KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - dbałość o stanowisko pracy- sprzątanie- zmywanie- przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej- przygotowywanie różnych ryb faszerowanych, przekąsek wytrawnychMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Piotrkowska 106/110 oraz Rzgów, ul. Tuszyńska
Data publikacji: 2020-02-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- dbałość o stanowisko pracy- sprzątanie- zmywanie- przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej- przygotowywanie różnych ryb faszerowanych, przekąsek wytrawnychMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Piotrkowska 106/110 oraz Rzgów, ul. Tuszyńska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze, kierunek kucharzznajomość kuchni ukraińskiejumiejętności w zakresie gotowania potraw kuchni ukraińskiej, polskiej i wschodniej sumiennośćdyscyplinaumiejętność wprowadzania ofert kuchennych z kuchni świata
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 9
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.02.2020
Oferta pracy ważna do: 26.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b5421fae7e6c94c1fcb80e1af3343a1f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-04-18 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-04-19 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii ich przygotowywania,w tym wszystkich rodzajów i form posiłków dietetycznych,przy zachowaniu dbałości o apetyczny wygląd sporządzanych posiłków. Właściwe porcjowanie i wydawanie potraw. Pobieranie próbek żywności i przechowywanie ich zgodnie z obowiązującymi przepisami.Wykonywanie wszystkich czynności związanych z obróbką półfabrykatów i wyrobów gotowych
Dom Pomocy Społecznej - 2016-07-11 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ/PIZZER
Adam Nykiel Firma Usługowo Handlowa MARIKA - 2019-08-27 - Dębica (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-09-25 - Gniew (pomorskie)
WKŁADANIE ELEMENTÓW GUMOWYCHI/LUB POLIURETYNOWYCH DO MASZYN W CELU UTWORZENIA DETALU, OBRÓBKA DETALU Z POZOSTAŁOSCI, WYKONYWANIE NOTM PRODUKCYJNYCH.
SEBASTIAN POLOCZEK JobAkse - 2019-05-28 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Brzeg (opolskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującą recepturą, organizowanie pracy personelu pomocniczego.
UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA - 2020-02-27 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
• Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów• Współpraca z zespołem i delegowanie zadań• Koordynacja pakowania posiłków do dystrybucji• Aktywny udział w szkoleniu pomocy kuchennych• Współpraca z kadrą kierowniczą• Przestrzeganie zasad bhp
Aspen Res Sp. z o.o. - 2019-05-20 - Częstochowa (śląskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
sprzątanie pokoi oraz innych pomieszczeń
Ośrodek Wypoczynkowy Słowiniec Krystyna Puszcz - 2020-03-04 - Łeba (pomorskie)
w/g stanowiska
P. P. H. U. Kielecka Fabryka Mebli - 2016-09-05 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posiłków i/lub sushi, dbałośc o jakośc i staranność wykonywanych posiłków, dbałość o powierzony sprzęt, uczestnictwo w różnego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zimnych, ciepłych. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Dębowiec (podkarpackie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, przygotowywanie śniadań hotelowych. Godziny pracy: 10.00- 22.00. Umowa na czas określony od 3 miesięcy do 2 lat.
Piast Sp. z o.o. - 2017-03-15 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Chełm (lubelskie)
-
Hotel Wolin Elbast sp.z o.o. - 2016-02-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
MY-MY DAI PHAM VAN - 2019-11-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Analiza rozwiązań systemowych ERP, IT oraz ich wdrażanie w Polsce. Analiza projektów przetwarzania informacji. Wykonywanie ekspertyz, diagnozowanie projektów, raportowanie.
COGNIZANT TECHNOLOGY SOLUTIONS POLAND SP.Z O.O. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
obsługa recepcji hotelowej
P.H.U. "OJDANA" Marek Ojdana - 2017-03-16 - Węgrów (mazowieckie)
-przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej opartych na oryginalnych recepturach i przepisach
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw zgodnie z powierzonym przepisem, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Przygotowywaniu dań typu seafood. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.- Wynagrodzenie: 19 zł/godzina/brutto. Praca na umowę zlecenie na czas nieokreślony. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + Praca we wszystkie dni wolne. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata. Wymagane doświadczenie w przygotowywaniu dań typu SEAFOOD. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana umiejętność przygotowywania dań typu SEAFOOD.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Katowice (śląskie)
Gotowanie potraw różnorodnych kuchni w specyficznej atmosferze - na oczach klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Jawczyce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej (polskiej)
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-05-23 - Sopot (pomorskie)
Posadzkarz
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Hopy (pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-01-30 - Wejherowo (pomorskie)