KUCHARZ (NR 1988) Bydgoszcz oferta pracy GRO - NO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (NR 1988)
Wynagrodzenie: od 25 PLN
Zakres obowiązków: KucharzGotowanieUmowa zlecenie - okres próbny 3 mcPo okresie próbnym umowa o pracęPodstawa + premia
Data publikacji: 2021-05-31
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: GRO - NO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Kościeleckich 3, 85-033 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
KucharzGotowanieUmowa zlecenie - okres próbny 3 mcPo okresie próbnym umowa o pracęPodstawa + premia
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 25 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 25 brutto / h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 1988)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0461
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w gastronomiiMile widziana znajomość j. angielskiego
Nazwa pracodawcy:
GRO - NO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5542944042
danePracodawcy_regon: 366040562
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Jatki 3, 85-110 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 669-370-900p.drogowski (at) synco.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
danePracodawcy_kodPowiatu: 0461
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0928363
Ulica pracodawcy: Jatki
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 31.05.2021
Oferta pracy ważna do: 30.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 31.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6e67caf7f08e4e2f51dd569a974e83bd
Podobne oferty pracy
podział obowiązków pomiędzy poszczególnych pracowników kuchni,udział w planowaniu jadłospisu i zakupów, w tym nadzór nad jakością zamawianych produktów,nadzór nad racjonalnym zarządzaniem produktami,nadzór nad prawidłowym działaniem sprzętu używanego w kuchni,zarządzanie magazynem i pobieranie z niego produktów do przygotowywania posiłków,przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i zasadami zbiorowego żywienia, odpowiednie porcjowanie posiłków,przestrzeganie przepisów higieniczno-sanitarnych, zasad technologii żywienia,dbanie o porządek i higienę pracy w kuchni,
Zespół Szkolno - Przedszkolny w Grotnikach - 2021-04-23 - Grotniki (łódzkie)
-
DAM-KO Damian Koblański - 2019-07-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
UTRZYMANIE CZYSTOŚCI WSKAZANYCH OBIEKTÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, SOLIDNOŚĆ, DOKŁADNOŚĆ, DOBRY STAN ZDROWIA, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO MILE WIDZIANA.WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ/H BRUTTO, PRACA W GODZINACH 6:00-20:00, NA DWIE ZMIANYMIEJSCE PRACY: WG ZLECENIA, NA TERENIE SZCZECINAPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie, utrzymywanie czystości i porządku w organizacji miejsca pracy, obsługa klientów.
FUSION SUSHI Jakub Maderski - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa ruchu indywidualnego oraz przyjęć okolicznościowych. Przygotowywanie posiłków. Praca od wtorku do soboty w godz. 12-20. Wynagrodzenie od 3500 zł do 6000 brutto.
Restauracja Mistral Ewa Wysocka, Marcin Wysocki - 2018-01-18 - Kanie (mazowieckie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, dbanie o stan magazynowy towarów. Praca w Kołobrzegu w godz. 11-22 (dzień/dzień)
RESUME JAWORSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek i deserów.
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Kruplin Radomszczański (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji dla ok 27 osób,utrzymywanie porządku w kuchni i stołówce. Kontakt z pracodawcą: 694125807.
DOMEK Z SERCEM s.c. BRYGIDA NOWAK, VIOLETTA PAWLUS - 2016-04-19 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Gębice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Charytatywny Caritas Diecezji koszalińsko - kołobrzeskiej St. Liborius - 2017-05-19 - Ostrowiec (zachodniopomorskie)
profesjonalna obsługa klientów w zakresie usług pocztowych,doręczanie przesyłek, przekazów pocztowych i telegramów,prowadzenie aktywnej sprzedaży wybranych usług i towarów,zbieranie i aktualizacja danych dotyczących rejonu doręczeń oraz bazy adresowej firm,prowadzenie dokumentacji eksploatacyjnej,monitorowanie estetyki i stanu technicznego nadawczych i oddawczych skrzynek pocztowych,kształtowanie pozytywnego wizerunku Poczty Polskiej S.A.
POCZTA POLSKA S.A. Centrum Obsługi Finansowej Ośrodek Obsługi Wsparcia Usług Sekcja Obsługi Kadrowo-Socjalnej - 2016-03-03 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydanie.Utrzymanie w czystosci
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-07-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowanie posilków, obsługa klienta
GAZI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kalisz (wielkopolskie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Nałęczów (lubelskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-05-24 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i nepalskiej, przygotowanie menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie barszczu, pieczenie serników, smażenie placków ziemniaczanych. Praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
przygotowywanie obiadów dla rodziny z 3 dzieci niepełnosprawnych
Bielicka Monika Usługi Ogrodniczo Porządkowe - 2016-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-02-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 8.30-14.00wynagrodzenie do uzgodnienia
Zespół Szkół Nr 1 - 2017-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
APARTING SP. Z O.O. SP.K. - 2020-09-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, przestrzeganie jakości i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomocy kuchennych.Praca w godzinach 7-15, 11-19.Wynagrodzenie 2000,00 zł brutto + dodatek stażowy
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-04-25 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptur oraz ilościowego zapotrzebowania na dany dzień.Przygotowywanie towaru.pobieranie towaru z magazynu.Dbałość o porządek w miejscu pracy.Współpraca z Kierownikiem bloku zywieniowego oraz Szefem kuchni.Umowa o prace na czas określony - 3 lata. Oferta dostępna w sali G.e-mail: krzysztof (at) wroclawskicatering.pl
Kanzeon Wrocławski Catering Grzegorz Ciężkal - 2018-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy
IMBISS MILICKI Łukasz Smok - 2016-01-05 - Milicz (dolnośląskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-01-09 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych, a la cart i cateringowych(godziny pracy: 12-20)
Agnieszka Drab "BARD" - 2018-08-23 - Terespol (lubelskie)