KUCHARZ Łuków oferta pracy JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej
Data publikacji: 2018-01-11
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staropijarska 6d, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie - 2000,00 zł netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Data zakończenia pracy: 30.04.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe jako kucharz
Nazwa pracodawcy:
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Adres pracodawcy:
Staropijarska 6d, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Staropijarska
Numer budynku pracodawcy: 6d
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.01.2018
Oferta pracy ważna do: 10.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-05-31 - Wardzyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków - do 30 porcji - śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja.
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2017-08-30 - Częstochowa (śląskie)
Produkcjia i pakowanie, kontrola jakości kuchni kresowej, np. pierogi, kluski, sałatki, zupy. Praca na umowe zlecenie, ok. 176 godzin pracy miesięcznie; dyspozycyjność wg potrzeb caly tydzień w godz. 6:00-24:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny z charakterystyką pracy
Kawiarnia Muzealna Gołuchów - 2016-02-17 - Gołuchów (wielkopolskie)
praca w restauracji
"JJS" SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIEŃCZUK - 2015-11-20 - Białystok (podlaskie)
-Prace w kuchni,-Miejsce pracy: "Gościniec Woda na Młyn" w Waćmierku,-Osoby zainteresowane proszone są o kontakt telefoniczny pod nr: 608-67-97-00-Praca zmianowa między 8 a 22
Waldemar Huk Kancelaria Dochodzenia Wierzytelności - 2017-08-21 - Waćmierek (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.
Barbara Smolarek-Dziąg - 2017-08-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Umiejętnośc przygotowywania potraw kuchni uykraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, kontrola jakości surowców, półproduktów i produktów, kontrola stanów magazynowych.
Andoria Beata Kopras - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
Wykonywanie prac związanych z transportem wózkiem widłowym surowców sypkich oraz załadunek ręczny workowanego surowca do koszy zasypowych.
UNISERV Jarosław Sp. z o.o. - 2016-09-21 - Jarosław (podkarpackie)
Codzienna opieka nad dziećmi, prowadzenie dokumentacji przebiegu nauczania.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Dobra Szamka.pl Spółdzielnia Socjalna - 2018-04-10 - Płock (mazowieckie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka wstępna surowców, posługiwanie się narzędziami kuchennymi. Praca w godz: 6:00-14:00, jedna zmiana.
Firma Handlowa ANETA Aneta Kwiecień - 2018-07-17 - Ogrodzieniec (śląskie)
-przygotowanie ciepłych potraw- przygotowanie sosów-przygotowanie zakąsek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2017-05-30 - Wejherowo (pomorskie)
- zapoznanie sie z przepisami BHP, PPoż,- Zapoznanie sie z organ. wew. UMł,- Zapoznanie sie z zakresem działań realizowanych przez wybraną komórkę organ.,- pomoc w prowadz. bieżących spr. wybranej komórki organ.,- archiwizowanie dokumentacji,- pomoc w obsł. interesantów,- pomoc w wybranej komórce organ.,- pomoc w czynnościach kancelaryjnych ( kopertowanie i adresowanie).
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
Przygotowywanie obiadów domowych
Bar Smakołyk Maria Kaźmierkiewicz - 2018-07-05 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej tureckiej (tureckiej )
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Jazda autem 12 ton DMC po kraju, trasy zazwyczaj 1:1, wyjazd poniedziałek, powrót piątek.
GRZEGORZ KOPERSKI HURTOWNIA "ALIBANA" - 2017-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
-
NIERUCHOMOŚCI I OPŁATY LOKALNE SP. ZO.O. - OŚRODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA" - 2016-08-01 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu- dbanie o jakość i estetykę wydawanych dań - dbanie o czystość i porządek
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2017-09-08 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wg. ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Piaseczno (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zielona Góra (lubuskie)
Prowadzenie rozmów z klientami, obsługa biura, utrzymywanie kontaktu z insytucjami w Niemczech i Austrii
"KANCELARIA K & W" SP. Z O. O. - 2017-02-07 - Olesno (opolskie)
pakowanie , pełnienie funkcji nadzorczych nad innymi pracownikami z Ukrainy wykonującymi prace związane z myciem i dezynfekcją w obrębie produkcji.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie produktów do kebaba.
Ahmed Gheith - 2018-02-07 - Brzeg (opolskie)
zgodnie z charaktrystyką pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Karminek (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań w stołówce produkcyjnej dostosowanych do potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-05-10 - Legnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Poświętne (łódzkie)