KUCHARZ Oborniki Śląskie oferta pracy Przedszkole Publiczne w Obornikach Śląskich
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 900 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat zgodnie z procedurą HACCP
Data publikacji: 2021-02-26
Lokalizacja: Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedszkole Publiczne w Obornikach Śląskich
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sikorskiego 2, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat zgodnie z procedurą HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0220
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KOMUNIKATYWNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność współpracy w grupie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kurs gastronomiczny
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kierowanie zespołem
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Publiczne w Obornikach Śląskich
danePracodawcy_nip: 9151320859
danePracodawcy_regon: 000924750
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Sikorskiego 2, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: trzebnicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0220
Gmina pracodawcy: Oborniki Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Oborniki Śląskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987182
Ulica pracodawcy: Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 26.02.2021
Oferta pracy ważna do: 25.03.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 26.02.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 26.02.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d7b4c5a1d88f51d0fc3bbf5920dd59a4
Podobne oferty pracy
Wykonywanie pracy w zawodzie.
Restauracja "WENECJA" Marian Tymków - 2016-01-29 - Legnica (dolnośląskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2019-07-18 - Lubań (dolnośląskie)
- nadzór nad jakością serwowanych dań- działania administracyjne- obsługa kasy fiskalnej- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw- miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, al. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36
kontakt przez PUP - 2020-06-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej domowej
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2017-03-29 - Świebodzice (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2021-05-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
profesjonalne świadczenie usług gastronomicznych w pełnym zakresie, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej.Warunki finansowe do ustalenia
RSF Sp. z o. o. - 2019-09-02 - Kombornia (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
Przedszkole STOKROTKA Smaź Aneta - 2018-06-26 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jarosław (podkarpackie)
wyrób pizzy
P.H.U. Michał Kiewel - 2016-07-05 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji "SZKLANE BISTRO" w Krośnie
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, składanie zamówień, obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Koziegłowy (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Szprotawa (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)."
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-11-06 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2016-10-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie i przyrządzanie dań kuchni orientalnej (wietnamskiej, chińskiej, tajskiej)
JUMATEL Ścibiorski Michał - 2019-03-06 - Lubartów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków , dbanie o czystość pomieszczeń kuchni i magazynów
POLNA RESTAURACJA I PIZZERIA Edyta Chrzanowska - 2018-07-31 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni bengalskiej i arabskiej wg tradycyjnych receptur, dbanie o porzadek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-03-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Stegna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i receptur kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i dbałość o stanowisko pracy.
PIZZERIA JANINA ANNA SZPAKOWSKA - 2021-05-19 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
pobieranie produktów z magazynu, zabezpieczenie przed zepsuciem; obróbka wstępna (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw mięsnych, mącznych, rybnych, warzywnych, garmażeryjnych; wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami oraz bieżąca ich konserwacja
kontakt przez PUP - 2021-04-08 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, wyrób pizzy, obsługa kuchni. Praca na II zmiany w godzinach od 7.00 do 22.00
Cafe Bar Hades Bogdan Piechnik - 2015-12-07 - Wiśniowa (małopolskie)
kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (śląskie)
bistro, kuchnia polska
Bistro Pieprz i Sól Daniel Wolny - 2019-06-12 - Plewiska (wielkopolskie)
Prace proste przy tasmie,smarowanie łozysk w tasmie
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Józefów (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MLEKS" Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczególnie kuchni wietnamskiej. Praca w godzinach: 10-20, w systemie 2/2. Miejsce pracy: Thai Express, CH Borek, Wrocław
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2021-04-14 - Augustów (podlaskie)