KUCHARZ Łódź oferta pracy CopyWhite Bartosz Zabost
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18,3 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw - od surowca po gotowe danieUmowa zlecenie na okres 12 miesięcy.
Data publikacji: 2020-12-01
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: CopyWhite Bartosz Zabost
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tomaszowska 82, 93-635 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw - od surowca po gotowe danieUmowa zlecenie na okres 12 miesięcy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18,3 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18,3 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: prawo jazdy kat B
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- wykształcenie średnie- staż pracy - minimum 1 rok- doświadczenie w żywieniu zbiorowym dzieci- wysoka kultura osobista
Nazwa pracodawcy: CopyWhite Bartosz Zabost
danePracodawcy_nip: 7292505790
danePracodawcy_regon: 473147892
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Grażyny 34/2, 93-309 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Termin: zgłoszenia osobiste - Łódź, ul. Tomaszowska 82, Godziny : 09:00 - 15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Grażyny
Numer budynku pracodawcy: 34/2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 01.12.2020
Oferta pracy ważna do: 31.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?949926f75beddd102ba496cdf9466a47
Podobne oferty pracy
sporządzanie różnego rodzaju potraw
HOTEL "WODNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-20 - Łeba (pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2019-03-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, opracowywanie karty menu, dbanie o czystość w miejscu pracy, obsługa imprez okolicznościowych
"NA PODDASZU" RESTAURACJA & KAWIARNIA SPÓŁKA CYWILNA PIOTR CHORĄŻAK, MARTA GLUBA - 2019-06-05 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków mile widziane wykształcenie w zawodzie, konieczna praktyka 2-3 lata
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2016-01-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
obróbka wstępna i termiczna owoców morza, dania kuchni śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Pieczenie chlebów, produkcja dań obiadowych, zup, słodkości; składanie zamówień.
Jakub Wiśniewski Browar Dziki Wschód - 2018-08-10 - Lublin (lubelskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2017-02-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 250 osób, możliwość pracy całorocznej
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wiesław Brzeski - 2016-01-20 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-02-07 - Płońsk (mazowieckie)
sporządzanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznosciowe oraz ich kalkulacja; dbanie o jakość potraw i gramaturę; utalanie harmonogramu pracy z kucharzem głównym
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
wyrób i przygotowywanie dań kuchni Polskiej i Ukraińskiej (pielmieni, barszcz ukraiński, solianka ukraińska, czeburiek) wypiekanie ciast, przygotowywanie i dekoracja deserów, wyrabianie ręczne ciasta do pizzy
Mariusz Ulidowski - 2019-08-07 - Biłgoraj (lubelskie)
Przygotowanie, wyrób, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzień, w godzinach 11:00-23:00.Po miesięcznej umowie zlecenia pracodawca deklaruje zatrudnienie na dłuższy okres na podstawie umowy o pracę.
Łukasz Grad FOOD SYSTEM - 2018-04-06 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PRUDNICKA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "DOMOWE SMAKI" - 2020-06-03 - Prudnik (opolskie)
przygotowywanie śniadań i zup 8-12
JAROSŁAW LIPIŃSKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJĄCYM - SCHRONISKO ARKA - 2018-10-01 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym, zamawianie produktów
"JAŚ I MAŁGOSIA" EWA PILAWA W ŁAŃCUCIE - 2019-02-25 - Łańcut (podkarpackie)
przewóz osób, ustawianie pracy pracownikom, wykonywanie raportów w Excelu, rozliczanie pracowników z odzieży służbowej
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Piaseczno (mazowieckie)
praca na kuchni
DK - TOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-22 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiek i międzynarodowej potraw regionalnych zakarpacia,
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Rzeszów (podkarpackie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów nepalskich, kontakt z kontrahentami i klientami z Nepalu
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i wymogami racjonalnego żywienia. Porcjonowanie i wydawanie posiłków. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów BHP. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach. Zabezpieczenie produktów spożywczych przed i po ich przerobieniu. Utrzymywanie pomieszczeń kuchni i naczyń kuchennych w należytej czystości.
kontakt przez PUP - 2020-11-19 - Opalenica (wielkopolskie)
Znajomość oraz umiejętność przygotowania dań kuchni polskiej, obsługa urządzeń gastronomicznych (piec konwekcyjno -parowy), kreatywne pieczenie, pieczenie ciast i przygotowywanie deserów, ekonomiczne wykorzystywanie powierzonych produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2020-11-25 - Błonie (mazowieckie)
Samodzielna funkcja kucharza. Zamawianie towarów spożywczych. Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Niepubliczne SMERFY Elżbieta Krupa - 2016-02-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Szałe (wielkopolskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-01-19 - Łąka (dolnośląskie)
Wykonywanie posiłków w lokalu - kuchnia polsko-żydowska. Nadzór nad imprezami okolicznościowymi.
RESTAURACJA KUGEL Agnieszka Januszewska - 2018-01-09 - Knyszyn (podlaskie)
Prowadzenie zajęć z dziećmi w wieku od 2 do 6 lat w j. angielskim. Porozumiewanie się z dziećmi w j. angielskim. Opieka nad dziećmi. Czynności porządkowe.
PROFESSIONAL MARTA RYBCZYŃSKA - 2018-04-17 - Częstochowa (śląskie)
- Obsługa techniczna lodowiska - dozór, dbanie o czystość obiektu, odśnieżanie, konserwacja tafli lodowej (w tym przy użyciu rolby), obsługa agregatu chłodniczego, obsługa oświetlenia, nagłośnienia, wykonywanie prac remontowo-konserwacyjnych w ramach posiadanych kwalifikacji i uprawnień, obsługa kasy fiskalnej. - Miejsce wykonywania pracy: LODOWISKO MURCKI.- Wynagrodzenie: 2400 zł brutto+ dodatek stażowy. Praca na umowę o pracę na czas określony - 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, 2 lata doświadczenia zawodowego. Kontakt wstępnie telefoniczny (tel.: 32-259-64-62) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Zofii Nałkowskiej 10 A, 40-425 Katowice) w godz.: 8:00-14:00.
MIEJSKI OŚRODEK SPORTU I REKREACJI - 2018-11-21 - Katowice (śląskie)