KUCHARZ Nowy Duninów oferta pracy Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na brodziki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, przyjmowanie zamówień, wydawanie zgodnie z zamówieniem.
Data publikacji: 2016-03-09
Lokalizacja: Nowy Duninów (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja 2A, 09-505 Nowy Duninów, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków, przyjmowanie zamówień, wydawanie zgodnie z zamówieniem.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Duninów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Duninów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2016
Data zakończenia pracy: 13.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Adres pracodawcy:
Aleja 2A, 09-505 Nowy Duninów, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: od zaraz, Godziny : 8.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płocki
Gmina pracodawcy: Nowy Duninów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Duninów
Ulica pracodawcy: Aleja
Numer budynku pracodawcy: 2A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2016
Oferta pracy ważna do: 08.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Zawady (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Rzeszów (podkarpackie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
COPIAK JAROSŁAW Firma SHARK - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
Praca jako kucharz pod kontrolą wykwalifikowanego pracownika. Praca w godz. 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw według receptur, wydawanie posiłków, organizacja stanowiska pracy; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (10-18) oraz e-mailowy.
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2016-02-11 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy, utrzymywanie czystości w kuchni
P.H.U. Izabela Błoch - 2018-08-16 - Drezdenko (lubuskie)
Prowadzenie kuchni
Gabriela Puszko Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe - 2018-06-12 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie posiłków.- Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt telefoniczny (508-166-553) lub e-mail: gastro100 (at) op.pl
DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-06-22 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB GHOR SP. Z O.O. - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
w/g potrzeb
ODYSSEY CLUB HOTEL Piotr Syska - 2016-06-29 - Masłów Pierwszy (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo handlowo - usługowe "WIA-POL" Kamil Wiazowski - 2017-12-01 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie, wydawanie posiłków,
BONO Zbigniew Krzyżaniak - 2017-03-13 - Pszenno (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
pomoc przy przyrzadzaniu potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2016-03-03 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Jarosław (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzień pracy 2 dni wolnego. Umowa na początek na okres próbny docelowo na stałe.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2015-12-16 - Nowe Pole (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA- PUB PIZZERIA RESTAURACJA / SERWIS ELEKTRYCZNO-MECHANICZNO-PRODUKCYJNY SEMP-SERWIS ZOFIA DRAGUŁA - 2017-03-10 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie cateringów dietetycznych(Pracodawca przyuczy do pracy)
Professional Fitness Food Ewelina Belczyńska - 2016-06-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-07-29 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUPÓW, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ STOŁÓWCE, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - ŻYWIENIE ZBIOROWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2017-08-10 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Trzebinia (małopolskie)
sporządzanie potraw oraz menu dla klientów prawidłowe przechowywanie produktów sporzadzanie listy potrzebnych produktów
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2016-08-18 - Brzeziny (łódzkie)