KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - obsługa grilla- przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem produktów typowych dla tej kuchni
Data publikacji: 2020-01-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- obsługa grilla- przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem produktów typowych dla tej kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność obsługi grilla- znajomość kuchni orientalnej- dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 50
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.01.2020
Oferta pracy ważna do: 28.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ce9555db5db2b4488f529ba7a3b1a645
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie kultowych dań i przekąsek w restauracji; zapewnianie jakości, świeżości i efektywności oraz atrakcyjności prezentowanego asortymentu; wychodzenie na przeciw potrzebom klientów i obsługa ich z troską i uwagą
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "POSTĘP" S. A. - 2019-05-17 - Świebodzin (lubuskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Pleszew (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez OHP - 2018-07-25 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw
"PULCINELLA" Pizza e Pasta Marcin Indyka - 2018-03-20 - Szydłowiec (mazowieckie)
przygotowanie, sporządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem;wydawanie posiłków zgodnie z rozkładem godzin;troska o stan sanitarny kuchni, pomieszczeń, naczyń;obsługa urządzeń grzewczych i zmywarek, przestrzeganie wymogów sanitarnych.
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK WYCHOWAWCZY NR 1 Mrowiny - 2018-12-03 - Mrowiny (dolnośląskie)
przygotowywanie dań ciepłych i zimnychprzygotowywanie receptur dańliczenie foodcoastu dań
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków,
Pałac Mała Wieś Sp. z o. o. Sp. k - 2017-05-23 - Mała Wieś (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków w pizzerni
PIZZERIA AL CAPONE KOSZOWSKI TOMASZ - 2016-04-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań zimnych, gorących i garmażu, samodzielna praca na stanowisku
LECH RESORT & SPA - 2017-05-18 - Łeba (pomorskie)
opieka nad dziećmi przebywającymi w świetlicy opiekuńczej
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Sławno (zachodniopomorskie)
Kucharz
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-09-07 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca w restauracji
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-13 - Białystok (podlaskie)
Praca na stanowisku kucharza
DOROTA BURCHARDT KARCZMA RYBACKA - 2016-04-04 - Gdynia (pomorskie)
sadzenie i przesadzanie roślin, przycinanie roślin, nawożenie roślin, pielęgnowanie trawników, usuwanie chwastów w przydzielonym rejonie pracy-teren Miasta i Gminy
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie produktów,przygotowanie pizzy i wypiek pizzy,sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enözel - 2017-10-24 - Pieszyce (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DLA GOŚCI RESTAURACJI ZGODNIE Z ZACHOWANIEM ZASAD HACCP, SPRZĄTANIE PO WYKONANEJ PRACY STANOWISKA PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ ELEMENTÓW KUCHNI MOLEKULARNEJ, KUCHNIA NOWOCZESNA, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, PRACA W GODZINACH 08.00-22.00
P.H.U. ISABELLA KARCZYŃSKA - 2019-05-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wg. stanowiska.
Restauracja ,,Ratuszowa'' Danuta Molińska - 2018-02-16 - Wołów (dolnośląskie)
Sprzątanie biur. Praca od poniedziałku do piatku w godz. 14:30-18:30. Mile widziane osoby niepełnosprawne.
PLATFORMA USŁUG JERZY PIECHOWIAK - 2017-12-14 - Kraków (małopolskie)
Świadczenie usług polegających na przygotoywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
Przygotowanie dań z karty, dbałość o czystość w miejscu pracy. Kontakt tel. 792 520 680
P.R.Z.Y.J.A.C.I.E.L.E Łukasz Czerwik - 2016-03-24 - Kielce (świętokrzyskie)
- przygotowywanie śniadań w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych gościom posiłków, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-23 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie podawanie potraw napoi i deserów nadzór nad przygotowaniem skladników i pólproduktów dla czałego menu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2018-05-10 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19; okres próbny 3 miesiące
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego SANATORIUM TĘCZA Spółdzielnia Pracy - 2018-03-24 - Ustka (pomorskie)
sprzątanie zakładów mięsnych
ISS Facility Services sp. z o.o. - 2016-09-08 - Czyżew (podlaskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Krężnica Jara (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2016-04-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw, zgodnie z obowiązującymi standardami, według oryginalnych przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw; dbałość o czystość sprzętu kuchennego oraz jego właściwe użytkowanie; przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracyDodatkowy adres wykonywania pracy: "Karczma we Młynie" 95-080 Tuszyn, ul. Starościańska 1
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Tuszyn (łódzkie)
funkcja szefa kuchni, obowiązek nadzoru nad pracą całej kuchni, kierowanie całym ciągiem produkcyjnym (przygotowywanie surowców, produktów i końcowe gotowanie, smażenie itp.)
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Legnica (dolnośląskie)