KUCHARZ Mirków oferta pracy Wartburger S.C. Łukasz Krawczyk, Grzegorz Krawczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 700 PLN
Zakres obowiązków: - zapewnienie gościom restauracji satysfakcji z przygotowanych produktów, - dbanie o czystość stanowiska pracy i używanych narzędzi, - dbanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska, - przygotowywanie posiłków. Praca w godz.: 11:00-22:00. Miejsce wykonywania pracy: Mirków, ul. Jagiellońska 29 i Wrocław - zgodnie ze zleceniami.
Data publikacji: 2020-06-25
Lokalizacja: Mirków (dolnośląskie)
Pracodawca: Wartburger S.C. Łukasz Krawczyk, Grzegorz Krawczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiellońska 29, 55-095 Mirków, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- zapewnienie gościom restauracji satysfakcji z przygotowanych produktów, - dbanie o czystość stanowiska pracy i używanych narzędzi, - dbanie o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska, - przygotowywanie posiłków. Praca w godz.: 11:00-22:00. Miejsce wykonywania pracy: Mirków, ul. Jagiellońska 29 i Wrocław - zgodnie ze zleceniami.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mirków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0223
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Długołęka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 4)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: średnie, staż pracy: 4 miesiące na podobnym stanowisku, staranność, sumienność, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 4
Nazwa pracodawcy:
Wartburger S.C. Łukasz Krawczyk, Grzegorz Krawczyk
danePracodawcy_nip: 8961545638
danePracodawcy_regon: 362779454
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Jagiellońska 29, 55-095 Mirków, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: wrocławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0223
Gmina pracodawcy: Długołęka
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mirków
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0873917
Ulica pracodawcy: Jagiellońska
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941101
Zawód wykonywany przez pracownika: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 17.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8958c3654007da2a52dd99a440ce4b00
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO.
LAN ANH-THANH TUNG PHAM - 2018-08-30 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i dań
Energo Jarosław Szczerba - 2016-04-20 - Bytom (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, staż pracy wymaganyzakres obowiązków: przygotowywanie posiłków.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2015-12-30 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowanie potraw i posiłków
Magdalena Krausiewicz-Fidor Szkolne Schronisko Młodzieżowe WOJTEK - 2017-04-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
- sprzedaż towarów- dostawa towarów- organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
praca jako kucharz
Bistro Gränden - 2017-03-22 - Szwecja (Szwecja)
przygotowywanie posiłków
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2017-11-08 - Radomsko (łódzkie)
Pomoc w przygotowaniu potraw i dań.
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHOŁ - 2018-09-07 - Dobrzechów (podkarpackie)
gotowanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z możliwością awansu na szefa kuchni. Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomość języka angielskiego.
MP. CATERING Maria Pietrowska - 2016-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
Przyjmowanie zamówień, przygotowanie półproduktów, przygotowanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju produktów mięsnych tj. kotlety, kurczak, pasztet, kaszanka
Arawelo spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-09-03 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Produkcja i przygotowaniu potraw, porcjowanie mięs, przygotowanie i obsługa stołów cateringowych, dbanie o porządek na stanowisku pracy, dobra organizacja pracy.Pracownicy ze Wschodu.
INTER-FOTO J. SZAŁĘGA B. SZAŁĘGA. J. SAWICKI SP. J. - 2016-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zielonka (mazowieckie)
Sprzedaż przygotowanych wyrobów garmażeryjnych, bezpośrednia obsługa klienta
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2019-04-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, przygotowywanie dań kuchni amerykańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRWA ZGODNIE ZE STANDARDAMI FIRMY
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Zielona Góra (lubuskie)
Przyjmowanie i przygotowywanie dostaw. Dowóz do klienta.
KMK DYSTRYBUCJA I HANDEL KRZYSZTOF MROCZEK - 2019-12-03 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni orientalnej, współpraca z innymi kucharzami, którzy są cudzoziemcami.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, praca na dwie zmiany w godzinach 8.00-16.00 i 13.00-21.00
"AWO" S.C. ZOFIA OLEJNIK AGATA MIERKUŁOW - 2019-05-14 - Sosnowiec (śląskie)
Organizacja pracy w kuchni delegacja zadań, , odpowiedzialność za smak i wygląd potraw, wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, tworzenie dań.
FH WĘDLINKA S.C. IWONA, MAŁGORZATA, PIOTR SADURSCY - 2019-05-14 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.Miejsce pracy: Wrocław, ul. MydlanaDyspozycyjność 6-16160 h pracy w miesiącu Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturą, estetyka w podawaniu dań
Na Widelcu - 2019-02-11 - Augustów (podlaskie)
ewidencja dokumentów księgowych w systemie
Biuro Rachunkowe BILANS Robert Gnat - 2019-03-11 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie bez znaczeniadoświadczenie
Bar Eliusz Elżbieta Popielska - 2016-08-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków wg kuchni polskiej
Krzysztof Kośka Z.P.O.W."KOFRUT" - 2018-10-17 - Nowe Miasto nad Pilicą (mazowieckie)
Przygotowywanie oraz kalkulacja posiłków, dbanie o czystość w kuchni, przygotowywanie jadłospisu, zabezpieczenia żywności.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Zblewo (pomorskie)