KUCHARZ Lubin oferta pracy MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Data publikacji: 2020-07-03
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miroszowicka 1, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|4
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0211
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 6920209894
danePracodawcy_regon: 390234017
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Miroszowicka 1, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: lubiński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0211
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lubin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0954142
Ulica pracodawcy: Miroszowicka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 03.07.2020
Oferta pracy ważna do: 17.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?81b2ca1027da4813cbd38af38e4fbfb5
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE ZE STANDARDAMI RESTAURACJI FIRMY, ZAMÓWIENIA, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM I MINIMALIZACJA STRAT, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, UTRZYMANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, SAMODZIELNE GOTOWANIE KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE CATERINGU, OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DLA ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO, GODZINY PRACY 06.30-14.30, 09.00-21.00, 08.00-16.00
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe SYLWIA GĘBICZ - 2018-09-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-06-19 - Ozorków (łódzkie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-12-18 - Kościerzyna (pomorskie)
- Pomoc w przygotowywaniu ukraińskich dań oraz obsługa klienta zagranicznego z Ukrainy.- Znajomość języka ukraińskiego jest wymagana do porozumiewania się z klientami ukraińskojęzycznymi (punkt gastronomiczny w pobliżu dworca autobusowego).- Praca na 1/4 etatu w godzinach: 7:00-21:00 + soboty + niedziele handlowe.
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami. Osoba będzie przeskolona przed dopuszczeniem do pracy na stanowisku . Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2016-03-15 - Częstochowa (śląskie)
wyrób i przygotowywanie dań kuchni Polskiej i Ukraińskiej (pielmieni, barszcz ukraiński, solianka ukraińska, czeburiek) wypiekanie ciast, przygotowywanie i dekoracja deserów, wyrabianie ręczne ciasta do pizzy
Mariusz Ulidowski - 2019-08-07 - Biłgoraj (lubelskie)
Przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej, praca w Lubinie lub Gogołowicach
Hanoi s.c. - 2019-08-16 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURAMI I ZASTOSOWANIEM INDYJSKICH PRZYPRAW. DBANIE O STANY PRODUKTÓW I ICH UZUPEŁNIANIE, ORGANIZOWANIE PRACY W KUCHNI.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA MINIMUM 1 ROK.
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
według stanowiska
MAGDALENA OPOREK GOSPODA "U PRZYJACIÓŁ" - 2016-01-29 - Węgrzce (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS, utrzymywanie czystości w kuchni oraz pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-12-07 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
PHU Tomasz Gełgut - 2018-01-18 - Paczków (opolskie)
MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
1. Gotowanie dań gorących.2. Wydawanie posiłków.3. Przygotowywanie surówek.4. Przygotowywanie posiłków typu fast food.5. Obieranie jarzyn, warzyw.6. Obsługa kasy fiskalnej.7. Dbanie o utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Ciężkowice (małopolskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Kuchnia włoska.
TU I TERAZ SP Z O O - 2016-05-23 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.Istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Zamość (lubelskie)
obsługa klienta, wykładanie towaru, obsługa wózka widłowego
"Mars Dystrybucja" Sp.z.o.o Hurtownia Spożywcza - 2019-06-06 - Krasnystaw (lubelskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Trzcianka (wielkopolskie)
prace przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków zgodnie z menu. Praca na samodzielnym stanowisku. Praca od poniedziałku do piątku.
Firma Handlowa WTM Wiesława Murzyn - 2018-05-07 - Czasław (małopolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw ,napoi,deserów z zakresu kuchni bengalskiej,tureckiej,nepalskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.
"ZAZA KEBAB" Nizamettin Gok - 2019-11-26 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Właściwa organizacja pracy personelu kuchennego. Przestrzeganie zasad BHP. Uczestnictwo w planowaniu jadłospisó i przygotowywaniu posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o porządek i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o czystość i właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Stasowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.Pobieranie prób żywieniowych. Współpraca z pozostałymi pracownikami szkoły w celu podniesienia jakości pracy. Wykonywanie innych prac zleconych przez Dyrektora szkoły.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Produkcja dań gastronomicznych od surowca, obróbka wstepna brudna i czysta warzyw i owoców, wydawanie potraw, praca w zespole kuchennym.
Interferie Medical SPA sp. z o.o. - 2018-02-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wynagrodzenie 1850 zł brutto przez pierwszy miesiąć pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2017-01-04 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
- przygotowywanie surówek - rozbiór mięs- lepienie pierogów- filetowanie ryb- trybowanie mięsa jagnięcego- sprzątanieUmowa o pracę na czas określony: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2020-06-22 - Łódź (łódzkie)
sprzadzanie pism, rejestrowanie pism
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Jawor (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna - 2018-02-06 - Zamość (lubelskie)