KUCHARZ Mielec oferta pracy Hotel Polski Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharzpracas na dwie zmiany od 06.00 do 23.00
Data publikacji: 2020-03-05
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Hotel Polski Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Biernackiego 12, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: kucharzpracas na dwie zmiany od 06.00 do 23.00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mielecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.03.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie
Nazwa pracodawcy: Hotel Polski Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Biernackiego 12, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
osoby zainteresowane ofert膮 pracy prosozne s膮 o wysy艂anie CV na adres e-mailowy:restauracja (at) hotelpolski.pllub telefonicznie:513130623lub osobi艣cie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Biernackiego
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 04.04.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a8988c38a48f1c4595fbf8b9d45ff1d8
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie potraw
Instytut Naukowo-Badawczy Ksi臋dza Sebastiana Kneippa Zesp贸艂 Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-12-19 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga w贸zka wid艂owego. Za艂adunek, roz艂adunek, transport.
kontakt przez OHP - 2017-05-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, obs艂uga pieca Tandoor, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
-prowadzenie 膰wicze艅 korekcyjno-kompensacyjnych z dzie膰mi w wieku 3-6 lat;
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 3 Z ODDZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI W BOGATYNI - 2019-03-29 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 obiadowych, sur贸wek, warzyw,, pieczenie mi臋s. - Przyjmowanie surowc贸w oraz ich nale偶yta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i higieny.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-02-02 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Wi臋cbork (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej; dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek; kontrola i zamawianie surowc贸w; praca w oparciu o standadry HACCP, GMP, GHP
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Gliwice (艣l膮skie)
Kompleksowe przygotowanie da艅 bufet贸w na pobyt hotelowy oraz na imprezy, kontrola jako艣ci produkt贸w 偶ywno艣ciowych oraz dba艂o艣膰 o w艂a艣ciw膮 gospodark臋 偶ywieniow膮, uk艂adanie oraz wyliczanie menu, wykonywanie pracy w obszarze kuchni.
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2017-07-14 - Julian贸w (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, dbanie o porz膮dek miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - B艂onie (mazowieckie)
Przygotowywanie receptur dotycz膮cych przygotowywanych da艅, przygotowywanie przek膮sek, sa艂atek, kanapek na ciep艂o-obs艂uda pieca, kontrola stan贸w magazynu i sporz膮dzanie listy zapas贸w surowc贸w niezb臋dnych do przygotowywania potraw.
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Che艂m (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - 艁ag贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Praca w restauracji i przy przyj臋ciach bankietowych.Wymagana jest kreatywno艣膰 w tworzeniu nowych potraw i u偶ywaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomo艣膰 tradycyjnej kuchni polskiej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmo艂a - 2016-07-13 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
aktywna, telefoniczna sprzeda偶 produkt贸w chi艅skich, telefoniczne udzielanie klientom informacji o produktach, obs艂uga firmowej poczty elektronicznej w j臋zyku chi艅skim
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-06-12 - Proszowice (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENTA
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2018-01-03 - D臋bica (podkarpackie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅; obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.
ASM GRAND Sp.z.o.o. - 2016-12-22 - Gda艅sk (pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie lub wy偶sze - ekonomiczne oraz do艣wiadczenie w prowadzeniu ksi臋gowo艣ci. CV wysy艂a膰 na adres praca (at) simarltd.pl.
SIMAR LTD SP. Z O.O. - 2017-03-06 - Rybnik (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
O艣rodek Wypoczynkowy "PSIA G脫RA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
prace w zakladzie garma偶eryjnym
Zak艂ad Produkcyjny HERMAN Ewelina Gotowicka - 2017-08-25 - Szepietowo (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
organizowanie procesu dydaktyczno-wychowawczego w przedszkolu, opieka nad dzie膰mi, troska o bezpiecze艅stwo, wsp贸艂praca z rodzicami. Umowa na zast臋pstwo. Mo偶liwo艣膰 podj臋cia pracy r贸wnie偶 na 1/2 et
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Praca w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Mariola 呕y艂a - 2015-12-11 - 呕ory (艣l膮skie)
- zarz膮dzanie kuchni膮- planowanie wsp贸lnie z intendentem jad艂ospis贸w- przygotowywanie 3 posi艂k贸w dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykszta艂cenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wst臋pne zatrudnienie w ramach umowy o prac臋 na czas okre艣lony z mo偶liow艣ci膮 przed艂u偶enia umowy i jej zawarcia na czas nieokre艣lony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-09-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wykonywanie da艅 przyjmowanych przez system POSNET, przyrz膮dzanie da艅 zgodnie ze standardami i receptur膮 restauracji, wydawanie gotowych da艅 do strefy odbioru, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych. m.im.: frytkownicy , marynatora, grilla komtaktowego oraz pozosta艂ych urz膮dze艅 gaastronomicznych, obs艂uga bonownika, dbanie o maszyny i urz膮dzenia gastronomiczne oraz o czysto艣膰 na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP, regulaminu pracy oraz wewn臋trzych procedur restauracji. Praca pn-pt w godz. 10.00 - 18.00 , oraz w soboty, niedziele i swi臋ta 10.00-18.00 (jednak nie wi臋cej ni偶 8 godz. dziennie/ 40 godz. tygodniowo)
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Kartuzy (pomorskie)