KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: - nadzór nad jakością serwowanych dań- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o właściwy stan techniczny- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, ul. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, Al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36.Zmianowość - równoważny czas pracy.
Data publikacji: 2019-10-23
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- nadzór nad jakością serwowanych dań- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o właściwy stan techniczny- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, ul. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, Al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36.Zmianowość - równoważny czas pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania sushi, maki, roly, nigiri- umiejętność zapewnienia właściwego przygotowywania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.10.2019
Data dodania oferty pracy: 23.10.2019
Oferta pracy ważna do: 06.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d58e2468e7ecff2152a7f4d4bdfec333
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-07-04 - Częstochowa (śląskie)
wg stanowiska
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2018-11-19 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań,a
ART-DECOR Małgorzata Rokita - 2017-06-07 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
AGENCJA ZATRUDNIENIA WOSTOK ANNA GREJMAN PIEROGARNIA KARTUSKA ANNA GREJMAN - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie raportów żywnościowych, prowadzenie dokumentacji zywienia, prowadzenie zaopatrzenia
MŁYNÓWKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obróbka produktów żywnościowych, utrzymywanie porządku w kuchni. Wykształcenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, doświadczenie zawodowe mile widziane, wymagane są podstawowe umiejętności zawodowe oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca prosi o przesyłanie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Wladyslaw, Czeslaw, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2016-04-25 - Dobrzewino (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowanie potraw przy zastosowaniu odpowiednich narzędzi, maszyn i urządzeń, przygotowywanie ciast, wypiek pizzy, właściwe dobieranie produktów i surowców
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Korzenna (małopolskie)
praca w kuchni hotelu Copernicus Toruńwynagrodzenie 1800-2200 zł netto
L&P Sp. z o.o. - 2018-08-28 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, wydawanie i przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Łososina Dolna (małopolskie)
przygotowywanie sushi
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-04-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Obróbka art. spożywczych, sporządzanie potraw, napojów, deserów, wydawanie posiłków, planowanie zamówień art. spożywczych. Praca w godzinach 12.00-20.00. Oferta stażu skierowana do osób do 30 roku życia w ramach programu PO WER (osoby do 25 r.ż. mogą zostać objęte wsparciem do 4 miesięcy od rejestracji)
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Gnojnik (małopolskie)
Praca w zawodzie kucharz - kuchnia polska, staropolska, włoska
FUSION OF TASTE Mirosław Król - 2019-05-21 - Konary (małopolskie)
obróbka i konfekcjonowanie ryb
Paweł Niziołek Zakład Przetwórstwa Rybnego "PANIX" - 2016-06-23 - Śląskowo (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
praca w gastronomii otwartej
IMPAL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-02 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym syryjskiej;
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków z zakresu 14 róznych diet, gotowanie, smażenie, pieczenie, dbanie o czystośc na swoim stanowisku pracy
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2017-01-02 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowanie, wydawanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2018-12-03 - Janowiec (lubelskie)
mile widziane doświadczenie w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2016-09-15 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Łódź (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, dbałość o o stanowsiko pracy, umiejętność pracy w zespole wielojęzycznym, wydawanie posiłków itp.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE JAROSŁAW NIEDŹWIECKI - 2017-09-06 - Jakać Dworna (podlaskie)
Transport krajowy
FTUH MAX Trans Jacek Puzio - 2018-06-21 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz / sprzątaczka
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Człopa (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- dolma, sarma, kofte, manty; przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2017-07-29 - Pruszków (mazowieckie)