KUCHARZ Mostki oferta pracy JOLANTA BOROWIEC "MAT NAT"
Zapoznaj si臋 z ofert膮 sklepu internetowego na baterie umywalkowe.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 g艂贸wnych, zup, sa艂atek z kuchni 艣r贸dziemnorskiej, arabskiej, tureckiej i orientalnej.
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Mostki (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: JOLANTA BOROWIEC "MAT NAT"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:26-130 Mostki 41a, powiat: skar偶yski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 g艂贸wnych, zup, sa艂atek z kuchni 艣r贸dziemnorskiej, arabskiej, tureckiej i orientalnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mostki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: skar偶yski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Suchedni贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Praktyka zawodowa (mo偶e by膰 uczniowska). Umiej臋tno艣膰 przygotowania da艅, zup, sa艂atek z kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, tureckiej, orientalnej.
Nazwa pracodawcy: JOLANTA BOROWIEC "MAT NAT"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Skar偶ysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
26-130 Mostki 41a, powiat: skar偶yski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: skar偶yski
Gmina pracodawcy: Suchedni贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mostki
Adres strony pracodawcy: http://www.magnatmostki.pl/
Numer budynku pracodawcy: 41a
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
MAGNAT HOTEL I RESTAURACJA znajduje si臋 nad zalewem 呕arn贸wka w malowniczo po艂o偶onej miejscowo艣ci Mostki w wojew贸dztwie 艣wi臋tokrzyskim na szlaku komunikacyjnym Kielce-Skar偶ysko-Starachowice.Usytuowany jest w bezpo艣rednim s膮siedztwie las贸w Puszczy 艢wi臋tokrzyskiej. W zbiorniku wodnym z powodzeniem mo偶na korzysta膰 z k膮pieli i cieszy膰 si臋 z urokami w臋dkowania.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Skar偶ysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 14.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowanie wed艂ug nichposi艂k贸w. Obr贸bka wst臋pna warzyw , owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w doprodukcji posi艂k贸w. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymikucharki. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w. Przestrzeganiezasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno-sanitarnych.Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w. Utrzymywanie czysto艣ci iporz膮dku na stanowisku pracy , przestrzeganie zasadhigieniczno-sanitarnych , BHP i ppo偶. oraz dyscypliny pracy. Mycie naczy艅(wyparzanie) i sprz臋tu kuchennego. Sprz膮tanie kuchni , obieralni i innychpomieszcze艅 kuchennych. Odpowiedzialno艣膰 materialna za sprz臋t inaczynia znajduj膮ce si臋 w kuchni.
Przedsi臋biorstwo Prywatne Us艂ug turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie 艣niada艅 i obiad贸w dla uczni贸w zgodnie z jad艂ospisami z zachowaniem najwy偶szych standard贸w 偶ywieniowych.
GASTRO SERWIS SP. Z O.O. - 2018-08-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych. Racjonalne zarz膮dzenie produktami. Dbanie o porz膮dek na kuchnii.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Natolin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2016-04-20 - W臋drzyn (lubuskie)
prace porz膮dkowe w budynkach ina zewn膮trz
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - G贸rowo I艂aweckie (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w i napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - P艂ock (mazowieckie)
- przygotowanie potraw na podstawie receptur- przestrzeganie HACCPPraca w godz. od 6:00 do 14:00 oraz od 10:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕, ul. Informatyczna
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-10-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w garma偶eryjnych, m膮cznych, zup oraz da艅 fit.
NOWA PIEKARNIA Z 艁UKOWA SP脫艁KA Z O.O. SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-02-22 - 艁uk贸w (lubelskie)
Pracownik gospodarczy
OLD STYLE CAR Sebastian Drzewiecki - 2016-02-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2016-03-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kuchnia polska
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2017-04-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O CZYSTO艢膯 STANOWISKA PRACY.Praca zmianowa w godzinach pracy restauracji tj; Poniedzia艂ek-czwartek 9:00-22:00,pi膮tek-sobota 9:00-24:00,niedziela 9-22:00
SUDE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-14 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
- prace wyko艅czeniowe oraz prace budowlane.
