KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przyrządzanie dań kuchni arabskiej według orginalnych receptur spisanych w języku arabskim- praca w zespole arabsko języcznym
Data publikacji: 2020-09-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przyrządzanie dań kuchni arabskiej według orginalnych receptur spisanych w języku arabskim- praca w zespole arabsko języcznym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przyrządzania dań kuchni arabskiejznajomość przypraw kuchni arabskiej komunikatywna znajomość języka arabskiego w mowie i piśmie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6722052914
danePracodawcy_regon: 384701239
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 18.09.2020
Oferta pracy ważna do: 02.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cd97fc59c386ae785c8adbf38aadde8c
Podobne oferty pracy
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie oraz rozwóz potraw do klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Pszów (śląskie)
Naprawa, wymiana silników i urządzeń w samochodach na na statkach.
EKOL SYSTEM SP. Z O.O. - 2019-04-12 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem, wydawanie posiłków, termiczna obróbka warzyw i mięs, przestrzeganie higieny pracy
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-07-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, zup, sałatek. Wymagania: wykształcenie zawodowe, specjalność gastronomia.
Sklep Spożywczo - Monopolowy LENKA - 2016-10-21 - Wejherowo (pomorskie)
zapoznanie się z obowiązkami pracy w gastronomii i organizacją pracy w kuchni, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2020-07-21 - Pogwizdów (śląskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-02 - Piekarzew (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy, burgerów
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie: podstawowe lub zawodowe; przyrządzanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Knurów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2017-01-24 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków/ pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Praszka (opolskie)
Przyrządzanie dań kuchni indyjskiej. Obróbka mięsa, owoców i warzyw. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Przyjmowanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkówi z zamawianie potrzebnych produktów
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-14, 10-18, na umowę o pracę na czas nieokreślony, w Ustroniu Morskim.
Iwona Kołakowska Ośrodek Wczasowy "Gacek" - 2019-09-05 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzedzie, maszyn i urządzeń. Tworzenie samodzielnych kart menu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Małków (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków.
Firma Handlowa NARPOL A. i R. Gmiterek Spółka Jawna - 2017-03-02 - Narol (podkarpackie)
-
EUROBIZNESS FIND WORK SP Z O O - 2017-12-12 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie potraw japońskich, koreańskich. Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur, szkolenie pracowników w zakresie kuchni japońskiej, koreańskiech, realizowanie zamówień zamówień przez koreańskich i japońskich klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2016-09-15 - Rachowice (śląskie)
Pracodawca oferuje prace na stanowisku samodzielnego kucharza. Praca w restauracji, przygotowywanie posiłków według receptury, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godziny pracy: 13.00- 21.00
"ARMO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-24 - Zajączkowo (pomorskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przygotowywanie imprez gastronomicznych typu przyjęcia, konferencje
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
BAR "LAGUNA" KATARZYNA SKUZA - 2020-06-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, wypiek pizzy,miejsce pracy Restauracja Jantarowa- Jantar
Ośrodek Wypoczynkowy "BAJKA" Emilia Uler - 2016-04-11 - Mikoszewo (pomorskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i technologią produkcji potraw- odpowiedzialność za jakość i walory sensoryczne przygotowanych potraw- odpowiedzialność za prawidłowe przechowywanie i wykorzystanie produktów żywnościowych- przygotowywanie porcji zgodnie z normą wagową- punktualne wydawanie posiłków- odpowiedzialność za prawidłowe pobieranie i przechowywanie próbek żywnościowych- utrzymywanie w należytym stanie sanitarno-higienicznym pomieszczeń (kuchnia wraz z zapleczem kuchennym, magazyny, pomieszczenia socjalne, stołówka) i wyposażenia gastronomicznego na stanowisku pracy- użytkowanie wyposażenia gastronomicznego zgodnie z instrukcjami obsługi i zasadami bhp.- niezwłoczne powiadamianie przełożonych o zauważonych uszkodzeniach wyposażenia gastronomicznego oraz innych potencjalnych zagrożeniach- przestrzeganie wdrożonych w Bursie procedur i instrukcji z zakresu Systemu Produkcji Bezpiecznej Żywności HACCP- przestrzeganie dyscypliny pracy i organizacji pracy w bloku żywieniowym- przestrzeganie higieny pracy i higieny osobistej
Bursa nr 6 - 2020-06-09 - Warszawa (mazowieckie)