KUCHARZ-MISTRZ Gniezno oferta pracy YAKAMOZ ALI 脰ZGEN脟
Stanowisko: KUCHARZ-MISTRZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: szef kuchni, dbanie o asortyment, odbieranie zam贸wie艅 ,nadzorowanie wydawania, podawania gotowych potraw
Data publikacji: 2020-03-13
Lokalizacja: Gniezno (wielkopolskie)
Pracodawca: YAKAMOZ ALI 脰ZGEN脟
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Boles艂awa Chrobrego 37, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
szef kuchni, dbanie o asortyment, odbieranie zam贸wie艅 ,nadzorowanie wydawania, podawania gotowych potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-MISTRZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gnie藕nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
turecki, w mowie - C1 - zaawansowany, w pi艣mie - C1 - zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 5
Nazwa pracodawcy: YAKAMOZ ALI 脰ZGEN脟
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Adres pracodawcy:
Boles艂awa Chrobrego 37, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnie藕nie艅ski
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Boles艂awa Chrobrego
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 27.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?68f96aac0f35a10f3224aa4b0c5741cf
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w kuchni tureckiej
City Kebab Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Kierowca samochodu dostawczego w transporcie mi臋dzynarodowym, praca wymaga wielodniowych wyjazd贸w. Rodzaj zatrudnienia do wyboru. Proponowane wynagrodzenie ok. 2500 z艂 - 6000 z艂
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
wed艂ug stanowiska
Patryk Schubert - 2019-07-11 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie w kuchni polskiej, wydawanie posi艂k贸w.
BAR MLECZNY AKADEMICKI S.C. Maria Sasin, Ewa Bugdol - 2016-04-26 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie da艅 produkcji w艂asnej
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie produkt贸w zgodnie z zobowi膮zuj膮cymi w firmie standardami. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
AmRest Sp. z o.o. - 2017-03-24 - P艂ock (mazowieckie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2019-07-15 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 9:00 do 18:00 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku. Mile widziane posiadanie ksi膮偶eczki do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Oferta skierowana zar贸wno do os贸b bezrobotnych jak i posiadaj膮cych uprawnienia emerytalne.
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2019-06-03 - Micha艂owice (mazowieckie)
Przygotowanie wyrob贸w kulinarnych w oparciu o ustalone procedury;Dbanie o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny spos贸b serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posi艂k贸w;Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy wraz z w艂a艣ciwym eksploatowaniem urz膮dze艅 technicznych, przestrzeganie w艂a艣ciwej technologii proces贸w kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zada艅 wykonywanych przez personel pomocniczy;Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji.,Miejsce pracy: Wroc艂awKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 wy艂acznie elektroniczny: haston.rekrutacja (at) hasco-lek.plPraca na 2 zmiany w godz 11-23, 12-24Oferta znajduje si臋 w sali: G
HASTON CITY HOTEL Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
pomoc w wykonywaniu instalacji elektrycznych
B.IJ. Sp贸艂ka zo.o. Pustelinik Jan - 2017-07-14 - Chybie (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze wietnamskim, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga programu komputerowego, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - S艂ubice (lubuskie)
sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie: gastronomiczne; 3 lata do艣wiadczenia; zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie produkt贸w i ich obr贸bka; przygotowanie stanowiska kuchennego do pracy; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych-piec konwekcyjny, frytkownica itd.; dbanie o jako艣膰 potraw wydawanych klientom; mycie i porz膮dkowanie kuchennego stanowiska pracy i magazynu; wykonywanie potraw zgodnie z recepturami; zarz膮dzanie zespo艂em pracuj膮cym na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
PASA呕 艢R脫DMIEJSKI 24H SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-12-10 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga kasy fiskalnej, dba艂o艣膰 o higien臋 w kuchni i na sali, planowanie menu
Double S Adam Skolik - 2019-10-18 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie da艅, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w kuchni - sto艂贸wka szkolna. Przygotowanie posi艂ku - obiad贸w dla od. 230 dzieci.
Szko艂a Podstawowa nr 46 - 2019-10-24 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie da艅 na kichni
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-03-15 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
RESTAURACJA "JAN" H. J. N. Pawe艂oszek Sp. Jawna - 2019-12-16 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W NA ODDZIA艁Y SZPITALNE, NADZ脫R NAD PRAC膭 PODLEG艁EGO ZESPO艁U, SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W 呕YWIENIU ZBIOROWYM,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMO艢膯 ZASAD HACCP, KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, PRACA W GODZINACH 06.30-14.30 LUB 07.00-15.00, MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTA艃C脫W WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWC膭 UL. MIESZKA I 73 C.H.MOLO II PI臉TRO
SANPRO CONSULTING BPO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Pizzeria Best & Restauracja Zdzis艂aw Pi膮tek - 2017-12-28 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie da艅 gl贸wnych
CATERING GROUP Centrum-Po艂udnie Sp贸艂ka Cywilna MIROS艁AW DREWNIAK, WALDEMAR HO艁脫WKA & MARCIN STA艃CZYK - 2016-05-25 - Kamie艅sk (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg obowi膮zuj膮cych norm i receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Praca w godz. 14:00-22:00.Kontakt tel. i e-mail: biuro (at) restauracja-dejavu.pl.Oferta w sali G.
PHU OMEGA Tomasz Skr臋tkowicz - 2016-08-25 - Siechnice (dolno艣l膮skie)
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja posi艂k贸w na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania zwi膮zane z prac膮 kuchni. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu - 2017-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 z karty menu, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
Grupa Gastronomia 艢l膮sk Mariusz Hetma艅czyk - 2017-02-07 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
w/g zakresu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Zelwa (podlaskie)
przygotowanie stanowiska pracy, bie偶膮ce utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy oraz porz膮dkowanie po zako艅czonej pracy,pobieranie produkt贸w z magazynu, zabezpieczenia przed zepsuciem,obr贸bka wst臋pna,wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw mi臋snych, m膮cznych, rybnych, warzywnych, garma偶eryjnych,wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie wyrob贸w kulinarnych,sporz膮dzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2020-02-18 - Gorlice (ma艂opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)