KUCHARZ (O) Tarnów oferta pracy ELŻBIETA STASZCZYK "MIKRUS-BIS"-DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA E.STASZCZYK
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2019-05-10
Lokalizacja: Tarnów (małopolskie)
Pracodawca: ELŻBIETA STASZCZYK "MIKRUS-BIS"-DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA E.STASZCZYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Juliusza Słowackiego 7, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: preferowane wykształcenie kierunkowe, doświadczenie na stanowisku, może być osoba z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności. Praca w Tarnowie od pon. do pt. w godz.: 10.00-18.00; możliwość zatrudnienia na pół etatu; wynagrodzenie: 2 250 zł brutto. Kontakt: ELŻBIETA STASZCZYK "MIKRUS - BIS" - DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA E.STASZCZYK; ul. Juliusza Słowackiego 7, 33-100 Tarnów; wcześniejszy kontakt tel.: 789 295 897, 503 095 078.
Nazwa pracodawcy:
ELŻBIETA STASZCZYK "MIKRUS-BIS"-DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA E.STASZCZYK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Juliusza Słowackiego 7, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Wcześniejszy kontakt tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarnów
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnów
Ulica pracodawcy: Juliusza Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.05.2019
Data dodania oferty pracy: 10.05.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4a77b223bdf7c790e05e627703f36e1a
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla dzieci z przedszkola i żłobka, dbanie o porządek.Miejsce pracy: KiełczówKontakt kandydatów z pracodawcą: 501-508-578Oferta pracy znajduje się w sali: Gb,Ga
MARTA NOWAK ALTO - 2015-12-01 - Kiełczów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
GRZEGORZ KOTWICKI - 2017-07-11 - Łobez (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2015-11-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca przy produkcji pieczywa ,przygotowywanie ciasta, formowanie, wypiek. Praca w godzinach 06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00.
BIGDA Spółka Jawna - 2017-08-29 - Jagodne (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, dekoracja pater, garmażerka. Praca na umowę zlecenie, ok. 150 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność wg grafiku: w tygodniu 5 dni pracy, 2 dni wolne, w godz. 8:00-19:00. Proponowany okres wykonyawania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Wioska Indiańska - 2017-01-13 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
KucharzZa soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-10-02 - Mielec (podkarpackie)
prace kuchenne, gastronomia, praca Nowy Folwark, pełen etat, umowa na czas nieokreślony, wynagrodzenia od 1900 do 4000zł brutto, praca na dwie zmiany,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-02-03 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Wg. harmonogramu FP
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Dobiegniew (lubuskie)
przygotowywanie posiłków i napojów
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2018-07-30 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur, podawanie potraw klientom, nakrywanie do stołów, obsługa sprzętu znajdującego się w kuchni, zmywanie naczyń, utrzymanie porządku w kuchni.
MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-13 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
sporządzanie list zaopatrzenia,prowadzenie dokumentacji,układanie jadłospisów
Usługi Oświatowe Agnieszka Głasek - 2017-02-15 - Lipówki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków ( kuchnia włoska )
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Kraków (małopolskie)
Dostawa produtów do sklepów i hurtowni na terenie województwa małopolskiego.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Sygneczów (małopolskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-05-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków i sprzątanie obiektu
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Promyczek" Patryk Szymański - 2018-07-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, WYDAWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej i ukraińskiej; dbanie o porządek w miejscu pracy; przestrzeganie zasad BHP; przygotowywanie i obróbka cieplna i zimna surowców; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Błonie (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały szpitala
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. obowiązujących w zakładach zbiorowego żywienia
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wąsosz Górny (śląskie)
Gotowanie barszczu ukraińskiego oraz placków ziemnaicaznuch bez mąki. Praca na umowe zlecenie, ok. 150 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność do pracy w godzinach otwarcia lokalu w godz. 9:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. co tydzień zmiana adresu wykonywania pracy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Radwan Andrzej Zakład Handlowo Produkcyjny " Beskid II" - 2016-04-04 - Wadowice (małopolskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Zabrze (śląskie)
- obróbka wstępna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczystości,- dbanie o porządek i higiene na stanowisku pracy i wokół siebie.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-09-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej, obsługa klientów, catering.
WSZYSTKON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-27 - Gdańsk (pomorskie)