KUCHARZ Lublin oferta pracy SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, 7 dni w tygodniu.
Data publikacji: 2019-09-25
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hanki Ordonówny 4, 20-328 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, 7 dni w tygodniu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + wysługa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Minimum sanitarne HACCP
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy:
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIESŁYSZĄCEJ I SŁABO SŁYSZĄCEJ IM. JANA PAWŁA II W LUBLINIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Hanki Ordonówny 4, 20-328 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: Hanki Ordonówny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.09.2019
Data dodania oferty pracy: 25.09.2019
Oferta pracy ważna do: 24.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f1ceb7deb64ffca7270ee17d998255d6
Podobne oferty pracy
Współpraca z szefem kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Dźwirzyniena w godz. 7-19, 10-22 również w soboty i niedziele.
Neptuno Resort&Spa - 2019-05-09 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
praca polega na wykonaniu i wydaniu zestawów SUSHI wg zamówień klienta, pracodawca zapewnia pełne przeszkolenie, praca w godzinach 10-22.30
"DOJO SUSHI BAR" Artur Staszowski - 2018-12-05 - Sosnowiec (śląskie)
montażmebli kuchennych, stolarka meblowa
S-LINE,PCV -TECH Marek Tomaszewski - 2016-04-27 - Włóki (dolnośląskie)
przygotowywanie i podawanie posiłków; praca dwuzmianowa w godzinach od 08.00-16.00 i od 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem kuchni chińskiej
KANG KAI SP. Z O.O. - 2018-11-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie potraw
PHU ,,RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S. C. - 2018-08-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-07-25 - Mielec (podkarpackie)
Doświadczenie mile widziane.
CASAGRANDE Aleksander Frydryszek - 2019-02-12 - Racibórz (śląskie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR S.C. - 2017-09-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-23 - Zagórze (mazowieckie)
Obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców, sporządzanie przetworów, przygotowywanie dań i deserów.Staż w Hotelu 4 Pory Roku & SPA.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg. oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mięs do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor, czytanie oryginalnych receptur oraz etykiet przypraw i produktów pochodzących bezpośrednio Indii
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty, imprez okolicznościowych. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
PIZZERIA "PALERMO" - 2016-10-06 - Trzebnica (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Legnica (dolnośląskie)
Kucharz
"MERKURION" Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Smerek (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie od 3100 zł do 3900zł miesięcznie.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2017-03-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw od suwowca do gotowego dania.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Zabrze (śląskie)
Przygotowanie oraz wydawanie wyrobów kulinarnych w placówce gastronomicznej. Zatrudnienie od 02.05.2018r. Praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-24.00
PRESTIGE-ART MARIUSZ SZULC - 2018-04-19 - Piła (wielkopolskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-02-03 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków - gotowanie, dekorowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Raducki Folwark (łódzkie)
praca w restauracji
ZAKŁAD GASTRONOMICZNO-HANDLOWY PROMYK D.Kułakowski Bartoszyce - 2016-04-28 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie posiłków (możliwosć przyuczenia do stanowiska)
"ABIZ" PRZEDSIĘBIORSTWO PRYWATNE DULEWICZ ZBIGNIEW - 2018-09-14 - Turek (wielkopolskie)
Czynności kosmetyczne i fizjoterapeutyczne, obsługa urządzeń z medycyny estetycznej, obsługa i opieka nad klientami
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Gdynia (pomorskie)
Umiejętność przyrzadzania potraw wietnamskich, pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym-kuchnia wietnamska, przyrzadzanie potraw azjatyckich, wietnamskich, praca w godz. 10..-22.00
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków wg. różnych technik sporządzania, porcjowanie potraw i wydawanie
Dom Pomocy Społecznej CICHY ZAKĄTEK - 2018-10-02 - Końskie (świętokrzyskie)