KUCHARZ/ CUKIERNIK Błonie oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ/ CUKIERNIK

Wynagrodzenie: od 2 800 PLN

Zakres obowiązków: Znajomość oraz umiejętność przygotowania dań kuchni polskiej, obsługa urządzeń gastronomicznych (piec konwekcyjno -parowy), kreatywne pieczenie, pieczenie ciast i przygotowywanie deserów, ekonomiczne wykorzystywanie powierzonych produktów spożywczych

Data publikacji: 2020-11-25

Lokalizacja: Błonie (mazowieckie)

Pracodawca: kontakt przez PUP

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Błonie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Znajomość oraz umiejętność przygotowania dań kuchni polskiej, obsługa urządzeń gastronomicznych (piec konwekcyjno -parowy), kreatywne pieczenie, pieczenie ciast i przygotowywanie deserów, ekonomiczne wykorzystywanie powierzonych produktów spożywczych

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Pracapn.- pt. w godzinach 8-16

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ CUKIERNIK

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Błonie

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie

warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni

warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1432

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 11.01.2021

Data zakończenia pracy: 10.01.2024

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie branżowe

wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs BHP

Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Książeczka do celów sanitaro-epidemiologicznych

Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość kuchni polskiej

Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie pracy w kuchni

wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array

wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array

wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array

wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : pieczenie ciast i robienie deserów

Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5

Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP

danePracodawcy_nip: 5290004982

danePracodawcy_regon: 012973489

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego

Adres pracodawcy:
Poznańska 131A, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: mazowieckie

danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14

Powiat pracodawcy: warszawski zachodni

danePracodawcy_kodPowiatu: 1432

Gmina pracodawcy: Ożarów Mazowiecki

Kraj pracodawcy: Polska

danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134

Miejscowość pracodawcy: Ożarów Mazowiecki

danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0921415

Ulica pracodawcy: Poznańska

Numer budynku pracodawcy: 131A

Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1

pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|291

Data dodania oferty pracy: 27.11.2020

Oferta pracy ważna do: 16.12.2020

Data udostępnienia oferty pracy: 27.11.2020

Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2020

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

kodJezyka: pl

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a8787298e1add06c39f9a99ae8a84264

Podobne oferty pracy

KUCHARZ/KUCHARKA - od 1 653 EUR

• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ - do 2 400 PLN

PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI HINDUSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDOOR, DBANIE O TRZYMANIE CZYSTOŚCI MIEJSCA PRACY.MIEJSCE PRACY: WROCŁAW UL. KUŹNICZA GODZINY PRACY OD 11- 23.00 PRACA WG GRWAFIKU NA ZMIANY.KONTAKT KANDYDATÓW Z PRACODAWCĄ TELEFONICZNY 609-841-676ZATRUDNIENIE NA 3 LATA , UMOWA O PRACĘ NA CZAS OKREŚLONYOFERTA W SALI: G
FUSION RESTAURANTS SP. Z O. O. - 2019-02-07 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ/KA - od 15 PLN

jw.
SEJA SEBASTIAN JANECZEK - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)

KIEROWCA KAT. B - od 2 100 PLN

Transport krajowy- teren Polski
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Święciechowa (wielkopolskie)

KUCHARZ KUCHNI MEKSYKAŃSKIEJ - od 2 500 PLN

przyrządzanie posiłków, sprzątanie, dowóz posiłków, prowadzenie wydarzeń kulturalnych w miejscu pracy, catering
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Rzeszów (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 13 PLN

przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy
K.P.O. INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-10 - Licze (pomorskie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 500 PLN

wg stanowiska
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-07-06 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ / KUCHARKA - od 2 600 PLN

- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. - Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku.
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2020-08-31 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 080 PLN

Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Pogórze (pomorskie)

KUCHARZ- SPRZEDAWCA K/M - od 2 400 PLN

jw
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK PRODUKCJI - od 12 PLN

Prace ślusarskie
AGT STANISŁAW GRAŚ - 2016-03-24 - Wronki (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 600 PLN

Sporządzanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)

OPIEKUNKA ŚRODOWISKOWA, PRACA Z OSOBAMI Z ZABURZENIAMI PSYCHICZNYMI - od 14,7 PLN

Świadczenie specjalistycznych usług opiekuńczych dla osób z zaburzeniami psychicznymi na terenie miasta. zakres usług obejmuje: uczenie i rozwijanie umiejętności niezbędnych do samodzielnego życia , w tym zwłaszcza-kształtowanie umiejętności zaspakajania podstawowych potrzeb życiowych i umiejętności społecznego funkcjonowania, motywaowanie do aktywności, leczenia i rehabilitacji, prowadzenie treningów umiejętności samoobsługi i umiejętności społęcznych oraz wspieranie, także w formie asystowania w codziennych czynnościach życiowych jak soamoobsługa, zwłaszcza wykonywanie czynności gospodarczych i porządkowych w tym umiejętność utrzymania i prowadzenie domu, dbałość o higienę i wygląd, utrzymywanie kontaktów z domownikami, rówieśniakmi, w miejscu nauki, pracy oraz ze społecznością lokalną, wspólne organizowanie i spędzanie czasu wolnego
Stowarzyszenie "ATUT" - 2019-07-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)

KUCHARZ- PIZZER - od 1 200 PLN

jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Witaszyce (wielkopolskie)

KUCHARZ - do 13,7 PLN

sprządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, i deserów zazsosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Chorzów (śląskie)

KUCHARZ (NR 0359) - od 2 600 PLN

przygotowywanie posiłków
PAŁAC WIERZBICZANY-INWESTYCJE SP Z OO - 2020-02-17 - Wierzbiczany (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ (PRACE INTERWENCYJNE RPO WZ) - od 1 125 PLN

Przygotowywanie posiłków i biężace sprzatanie.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

POferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)

KUCHARZ - od 1 000 PLN

w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Zakopane (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie potraw, zmywanie naczyń, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Piła (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 3 300 PLN

Praca w restauracji Jako kucharz - rodzaj kuchni : kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ R60/2669-1325/20 - od 2 600 PLN

przyrządzanie posiłków dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZYŃSKA - 2020-11-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie dań kuchni japońskiej wg receptur
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Lublin (lubelskie)

OPERATOR LAMINATORA - do 1 850 PLN

Zadawanie papieru do podajnika i kleju do laminatora
PACON DRUKARNIA I PRODUCENT OPAKOWAŃ-MAZIJ SP. JAWNA - 2016-08-25 - Golędzinów (dolnośląskie)

KUCHARZ/BARMAN - od 3 000 PLN

Obsługa urządzeń gastronomicznych i barowych;obsługa klienta; przygotowanie, eksponowanie oraz sprzedawanie towarów handlowych, wyrobów kulinarnych i napojów;
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Śrem (wielkopolskie)

KUCHARZ-PIZZER - do 16 PLN

przygotowywanie potraw i dań kuchni polskiej, włoskiej, pizzy, ciast, utrzymanie czystości w miejscu pracy.Umowa zlecenie: min. około 3 latIlość godzin w miesiącu około 100, w godzinach 10:00-22:00 według potrzeb
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Wrocław (dolnośląskie)


Wybierz powiat