KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni indyjskiej z wykorzystaniem tradycyjnych przypraw według regionalnych przepisów- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców zagranicznych- kontakt ze współpracownikami z Indii- przygotowywanie potraw takich jak: CHANA DAL, BIRYANI, KURCZAK TANDOORIUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.
Data publikacji: 2020-06-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej z wykorzystaniem tradycyjnych przypraw według regionalnych przepisów- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców zagranicznych- kontakt ze współpracownikami z Indii- przygotowywanie potraw takich jak: CHANA DAL, BIRYANI, KURCZAK TANDOORIUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni indyjskiej: CHANA DAL, BIRYANI, KURCZAK TANDOORI- znajomość języka hindi - komunikatywnie - w mowie i w piśmie- gotowość do pracy w miejscu o podwyższonej temperaturze
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7251832380
danePracodawcy_regon: 386204798
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 24.06.2020
Oferta pracy ważna do: 08.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8bccc65e2f3417bc83d9d84e2e6f77d1
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.
FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C. - 2018-08-09 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2016-04-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-08-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przewożenie asortymentu zakładu za pomocą wózka widłowego (niski skład), wykonywanie pracy związanych z pakowaniem i przepakowywaniem produktów firmy, dbanie o porządek na stanowisku pracy, ścisła współpraca z innymi działami zakładu, wykonywanie powierzonych zadań zgodnie z obowiązującymi na zakładzie zasadami BHP.
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. praca w godzinach 11-20, 14-24
PPHU FESTO s.c. Mariusz Stotko, Dariusz Ferens - 2018-10-17 - Opole (opolskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni tureckiej i azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
HOTELIK I RESTAURACJA "SUDETY" ALEKSANDER RAJCZYK - 2019-05-21 - Głuchołazy (opolskie)
- przygotowywanie potraw, deserów, napojów, obróbka surowców spożywczych, porcjowanie, dekorowanie potraw, dbanie o estetykę wydawanych wyrobów kulinarnych - praca w godz. 12-18 oraz 18-24.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu jadłospisu, przestrzeganie przepisów BHP, PPoż, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do niedzieli, godziny zależne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-02-17 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Opracowywanie programu do nadruku - naświetlanie sit, mycie sit, pokrywanie sit emulsją, przetwarzanie programu na kolory. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Godziny pn. - sb. 08.00 - 16.00, 10.00 - 18.00.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Piła (wielkopolskie)
- ewidencjonowanie oraz rozliczanie w systemie informatycznym należności i wierzytelności Agencji, dokonywanie czynności mających na celu wszczęcie procesu dochodzenia tych należności.- ewidencja należności, dla których odstąpiono od ustalenia kwot nienależnie lub nadmiernie pobranych płatności.- przeprowadzanie kontroli formalno-rachunkowej i merytorycznej zgłoszeń należności oraz innych dokumentów wpływających z jednostek i komórek organizacyjnych Agencji.- obsługa wpłat dokonanych na rachunki bankowe Agencji dotyczące kwot odzyskanych i zwróconych.- prowadzenie procesu odzyskiwania należności i wierzytelności Agencji w zakresie zadań przewidzianych dla oddziałów regionalnych, a w szczególności: przygotowanie i monitoring upomnień oraz tytułów wykonawczych.- prowadzenie procesu dochodzenia, umarzania, rozkładania na raty i odraczania terminów spłaty należności oraz wykonywanie wszelkich czynności wierzyciela w toku postępowania egzekucyjnego, upadłościowego, naprawczego i likwidacyjnego.- przygotowywanie zestawień i raportów dla kierownictwa Oddziału Regionalnego Agencji niezbędnych do zarządzania i monitorowania procesu obsługi należności.- prowadzenie sprawozdawczości oraz zestawień na potrzeby Centrali Agencji
Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa Pomorski Oddział Regionalny - 2019-09-20 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie i znajomośc przepisów kuchni węgierskiej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Rzeszów (podkarpackie)
sprzątanie zakładu produkcji spożywczej
kontakt przez OHP - 2017-09-15 - Skawina (małopolskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z systemem HACCP,- nauka przygotowywanie posiłków,- przygotowywanie stanowiska pracy,- sprzątanie stanowiska pracy,- gotowanie posiłków,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji "Domek w Dolinie". Pracodawca gwarantuje przyuczenie.
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdrój Sp. z o.o. - 2015-11-23 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Lubaczów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków według receptur i zaleceń szefa kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o właściwe przechowywanie produktów, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
SBB SP. z O.O. - 2019-05-29 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni restauracji
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe " NORDPOL" Paweł Kudłacz - 2020-06-18 - Dębica (podkarpackie)
Dekorowanie tortów, produkcja wyrobów z ciasta drożdżowego i półfrancuskiego
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe SMAKOŁYK Bogdan Skrzypczuk - 2020-02-10 - Zamość (lubelskie)
- kompletowanie dokumentów przetargowych,- zamawianie towarów,- wprowadzanie kosztorysów- kontakt z klientem
USBUD Marian Szudra - 2019-03-01 - Rozbitek (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, organizacja imprez okolicznościowych, zamawianie towaru, wypełnianie dokumentacji HACCP. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw, praca na dwie zmiany w godzinach 8.00-16.00 i 13.00-21.00
"AWO" S.C. ZOFIA OLEJNIK AGATA MIERKUŁOW - 2019-05-14 - Sosnowiec (śląskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-03-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja wyrobów firmowych
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z jadłospisem i technologią przygotowywania żywności, praca w godz. 6:30-14:30
Żłobek Pomnik Matki Polki - 2018-01-31 - Opole (opolskie)
PRACA W BARZE FAST FOOD-KEBAB, PRZYGOTOWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Chorzów (śląskie)