KUCHARZ/ CUKIERNIK Błonie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ CUKIERNIK
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Znajomość oraz umiejętność przygotowania dań kuchni polskiej, obsługa urządzeń gastronomicznych (piec konwekcyjno -parowy), kreatywne pieczenie, pieczenie ciast i przygotowywanie deserów, ekonomiczne wykorzystywanie powierzonych produktów spożywczych
Data publikacji: 2020-11-25
Lokalizacja: Błonie (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Błonie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Znajomość oraz umiejętność przygotowania dań kuchni polskiej, obsługa urządzeń gastronomicznych (piec konwekcyjno -parowy), kreatywne pieczenie, pieczenie ciast i przygotowywanie deserów, ekonomiczne wykorzystywanie powierzonych produktów spożywczych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Pracapn.- pt. w godzinach 8-16
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ CUKIERNIK
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Błonie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1432
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.01.2021
Data zakończenia pracy: 10.01.2024
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie branżowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs BHP
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Książeczka do celów sanitaro-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość kuchni polskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie pracy w kuchni
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : pieczenie ciast i robienie deserów
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5290004982
danePracodawcy_regon: 012973489
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Poznańska 131A, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
danePracodawcy_kodPowiatu: 1432
Gmina pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0921415
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|291
Data dodania oferty pracy: 27.11.2020
Oferta pracy ważna do: 16.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a8787298e1add06c39f9a99ae8a84264
Podobne oferty pracy
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI HINDUSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDOOR, DBANIE O TRZYMANIE CZYSTOŚCI MIEJSCA PRACY.MIEJSCE PRACY: WROCŁAW UL. KUŹNICZA GODZINY PRACY OD 11- 23.00 PRACA WG GRWAFIKU NA ZMIANY.KONTAKT KANDYDATÓW Z PRACODAWCĄ TELEFONICZNY 609-841-676ZATRUDNIENIE NA 3 LATA , UMOWA O PRACĘ NA CZAS OKREŚLONYOFERTA W SALI: G
FUSION RESTAURANTS SP. Z O. O. - 2019-02-07 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
SEJA SEBASTIAN JANECZEK - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
Transport krajowy- teren Polski
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Święciechowa (wielkopolskie)
przyrządzanie posiłków, sprzątanie, dowóz posiłków, prowadzenie wydarzeń kulturalnych w miejscu pracy, catering
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy
K.P.O. INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-10 - Licze (pomorskie)
wg stanowiska
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-07-06 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. - Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku.
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2020-08-31 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Pogórze (pomorskie)
Kucharz małej gastronomii
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BIAŁY PIEC MAGDALENA CEDZYŃSKA - 2019-08-02 - Wola Rzędzińska (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Prace ślusarskie
AGT STANISŁAW GRAŚ - 2016-03-24 - Wronki (wielkopolskie)
Sporządzanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Świadczenie specjalistycznych usług opiekuńczych dla osób z zaburzeniami psychicznymi na terenie miasta. zakres usług obejmuje: uczenie i rozwijanie umiejętności niezbędnych do samodzielnego życia , w tym zwłaszcza-kształtowanie umiejętności zaspakajania podstawowych potrzeb życiowych i umiejętności społecznego funkcjonowania, motywaowanie do aktywności, leczenia i rehabilitacji, prowadzenie treningów umiejętności samoobsługi i umiejętności społęcznych oraz wspieranie, także w formie asystowania w codziennych czynnościach życiowych jak soamoobsługa, zwłaszcza wykonywanie czynności gospodarczych i porządkowych w tym umiejętność utrzymania i prowadzenie domu, dbałość o higienę i wygląd, utrzymywanie kontaktów z domownikami, rówieśniakmi, w miejscu nauki, pracy oraz ze społecznością lokalną, wspólne organizowanie i spędzanie czasu wolnego
Stowarzyszenie "ATUT" - 2019-07-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Witaszyce (wielkopolskie)
sprządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, i deserów zazsosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PAŁAC WIERZBICZANY-INWESTYCJE SP Z OO - 2020-02-17 - Wierzbiczany (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i biężace sprzatanie.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
POferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, zmywanie naczyń, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Piła (wielkopolskie)
Praca w restauracji Jako kucharz - rodzaj kuchni : kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Kraków (małopolskie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZYŃSKA - 2020-11-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni japońskiej wg receptur
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Lublin (lubelskie)
Zadawanie papieru do podajnika i kleju do laminatora
PACON DRUKARNIA I PRODUCENT OPAKOWAŃ-MAZIJ SP. JAWNA - 2016-08-25 - Golędzinów (dolnośląskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych i barowych;obsługa klienta; przygotowanie, eksponowanie oraz sprzedawanie towarów handlowych, wyrobów kulinarnych i napojów;
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i dań kuchni polskiej, włoskiej, pizzy, ciast, utrzymanie czystości w miejscu pracy.Umowa zlecenie: min. około 3 latIlość godzin w miesiącu około 100, w godzinach 10:00-22:00 według potrzeb
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Wrocław (dolnośląskie)