KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni orientalnejpraca w godzinach 08:00-16:00;14:00-22:00
Data publikacji: 2020-05-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni orientalnejpraca w godzinach 08:00-16:00;14:00-22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość orginalnych receptur kuchni orientalnejumiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnejumiejętność organizowania pracy własnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8331298109
danePracodawcy_regon: 100022820
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.05.2020
Oferta pracy ważna do: 05.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6a4c37b1d0f1daece93157ae8dc30fca
Podobne oferty pracy
duza produkcja
"TUKAN" PAWEŁ WOŹNIAK, JANUSZ ŚLEDZIONA SPÓŁKA JAWNA - 2019-06-10 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2017-08-22 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie i podawanie żywności i napojów. Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pabianice (łódzkie)
Wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenie na podobny stanowisku, znajomości systemu HACCP i BHP, dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej, odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu, komunikatywność i samodzielność, wysoka kultura osobista; ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów, utrzymanie porządku w miejscu pracy dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości sanatorium według ustalonych receptur
"SOLANKI" Uzdrowisko Inowrocław Sp. z o.o. - 2018-10-26 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań, dbanie o ład i porządek na kuchni, staranne przygotowywanie posiłków kuchni "Bistro Havana".Praca w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Fizjoterapeuta
FHU SKIBAMED mgr Arkadiusz Skiba - 2019-05-22 - Smarżowa (podkarpackie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.Twórczy udział w planowaniu pracy podczas wykonywania czynności.Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-09-28 - Serock (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-10-30 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Brzozów (podkarpackie)
Wykonywanie elementów i podzespołów według rysunku technicznego, montaż na warsztacie, montaż na obiekcie, obsługa i użytkowanie elektronarzędzi, maszyn, obrabiarek, maszyn CNC
PPU ARTIS Artur Gołębiewski - 2017-03-09 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
gospodarowanie produktami potrzebnymi do wykonania dań, odpowiedzialność za przechowywanie produktów w odpowiednich warunkach, utrzymanie estetyki i higieny w miejscu pracy, dbałość o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego
Przedsiębiorstwo Handlowe IQRA Shabir Hussain - 2019-09-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur orientalnych, zamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla 30 wychowanków
Dom Dziecka im.Janusza KorczakaDarłowo ,ul. Morska 78 - 2016-04-26 - Darłowo (zachodniopomorskie)
sporządzanie i wydawanie posiłków, współtworzenie jadłospisów, dbałość o czystość w pomieszczeniach: jadalni, kuchni, zaplecza, naczyń oraz wydawanych posiłków
VIII Liceum Ogólnokształcące Samorządowe w Częstochowie - 2018-08-16 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie i realizacja potraw restauracyjnych i inne kulinarne działania
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ PRACY ORAZ URZĄDZEŃ NIEZBĘDNYCH W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Borowo (pomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W GASTRONOMII, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACA W WOLNE DNI;
POLSKI KOMITET POMOCY SPOŁECZNEJ ZARZĄD OKRĘGOWY - 2016-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
Przedsiebiorstwo Handlowo-Gastronomiczne "MOŚCICE" Sp. z o.o. - 2019-04-03 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA STAROŃ - 2016-06-20 - Pajęczno (łódzkie)
Dowóz materiałów budowlanych i opału do klienta oraz załadunek i rozładunek.
P.T.S.B. "TRANSBUD-Ełk" Sp. z o. o. - 2016-10-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Dobra organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków oraz obsługa klienta również przez telefon. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-12-07 - Celestynów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22; okres próbny 3 miesiące, docelowo um. na czas nieokreślony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-15
Zakład Gastronomiczny Leśna Chata Izabela Labudda - 2018-05-10 - Słupsk (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie potraw zgodnie z aktualną kartą dań; umiejętnosć gotowania nowoczesnej kuchni (sous vide itp.), wprowadzenie karty dań kuchni buałoruskiej i litewskiej.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT LEOKADIA WÓJCIK - 2017-05-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni chińskiej, praca w restauracji pod kierownictwem oraz z personelem chińskojęzycznym
FRANCO HTL Sp. z o. o. - 2019-05-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2016-09-12 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)