KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Z UMIEJĘTNOŚCIĄ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ Bochnia oferta pracy PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Z UMIEJĘTNOŚCIĄ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, sprzedaż posiłków obsługa kasy fiskalnej
Data publikacji: 2019-08-30
Lokalizacja: Bochnia (małopolskie)
Pracodawca: PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowskie Przedmieście 19, 32-700 Bochnia, powiat: bocheński, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, sprzedaż posiłków obsługa kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Z UMIEJĘTNOŚCIĄ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bochnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bocheński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bochnia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: obsługa kasy fiskalnej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe o kierunku gastronomicznym, umiejętność pracy w zespole, mile widizane doświadczenie w gastronomii, okres próbny 3 miesiące, kolejna umowa na czas nieokreślony. Praca w godz. 11.00-19.00 w systemie czasu pracy równoważnym. Praca w FAST FOOD Bochnia ul. Krakowskie Przedmieście 19, możliwość zatrudnienia od zaraz
Nazwa pracodawcy: PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bochni
Adres pracodawcy:
Łany 6, 32-700 Bochnia, powiat: bocheński, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy z ostatniego zakładu pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: bocheński
Gmina pracodawcy: Bochnia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bochnia
Adres strony pracodawcy: www.cold.pl
Ulica pracodawcy: Łany
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
produkcja urządzeń chłodniczych, sprzedaż art. spożywczo-prz., hotele
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bochni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.08.2019
Data dodania oferty pracy: 30.08.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d50bbf0630492a6bc9601a0b0e91463f
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem
Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Waćmierek (pomorskie)
ochrona na terenie sklepu
Centralne Biuro Bezpieczeństwa CBB Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Skawina (małopolskie)
naprawa pojazdów
Przemysław Gietek TOP - GUM SERWIS - 2017-10-16 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Księgowanie dokumentów
GMK ŁOBEZ Spółka Akcyjna - 2018-12-18 - Łobez (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, wykańczanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
"RAD-BUD" P.H.U. ZIMOCH WŁODZIMIERZ - 2019-08-01 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2017-04-13 - Sandomierz (świętokrzyskie)
gotowanie, pilniowanie wydanych posiłków, przygotowanie produkcji, potrzebnej do wydawania posiłków, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Ruda Śląska (śląskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ - 2016-06-21 - Dębica (podkarpackie)
transport krajowy wg zleceń
FIRMA WIELOBRANŻOWO-TRANSPORTOWA SŁAWEK SŁAWOMIR WACKA - 2017-01-20 - Kruszyna (lubuskie)
Zgodnie z zakresem obowiązków w zawodzie
Zajazd Pod Sosnami Halina Kamińska Małkinia - 2016-08-16 - Małkinia Górna (mazowieckie)
przygotowywanie dan kuchni polskiej zgodnie z Menu , ogólny zakres obowiązków na kuchni, praca w godz. 9-17, 12-21
Regius2 Idalia Wojciechowska - 2019-05-09 - Opole (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych. Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. od 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2019-04-16 - Iwkowa (małopolskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzonych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-11-07 - Krzyżewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, dbanie po czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków - kebabów.
Selçuk Özkan "SULTAN GASTRO KEBAB" - 2019-07-31 - Prudnik (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Miechów (małopolskie)
Kucharz małej gastronomii. Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Mile widziane umiejętności pieczenia ciast i tortów.Praca w Rzeszowie w Fabryce Czekolady Coco de mer.Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres mail: kadry (at) molex.net.plW CV prosimy wpisać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnego procesu rekrutacyjnego”
PPUH "MOLEX" KONRAD TOCZYŃSKI - 2019-04-01 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Obsługa gości restauracji i hotelu, nakrywanie stołów,, serwowanie potraw i napojów, zmian anakryć i obrusów, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-11-25 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
kuchnia polska
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-04-26 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standardów.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
WG. STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Wołów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności; dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami; ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
praca w sklepie "Żabka"
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-27 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Bobowa (małopolskie)