KUCHARZ Nowe Miasto nad Wart膮 oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2021-05-04
Lokalizacja: Nowe Miasto nad Wart膮 (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowe Miasto nad Wart膮, powiat: 艣redzki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowe Miasto nad Wart膮
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣redzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3025
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.05.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6172201153
danePracodawcy_regon: 302474968
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jarocinie
Adres pracodawcy:
Zaciszna 2, 63-200 Jarocin, powiat: jaroci艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: jaroci艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3006
Gmina pracodawcy: Jarocin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jarocin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0936776
Ulica pracodawcy: Zaciszna
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jarocinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.05.2021
Data dodania oferty pracy: 04.05.2021
Oferta pracy wa偶na do: 03.06.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.05.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cf9e501c78f7a1ea2c01e22804806d59
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni algierskiej. Praca dwuzmianowa w godz.: 6-14, 14-22, r贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wroc艂awiu.
Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. k. - 2016-11-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie da艅 z grila wg. wcze艣nniej ustalonych receptur,dba艂o艣膰 o smak i estetyk臋 potraw,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug,przestrzeganie zasad bhp i p.po偶.;
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "G脫RSKI" MARIOLA ZOFIA G脫RSKA - 2021-05-21 - Proszenie (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w pizzy i kebab贸w
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Brzoz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie sk艂adnik贸w, realizowanie zam贸wie艅, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅, zamawianie towaru, wykonywanie potraw kuchni w艂oskiej i orientalnej;
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i standardami, dba艂o艣膰 o zachowanie prawid艂owej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i W艂odzimierz Chwastek - 2018-04-20 - Bochnia (ma艂opolskie)
Przygotowyawnie posi艂k贸w, racjonalna gospodarka produktami, praca zgodna z zasadmi HACCP
SOUL FOOD BISTRO Jakub Wolski - 2018-01-04 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomo艣膰 przepis贸w kuchni bengalskiej; dobieranie i obr贸bka surowc贸w do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sprz膮tanie pokoj贸w, prace pomocnicze w kuchni
Jerzy Sarnik - Biuro Wypoczynku "POLONEZ" - 2019-05-21 - Wis艂a (艣l膮skie)
prace przy przygotowywaniu da艅 kuchni zbiorowego 偶ywienia
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw w stylu grui艅skim
"METODICA" CENTRUM TERAPII WSPIERAJ膭CYCH SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-18 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w; komponowanie karty da艅; nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, kt贸r膮 wykorzystuje si臋 do przygotowywania posi艂k贸w; nadz贸r nad estetyk膮 podawania da艅; tworzenie nowych da艅 i sposob贸w ich podawania; dbanie o pozytywny wizerunek restauracji
WEST KADRA TETIANA DENYSIUK - 2019-03-18 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska, moga by膰 osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii. Praca w Sma偶alni Ryb. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub osobisty.
KAJA WIOLETTA KRZ膭KA艁A - 2017-11-06 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej wed艂ug receptur, znajomo艣膰 kuchni orientalnej, uk艂adanie menu.
kontakt przez PUP - 2021-02-26 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalenj
"GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE" SP脫艁KA JAWNA - 2019-04-23 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i personelu
SAMORZ膭DOWE PRZEDSZKOLE W WO艁OWICACH - 2018-08-08 - Wo艂owice (ma艂opolskie)
Zgodne ze stanowiskiem
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-10-25 - Boles艂awice (pomorskie)
Praca w kuchni lub przy zmywaku, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, zbieranie tac z naczyniami, praca przy patelni.
Neptun Sp贸艂ka Jawna Umbras i Wsp贸lnicy - 2019-10-14 - Gda艅sk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW NAPOI, DESER脫W
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w( pizza)
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, 艁ukasz Targiel - 2017-05-12 - Tychy (艣l膮skie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-14 - Piekarzew (wielkopolskie)
Prace elewacyjne, docieplenia budynk贸w
WIELO-BUD Waldemar Wielgo - 2016-08-10 - K膮ty-Wielgi (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i indyjskiej
AL-SAHARA MD.SIDDIQUR Rahman - 2016-01-11 - Zambr贸w (podlaskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
gotowanie, prowadzenie kuchni, dbanie o porz膮dek
RENATA TADLA Klubokawiarnia NA KOLE - 2017-05-31 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
wg charakterystyki zawodu
kontakt przez OHP - 2020-07-02 - Pleszew (wielkopolskie)
obs艂uga go艣ci
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 z艂 w okresie pr贸bnym
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-05-09 - Os艂a (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
APARTING SP. Z O.O. SP.K. - 2020-09-09 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
Szycie odzie偶y damskiej (odzie偶 lekka, garnitury), prasowanie. Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
KONFEKCJA-US艁UGI "MATUR" - 2016-06-06 - Kozy (艣l膮skie)