KUCHARZ Małe Pułkowo oferta pracy Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na bidety
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość,przyjmowanie towaru
Data publikacji: 2021-04-28
Lokalizacja: Małe Pułkowo (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-207 Małe Pułkowo 20, powiat: wąbrzeski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość,przyjmowanie towaru
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Małe Pułkowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wąbrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0417
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dębowa Łąka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.04.2021
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doswiadczenie mile widziane,dyspozycyjność,staranność,znajomość zasad HACCP
Nazwa pracodawcy: Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW
danePracodawcy_nip: 8781253638
danePracodawcy_regon: 871342654
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wąbrzeźnie
Adres pracodawcy:
87-207 Małe Pułkowo 20, powiat: wąbrzeski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv,skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: wąbrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0417
Gmina pracodawcy: Dębowa Łąka
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Małe Pułkowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0842650
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wąbrzeźnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 28.04.2021
Oferta pracy ważna do: 27.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 28.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?17165aa7c633d00d88080a4a38e0617c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej. Znajomość przepisów, przypraw oraz zasad ich stosowania.
B&F Food Beata Dich - 2019-09-26 - Zielonka (mazowieckie)
Kucharz kuchni arabskiej, e4gipskiej. samodzielne wykonywanie dan kuchni arabskiej, samodzielne prowadzenie kuchni, przedstawianie gotowych dań klientom zagranicznym. Miejsce pracy: Wrocław ul. B. Prusa 17/1AKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw i ustalanie karty dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw. Obsługa gastronomiczna konferencji/bankietów/imprez na ponad 250 osób. Przestrzeganie przepisów BHP.
kontakt przez OHP - 2017-12-15 - Niemcy (Niemcy)
Wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień" - 2018-06-27 - Racibórz (śląskie)
praca na kuchni
RESTAURACJA "SMAKOSZ" S.C. - 2018-05-11 - Świdnik (lubelskie)
zg. ze stanowiskiem
Auto Serwis - "DAMAT" - Rafał Janiszewski - 2018-02-27 - Łubianka (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni
Mars s.c. - 2021-05-05 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 13.00- 21.00
"ERENDA" - ROBERT ŻAKOWIECKI, KATARZYNA ŻAKOWIECKA - 2021-04-07 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie i pieczenie pizzy
kontakt przez PUP - 2021-05-07 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe - kucharz. Wymagane doświadczenie, chęci do pracy, dyspozycyjność. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
MUY BUENO RENATA SZYMAŁA - 2021-05-28 - Rybnik (śląskie)
Gastronomia.Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej.Praca w godz: 10 - 18 lub 16 - 24
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie posiłków
IMPEL CATERING Company Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-08-03 - Końskie (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw- smażenie- gotowanie- utrzymanie w porządku swojego stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2021-05-19 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Praca w godzinach: 11:00-20:00 + soboty, niedziele - według grafiku.
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" SŁAWOMIR SZOJDA - 2021-05-05 - Katowice (śląskie)
Spawanie - łączenie ze sobą elementów
"AGROBUD" Spółka z o.o. - 2016-06-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, planowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gryżyna (lubuskie)
Staż w firmie GOMIX.Program stażu do zapoznania w pokoju nr56.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie menu, potraw kulinarnych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska - 2021-05-25 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, zgodnie z ustalonym jadłospisem, dbanie o jakość, estetykę i walory smakowe potraw, utrzymanie czystości w miejscu pracy, obsługa sprzętu kuchennego, w tym dbanie o jego czystość, stosowanie wytycznych HACCP, przy przygotowaniu posiłków.
Powiatowy Zespół Szkół i Placówek Specjalnych - 2021-06-01 - Legionowo (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-03-16 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chylice-Pólko (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Bytów (pomorskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.Twórczy udział w planowaniu pracy podczas wykonywania czynności.Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Serock (mazowieckie)
produkcja od surowca
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)
-Przygotowywanie posiłków w Restauracji Piaskowa,-Wynagrodzenie i godziny pracy do ustalenia z pracodawcą,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt osobisty w restauracji lub telefoniczny pod nr 600 975 095
RESTAURACJA PIASKOWA PIOTR REZMER - 2021-05-18 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-10-03 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowanie potraw azjatyckich
Restauracja - Bar "Van Tho" Dang Van Tho - 2015-11-26 - Zielona Góra (lubuskie)