Marcin Sie艅ko Firma Budowlano-Remontowa - 2018-04-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w Domu Pomocy Spo艂ecznej w 22 szt
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Os贸b z Niepe艂nosprawno艣ci膮 Intelektualn膮 .Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2019-02-27 - Otwock (mazowieckie)
-wst臋pne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy-obr贸bka wst臋pna surowc贸w-przygotowywanie da艅 typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Bia艂a Piska (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie produkt贸w na pizz臋
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug orginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - G艂owno (艂贸dzkie)
Codzienna produkcja wyrob贸w m膮cznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czysto艣ci i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: 艁贸d藕, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Tczew (pomorskie)
Wymagana dyspozycyjno艣膰, do艣wiadczenie w pracy na ww. stanowisku, ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawc膮.
ZAK艁AD US艁UG WIELOBRAN呕OWYCH SZURA IWONA, MATEUSZ - 2018-01-08 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
skanowanie i przeliczanie towaru podczas inwentaryzacji sklepu
kontakt przez OHP - 2017-06-22 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i tradycyjnej.
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2015-12-02 - Bytom (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
P.P.H.U. NOVPOL Zenon Nowak - 2016-08-23 - Trzebcz Kr贸lewski (kujawsko-pomorskie)
Wykszta艂cenie min. 艣rednie, spec. administracja; do艣wiadczenie zawodowe mile widziane; komunikatywna znajomo艣膰 j臋z. angielskiego; komunikatywno艣膰, sumienno艣膰, umiej臋tno艣膰: pracy w zespole, samodzielnej pracy pod presj膮 czasu; obs艂ugi urz膮dze艅 biurowych, asertywnego prowadzenia rozm贸w telefonicznych, redagowania pism, zdolno艣ci organizacyjne, zdyscyplinowanie, obs艂uga komputera, terminowo艣膰; zakres obowi膮zk贸w: prowadzenie sekretariatu, obs艂uga korespondencji przychodz膮cej do firmy i wychodz膮cej, segregowanie i przekazywanie korespondencji doadresat贸w na terenie firmy, obs艂uga firmowej poczty elektronicznej, redagowanie pism, drukowanie, kopiowanie, faksowanie i kompletowanie dokument贸w. Reprezentowanie firmy, przyjmowanie interesant贸w, odbieranie telefon贸w,przyjmowanie i 艂膮czenie rozm贸w, organizacja zebra艅, konferencji oraz spotka艅 s艂u偶bowych prze艂o偶onego, serwowanie pocz臋stunku dla go艣ci firmy, organizacja cateringu, wsparcie prze艂o偶onego, prowadzenie terminarza spotka艅 i zada艅 prze艂o偶onego, umawianie spotka艅 prze艂o偶onego, organizacja wyjazd贸w s艂u偶bowych prze艂o偶onego (bukowanie bilet贸w lotniczych, rezerwacja hoteli, wynajem samochodu itp.), sporz膮dzanie raport贸w i protoko艂贸w na potrzeby prze艂o偶onego, przygotowywanie dokument贸w i materia艂贸w dla szefa, pozosta艂e zadania zwi膮zane z prowadzeniem biura, zaopatrywanie biura w materia艂y biurowe oraz artyku艂y spo偶ywcze (kawa,herbata, woda mineralna), dba艂o艣膰 o porz膮dek w biurze i gabinecie prze艂o偶onego; umowa na okres pr贸bny; miejsce pracy Gliwice
INSTYTUT CERAMIKI I MATERIA艁脫W BUDOWLANYCH - 2018-02-07 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, uk艂adanie menu, czytanie receptur, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic臋
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Sporzadzanie posi艂k贸w wg zadanych receptur, kreowanie nowych potraw wg specjalno艣ci zak艂adu, zamawianie produkt贸w. Miejsce pracy: Wroc艂aw Kontakt kandydat贸w z pracodawca telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOS艁AW JAKUB KMITA - 2016-09-01 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, sporz膮dzanie potraw i deser贸w, gospodarka magazynowa, obs艂uga zaplecza gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wejherowo (pomorskie)