KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej- wdrażanie receptur w/w kuchni
Data publikacji: 2020-03-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej- wdrażanie receptur w/w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej- umiejętność wdrażania receptur w/w kuchni- cierpliwość- czystość
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7271962513
danePracodawcy_regon: 473075336
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 20.03.2020
Oferta pracy ważna do: 03.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?348b0af0734a660c90090281db3d94bc
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw kuchni orientalnej
VINH XUAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-10 - Kozienice (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
MARVIS Sp. z o.o. , Sp. k. - 2016-02-24 - Markuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
Barbara Kmieciak Pierogarnia - 2016-11-04 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków, produkcja wyrobów wędliniarskich i piekarniczych
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
nauka zawodu - kucharz (uczeń)
kontakt przez OHP - 2018-10-25 - Chełm (lubelskie)
wg. zakresu obowiązków,
Hotel Szlak Bursztynowy - 2017-09-21 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej - kuchnia włoska
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Zakręt (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich oraz chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie dań na przyjęciach okolicznościowych, praca tez w godz. nocnych
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szeligi (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni amerykańskiej (głównie steki), praca przy grillu. Praca w systemie 12/24h.
MSVISION S.C. SEBASTIAN BANAŚ, MARCIN MIERNICZEK - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)
Obsługa i nadzór nad eksploatacją urządzeń elektrycznych.
Wałbrzyskie Centrum Sportowo-Rekreacyjne "Aqua-Zdrój" Sp. z o.o. - 2020-02-24 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Zajazd GAJÓWKA Tadeusz Margol - 2017-07-27 - Wywłoczka (lubelskie)
Przygotowywanie dań,półproduktów oraz menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej,zamawianie towarów od dostawców pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam.
"NTC" THUY CHI NGUYEN - 2019-10-18 - Grójec (mazowieckie)
- obsługa klientów, przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2016-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami sieci KOKU SUSHI
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Legnica (dolnośląskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Lębork (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni tureckiej, sprzątanie stanowiska pracy, czytanie receptur kuchni tureckiej w języku angielskim i bęgalskim.
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Wyszków (mazowieckie)
prowadzenie kuchni o profilu ukraińskim
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Poznań (wielkopolskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzetem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właścicwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obróbka stępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierajacych: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desry, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni międzynarodowej (w tym indyjskiej, chińskiej, włoskiej, Fusion); układanie menu, organizacja pracy zespołu ludzi, szybkie tempo pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-03-21 - Wieleń (wielkopolskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-05-09 - Tarnów (małopolskie)
•przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych •przygotowanie i wydawanie pozostałych posiłków•przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem,•dbanie o wysoką jakość i termin ważności, •utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, •dbanie o czystość w kuchni
Prime Food sp. z o.o. - 2017-05-26 - Przechlewo (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości potraw, udział w inwentaryzacji asortymentu, dbanie o gospodarkę magazynową.
ZAJAZD KASZTELAŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Orzesze (śląskie)
przygotowanie posiłków, pizzy wg receptury pizzerii, wypiekanie pizzy w piecu, sporządzanie sałatek, przyjmowanie towaru od hurtowników, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Gorlice (małopolskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU DAŃ KUCHNI POLSKIEJ, OBSŁUGA URZĄDZEŃ UŻYWANYCH W KUCHNI (NP. PIEC), ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE MAŁEJ GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)