KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - obsługa grilla- przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem półproduktów typowych dla tej kuchniGodziny pracy: 10-2.
Data publikacji: 2019-05-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- obsługa grilla- przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem półproduktów typowych dla tej kuchniGodziny pracy: 10-2.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + zakwaterowanie
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.06.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność obsługi grilla- znajomość kuchni orientalnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 50
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2019
Oferta pracy ważna do: 30.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?66f5aa5f2db152e8af0e4e91ee2833f8
Podobne oferty pracy
Program stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Jasło (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw- dbanie o asortyment- sporządzanie list zaopatrzenia-przestrzeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych- umiejętność przestawiania się z jednej czynności na drugą- kreowanie oferty posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Przygotowywanie potraw z menu pod opieką szefa kuchni. Dbanie o powierzony sprzęt i miejsce pracy.
Biothal Lebdowicz S.J. - 2017-03-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni gruzińskiej.
"MARTEX "MAREK ŚLIWIŃSKI - 2016-04-25 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2016-05-20 - Sosnowiec (śląskie)
OBSŁUGA KLIENTA NA STANOWISKU MIĘSNYM, DBANIE O WYGLĄD I EKSPOZYCJĘ TOWARÓW, OBSŁUGA URZĄDZEŃ TJ.KRAJALNICA, STEKOWANICA, WERYFIKACJA TERMINÓW WAŻNOŚCI;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH LUB GOTOWOŚĆ DO JEJ WYROBIENIA, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;NA SPOTKANIE Z PRACODAWCĄ KONIECZNIE C.V
STOKROTKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzenie listy zakupów art. spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-04-05 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-05-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-02-02 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Wykonywanie hydrauliki. Praca na terenie kraju, pracodawca zapewnia dojazd i zakwaterowanie.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Barcice Dolne (małopolskie)
przygotowywanie potraw, pilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, pilnowanie świeżości używanych składników spożywczych
G7 Kazimierz i Bożena Hanna Godzina - spółka cywilna - 2018-11-22 - Ostrołęka (mazowieckie)
obsługa klienta i kasy fiskalnej,wystawianie paragonów.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Zambrów (podlaskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2015-12-02 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
wg stanowiska, pracodawca oczekuje od kandydata posiadania własnego samochodu i prawa jazdy kat. B ze względu na konieczność dojazdu do pracy.
Robert Zięba Gościniec pod Lubomirem - 2017-01-27 - Węglówka (małopolskie)
Przygotowywanie dań i przekąsek kuchni ukraińskiej, obróbka wstępna, smażenie, przyjmowanie towaru, rozkładanie produktów w magazynach lub chłodniach, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa oraz HCCP przy produkcji.
Kompleks Rekreacyjno-Hotelowo-Wypoczynkowy "Firlejowe Sioło" - 2018-03-06 - Wólka Rozwadowska (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków,- praca na samodzielnym stanowisku
MAREK SKRAJNY PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWO - USŁUGOWE "PAWEŁEK" - 2018-04-09 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Zielona Góra (lubuskie)
krojenie kebaba, wypiek pizzy, przygotowywanie sałatek, sosów.
Monika Paw Döner Peyman - 2018-08-23 - Oświęcim (małopolskie)
sporządzanie potraw i wydawanie, nadzór nad pomocą kuchenną
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Głodowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań, z manu oraz śniadań
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków. Właściwe obliczanie surowców do produkcji potraw. Dokonywanie obróbki cieplnej surowców. Dekorowanie potraw. Konserwowanie maszyn i urządzeń.Staż POWER (osoby do 30 r.ż.) lub RPOWD (osoby od 30 r.ż.)Praca w systemie 2-zmianowym od 7:00 do 22:00 oraz w niedziele i święta.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Strzelin (dolnośląskie)
Gotowanie potraw, przygotowywanie i obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Maciejewo (zachodniopomorskie)
x
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, obróbka wstępna surowców, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
NAD ANIOŁEM ANNA FABJAŃSKA-HETMAŃCZYK SEBASTIAN ROGOCZ S.C. - 2018-04-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
sporzadzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Cybinka (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, litewskiej, ukraińskiej, kresowej
HOTEL WILEŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków według receptur
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Bąków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Stacja Sprzedaży Paliw EKO-TANK Spółka jawna - 2017-06-22 - Słubice (lubuskie)