KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA Kościan oferta pracy Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie
Stanowisko: KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-12-03
Lokalizacja: Kościan (wielkopolskie)
Pracodawca: Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paderewskiego 1a, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościan
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościan
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Adres pracodawcy:
Paderewskiego 1a, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Kościan
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościan
Ulica pracodawcy: Paderewskiego
Numer budynku pracodawcy: 1a
Profil działalności pracodawcy: szpitalnictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2019
Oferta pracy ważna do: 20.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ce34566f524bb07017c4d2f9676afa75
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Dbałość o swoje stanowisko pracy, współpraca z pomocą kuchenną.
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2020-01-15 - Bogucin (lubelskie)
Sporządzanie dań
Hotel "MAGNAT" - 2017-06-23 - Jacentów (świętokrzyskie)
spawanie elementów
EL-PUK Produkcja, Dystrybucja i Montaż Materiałów Elektroinstalacyjnych Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
OBSŁUGA MASZYN WULKANIZACYJNYCH / trzy zmiany
Alligator Polska Sp. z o.o. - 2016-09-05 - Nekla (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy, makaronow, sałatek, hot-dogów, burgerów
PANINI FHU BEATA WOŹNICKA - 2017-07-07 - Przybiernów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków; okres zatrudnienia 3 lata; godz. pracy 8-22
SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC - 2019-02-18 - Ustka (pomorskie)
prace biurowe (również obsługa klienta)praca w Rzeszowie
PLUS KADRA Sp. z o.o. - 2016-09-07 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEGŁYM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań gorących i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Cieszyn (śląskie)
przygotowwanie potraw
Łeba Hotel sp.z o.o - 2019-10-14 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie dań.
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-08 - Karczowiska (dolnośląskie)
Przygotowanie regionalnych dań kuchni chińskiej
MEEA Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Sopot (pomorskie)
- obsługa klientów- dbanie o czystość lokalu- przygotowanie posiłków z menu lokalu- współpraca z pozostałymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2020-09-07 - Kolno (podlaskie)
pomoc klientom w szybkim i satysfakcjonującym rozwiązaniu reklamacji , poznawaniu szerokiego portfolio usług i produktów Orange, dobieraniu i kupowaniu rozwiązań odpowiadających na ich potrzebywynagrodzenie podstawowe + atrakcyjne premie, pakiet ubezpieczeń oraz karty MultiSport, pełny pakiet szkoleń, możliowść rozwoju oraz możliwość awansu w renomowanej firmie, praca w dynamicznym zgranym i wspierającym się zespole, dostęp do najnowocześniejszych technologii
Work Service S.A. - 2016-09-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków- Miejsce pracy: Tczew - Godziny pracy do uzgodnienia z Pracodawcą w godzinach czynnych zakładu: pn. - pt. 12:00-22:00, soboty 12:00-23:00, ndz. 12:00-21:00- Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą
IZÓLA JÓZEF PAKIZER - 2019-04-15 - Tczew (pomorskie)
Przeprowadzenie zajęć z zakresu techniki w gastronomii - 60 godz. Wynagrodzenie 30 zł brutto/godz.
Ochotnicze Hufce Pracy Małopolska Wojewódzka Komenda - 2016-09-28 - Lanckorona (małopolskie)
według zawodu
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Piotr Filipowicz - 2017-03-24 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg ustalonego jadłospisudystrybucja posiłków
Catermed S.A, Kraków - 2018-08-17 - Siemiatycze (podlaskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków
Zbigniew Buczek Przedsiębiorstwo-Produkcyjno-Usługowo-Handlowe B i B - 2018-05-10 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiemdoświadczenie zawodwe:wymagane
Karczma ZACISZE M.Cesarek - 2016-03-01 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 7-15, 13-21.Miejsce pracy: siedziba firmy i lokale należące do WAK Sp. z o.o. S.KPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w restauracji, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Hotel Gołębiewski Tadeusz Gołębiewski - 2017-03-17 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI - 2017-10-02 - Dąbrówka (małopolskie)
branża gastrobomiczna, profil blischowschodni, praca z rekrutowanym zespołem kucharzy obcojęczynym,Przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporzadzanie list (w jęz. hindi i urdu) potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzonych bezpośrednio z zagranicy
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej z wykorzystaniem tradycyjnych przypraw według regionalnych przepisów- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców zagranicznych- kontakt ze współpracownikami z Indii- przygotowywanie potraw takich jak: CHANA DAL, BIRYANI, KURCZAK TANDOORIUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2020-06-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Pulpecik Katarzyna Iwaniuk- Fabiszewska - 2017-01-04 - Sokole (podlaskie)
- przygotowywanie pizzy zgodnie z recepturami- uczestniczenie w tworzeniu nowych przepisów- dbanie o porządek na kuchni
kontakt przez PUP - 2020-06-18 - Poznań (wielkopolskie)