KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni szkolnej - dbałość o jakość posiłków, stan sanitarno - higieniczny, układanie jadłospisu, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie pielmieni, czeburaków
Data publikacji: 2018-03-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni szkolnej - dbałość o jakość posiłków, stan sanitarno - higieniczny, układanie jadłospisu, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie pielmieni, czeburaków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni wschodniejumiejętność przygotowywania pielmieni, czeburaków
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2018
Oferta pracy ważna do: 12.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Spawanie konstrukcji stalowych. Praca w godz.: 6-14. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas nieokreślony. Pracodawca oferuje bezpłatne zakwaterowanie.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-02-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej, francuskiej; organizacja cateringów i eventów
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2017-03-30 - Osówiec (kujawsko-pomorskie)
obsługa grila
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-04-27 - Zakopane (małopolskie)
jw.
Zespół Małych Form Opieki i Wychowania "Chata" - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Puławy (lubelskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-04-19 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "GRYF" Międzywodzie - 2018-03-07 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Osoba jest reprezentantem szefa kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku przy przygotowywaniu i sporządzaniu dań kuchni orientalnej wg menu oraz własnych receptur/przepisów. Dbanie o czystośc stanowiska pracy. Przygotowywanie i organizacja cateringu i imprez okolicznościowych. Zamawianie towaru i przypraw z hurtowni azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Nowa Sól (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2018-04-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Posługiwanie się narzędzami i urządzeniami gastronomicznymi, obróbka wstępna surowców, obieranie warzyw oraz obróbka owoców, przygotowywanie i wydawanie potraw;
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
Przygotowanie pizzy od surowca do gotowego produktu. Przygotowanie sałatek, dań obiadowych wg receptur ukraińskich i rosyjskich uwzględniając użycie odpowiednich przypraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie kebabów, obsługa klienta, praca na dwie zmiany 10.00 - 18.00 i 16.00 - 21.00, Września,
LAILA KEBAB - 2016-02-02 - Września (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Dobiegniew (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2016-12-12 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-01-03 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolnośląskie)
Docieplenia budynków wielorodzinnych (przyklejanie styropianu, tylkowanie i inne prace).
MAX Wojciech Bartos - 2017-07-13 - Przywóz (łódzkie)
- praca w kuchni hotelowej,- przygotowywanie potraw wg zamówień gości restauracji i na bankiety/konferencje
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, równoważny system czasu pracy
Pizza Pazza Adriana Adamiak - 2017-12-13 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie menu i przygotowanie według posiłków, wydawanie posiłków, deserów, nadzór nad jakością zamówień. Praca w godzinach 11:00-22:00. Oferta pracy w ramach programu skierowanego dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Sufczyn (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Zamówienia i sprawdzanie jakości towarów z Azji.
VOVOPL TAM?VO - 2017-05-30 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca Tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na czas określony: 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. KuźniczaSala G
FUSION RESTAURANTS SP.ZO.O. - 2017-12-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej
HOSTEL EVOTEL Ewa Zofia Żukowska - 2017-04-03 - Zielonka (mazowieckie)