KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Biskupie-Kolonia oferta pracy SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY A.MADEJ-STASIEWICZ,M.STASIEWICZ
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków małej gastronomii (fast food).
Data publikacji: 2019-04-02
Lokalizacja: Biskupie-Kolonia (lubelskie)
Pracodawca: SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY A.MADEJ-STASIEWICZ,M.STASIEWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:20-258 Biskupie-Kolonia 25, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków małej gastronomii (fast food).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Biskupie-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wólka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Sporządzanie potraw i napojów
Nazwa pracodawcy:
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY A.MADEJ-STASIEWICZ,M.STASIEWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
20-258 Biskupie-Kolonia 24, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Wólka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Biskupie-Kolonia
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 03.04.2019
Oferta pracy ważna do: 01.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; przewidywany okres zatrudnienia: od 3 miesięcy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-09 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni.
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-08-28 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Bramki (mazowieckie)
Kucharz
Phu Moto-Zajazd Bogdan Mojsiejczuk - 2017-04-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Prowadzenie zajęć w pracowni krawieckiej WTZ. Sprawowanie opieki nad osobami niepełnosprawnymi.
Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Oddział Okręgowy w Morągu - 2016-10-17 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
profesjonalna obsługa gości , prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie, dbanie o porządek i ład na stanowisku pracy, przyjmowanie dostaw towaru
"AMINITI KEBAB" Mahmoud EL Gharib - 2018-03-29 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Prowadzenie zajęć z matematyki z uczniami w klasach IV-VI w szkole specjalnej
Czyż - Centrum Edukacji, Szkoleń i Języków Obcych, Centrum Terapii i Rehabilitacji Agnieszka Czyż - 2017-06-26 - Częstochowa (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
USŁUGI GASTRONOMICZNE Paweł Bieniek - 2018-03-27 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- zarządzanie zakupami- nadzór nad jakościa żywności
PW "Fox-Bis" E. Nizio - 2016-03-09 - Wierzchowiska Drugie (lubelskie)
gotowanie posiłków, wydawanie dań.
Restauracja "MIMOZA"s.c. Anna Wróbel, Jan Wróbel - 2019-02-26 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Joanna Ginter Restauracja EDEN - 2016-04-07 - Cichowo (wielkopolskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie potraw egipskich Zamawianie i odbieranie towaruObsługa klienta (sprzedaż kebaba).
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Pomoc na zmywaku, prace pomocnicze: krojenie warzyw, porcjonowanie mięsa, klejenie pierogów, szatkowanie dodoatków do pizzy, mycie urzadzeń gastronomicznych, utrzymywanie porządku na kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Nowa Wieś (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DZIENNYCH, TYGODNIOWYCH I MIESIĘCZNYCH RAPORTÓW PŁYNNOŚCI FINANSOWEJ BANKU; BYCIE ODPOWIEDZIALNYM ZA ROZWÓJ I UTRZYMYWANIE DZIENNYCH KONTROLIRYZYKA; MONITOROWANIE ZMIAN W WYMAGANIACH REGULATORÓW FINANSOWYCH; PRZEGLĄDANIE TRANSAKCJI, ANALIZA EKSPOZYCJI NA RYZYKA W PORÓWNANIU DO OCZEKIWAŃ I LIMITÓW; CIĄGŁE DOKSZTAŁCANIE Z ZAKRESU KONTROLI RYZYKA I RYZYKA SKARBOWEGO
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Zabierzów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej (krojenie mięsa i warzyw, komponowanie dań), wyrabianie ciasta, obsluga klienta (przyjmowanie zamówień). UMowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 9:00-17:00, 17:00-01:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków całodobowego wyżywienia pacjentów szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-08-26 - Poznań (wielkopolskie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-02-23 - Łapy (podlaskie)
Wprowadzanie do systemu dokumentów magazynowych, wystawianie dokumentów magazynowych, prowadzenie dokumentacji magazynowej, wystawianie dokumentacji logistycznej
"Jantar Ltd." Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zdrada (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Poprawczy w Studzieńcu - 2018-04-03 - Studzieniec (mazowieckie)
PRACE PORZĄDKOWE- PRACA FIZYCZNA
GESCRAP POLSKA Sp. z o.o. - 2017-10-13 - Pieszkowice (dolnośląskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
U Jędrusia Sp. zo.o. - 2015-12-02 - Wieliczka (małopolskie)
Spawanie kotłów centralnego ogrzewania
PPHU "STALMARK" MAREK KUŹMA - 2016-02-01 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie potraw a'la carte, utrzymanie wysokich standartów wydawanych dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
DOMOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Gdańsk (pomorskie)
wykonywanie tynków, obsługa aparatu tynkarskiego,osoba zarejestrowana w PUP, II profil
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)