wynos, obsługa gości, obsługa kasy fiskalnej, komunikatywność, umiejętność pracy w zespoleMile widziane wykształcenie gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: CERSTON Ceramika i Kamień Zbigniew Smołuch
danePracodawcy_nip: 9111426385
danePracodawcy_regon: 933010594
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnicy
Adres pracodawcy:
REJA 9, 56-400 Oleśnica, powiat: oleśnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie podstawowe, min. 2 lata doświadczenia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: oleśnicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0214
Gmina pracodawcy: Oleśnica
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Oleśnica
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987213
Ulica pracodawcy: REJA
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 02.12.2020
Oferta pracy ważna do: 31.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.12.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bd7625cdc71d21e011847935d5507ae0
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA LEWICKA - 2017-12-06 - Wędrzyn (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRODUKTÓW DO SPORZĄDZANIA DAŃ, PRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUPÓW DO SPORZĄDZANIA DAŃ.
kontakt przez PUP - 2020-07-24 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków np. dania mięsne, sałatki, makarony
RESTAURACJE WITKOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
jw
CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa przycinarki, kątówki, frezarki, wiertarki stołowej, spawanie.
El-Bud-System Spółka cywilna Ł.Karbowiak,T.Kmiećkowiak - 2016-08-05 - Nowa Sól (lubuskie)
Wg stanowiska.
Restauracja "Pałacowa" Paweł Bęś - 2018-06-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
praca w restauracji szybkiej obsługi Kebab King, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w kuchni, obsługa klientów
AGROFARMA EWA ZIÓŁKOWSKA - 2016-06-27 - Gołaszewo (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
AmRest Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie kanapek oraz soków. Zbieranie zamówień oraz przewożenie przygotowanych kanapek i soków do automatów.
kontakt przez PUP - 2018-09-22 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
PIEROŻARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2017-06-09 - Rzeszów (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wykonywanie czynności administracyjno - biurowych związanych z realizcją zadań Wydziału Spraw Obywatelskich i Zarządzania Kryzysowego
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów saniatrnych i receptur. Zachowanie ładu, porządku i czystości organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłową i temoinową realizację zadań, dbałosć o właściwy stan techniczny i saniatny urządzeń i sprzętów kuchennych, udział w inwentaryzacjach.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SUŁTAN KEBAP - 2017-01-16 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, między innymi z mięsa, drobiu, owoców morza, warzyw.Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-23:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielna praca na kuchni
P.H.U."M I M" RESTAURACJA "LUDOWA" MIROSŁAW MORMUL - 2020-09-28 - Kietrz (opolskie)
wypiek pizzy, przygotowywanie frytek, sałatki i hamburgerów
KRYSTYNA TOMASZEWSKA - 2019-03-28 - Chełm (lubelskie)
Układanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, obsługa pensjonariuszy, wydawanie posiłków.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na zastępstwo minim. 2 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Dzienny Dom Pomocy - 2016-09-30 - Mikołów (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Darskowo (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa urządzeń biurowych; kontakt z klientami; biegła znajomość języka angielskiego; doświadczenie zawodowe mile widziane
PRODUCENT MEBLI "JAREX" JAROSŁAW WIŚNIEWSKI - 2016-07-26 - Świba (wielkopolskie)
- obsługa urządzeń kuchennych,- produkcja dań gorących i wyrobów garmażeryjnych,- oróbka warzyw,- wydawanie zestawów śniadaniowych i obiadowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Raducki Folwark (łódzkie)
wykonywanie podstawowych pomiarów
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Lipowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ (RYBY, DANIA Z GRILLA, MAKARONY, SAŁATKI, ZUPY); WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:siestabar7 (at) gmail.com;MIEJSCE PRACY: MIĘDZYWODZIE;ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 GODZIN TYGODNIOWO, PRACODAWCA GWARANTUJE ZAKWATEROWANIE + WYŻYWIENIE;
SIESTA K. KAWALERSKI - 2016-06-10 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,ZAKUPY , SPRZĄTANIE W KUCHNI , PRZYGOTOWYWANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Skierniewice (łódzkie)
obróbka wstępna produktów oraz przygotowanie posiłków - żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2020-03-31 - Ustka (pomorskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-10-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-09-24 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)