KUCHARZ 艁臋czyca oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽057,6 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1. Przygotowanie potraw zgodnie z ustalonym menu.2. Dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w.3. Stosowanie receptur gastronomicznych.4. U偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci.5. Wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i technicznej surowc贸w.6. Porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie.
Data publikacji: 2020-06-03
Lokalizacja: 艁臋czyca (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艁臋czyca, powiat: 艂臋czycki, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
1. Przygotowanie potraw zgodnie z ustalonym menu.2. Dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w.3. Stosowanie receptur gastronomicznych.4. U偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci.5. Wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i technicznej surowc贸w.6. Porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽057,6 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁臋czyca
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂臋czycki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1004
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽057,6 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7750017304
danePracodawcy_regon: 004732556
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁臋czycy
Adres pracodawcy:
H. Sienkiewicza 31, 99-100 艁臋czyca, powiat: 艂臋czycki, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie na sta偶
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: 艂臋czycki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1004
Gmina pracodawcy: 艁臋czyca
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁臋czyca
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0969250
Ulica pracodawcy: H. Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁臋czycy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.06.2020
Data dodania oferty pracy: 03.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 02.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.06.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b2b74a0360dfd00f9768433cc5324085
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w - kuchnia polska - obiady domowe.
PHU "MA艁GORZATA" Ma艂gorzata Dusi艅ska - 2017-10-11 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Praca na kuchni w obiekcie gastronomicznym "Knajpucha" Blanki 47A.
ASB PALKA WIOLETTA PALKA - 2019-06-19 - Blanki (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - August贸w (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza, na r贸偶nych stanowiskach- w zale偶no艣ci od godziny rozpoczynanej pracy. Praca w systemie 8 godzinnym, zmianowym, restauracja jest czynna codziennie od 8:00 do 23:00 i w tym przedziale ustalane s膮 zmiany. Na pocz膮tku pracy pracownik przechodzi szkolenie, dopiero potem rozpoczyna samodzieln膮 prac臋 na stanowiskach.
Amrest SP. Z O.O. - 2018-02-14 - Marki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 kuchni grusi艅skiej, opracowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
obs艂uga klienta, przygotowanie kebab贸w, sa艂at, sos贸w, mi臋s, pieczywa, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami,zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,wsp贸艂prac臋 z pozosta艂ym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kebab).
Emek Feuzi Harbelioglu - 2016-02-25 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w,obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,wydawanie posi艂k贸w,sprzatanie pomieszcze艅 kuchni.
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2016-06-22 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ciasta dla go艣ci. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-18, 16-24 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy. Istnieje mozliwo艣膰 przyuczenia.
Firma "KARDAMON" S.C. Krzysztof Jerzak, Renata Mirosz - 2016-02-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
ZNAJOMO艢膯 KUCHNI TURECKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, OBS艁UGA KLIENTA, ZAMAWIANIE PRZYPRAW
kontakt przez PUP - 2020-07-24 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja RETRO Patryk Kozici艅ski - 2016-03-15 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
prowadzenie budowy w spos贸b zgodny ze sztuk膮 oraz prawem budowlanym, weryfikacja post臋pu prac i ich zgodno艣ci z harmonogramem, kontrola jako艣ci wykonywanych rob贸t, zarz膮dzanie zespo艂em pracownik贸w, zamawianie i kontrola zu偶ycia materia艂贸w, rozliczanie bud贸w, prowadzenie dokumentacji budowy, ofertowanie rob贸t, wsp贸艂praca z podwykonawcami
AM-FOR ARKADIUSZ FORTUNA - 2016-06-01 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni 艣l膮skiej i ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zabrze (艣l膮skie)
nadz贸r nad maszynami przy produkcji
PRZEDSI臉BIORSTWO ROLNO-SPO呕YWCZE J脫ZEF PIECUCH - 2019-06-25 - Bogucin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, zam贸wienia towaru, ustalanie menu, kontrola wydawanych posi艂k贸w
Firma Handlowa Henryk 艢l臋czka - 2017-06-06 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Seniora " W Dolinie Zag贸rzanki" - 2016-04-05 - Rumia (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla kuracjuszy, dbanie o prawid艂ow膮 prac臋 na kuchni, zarz膮dzanie lud藕mi na kuchni, odpowiedzialno艣膰 za prac臋 na kuchni.
O艣rodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdr贸j - 2017-07-28 - Solec-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Restauracyjny BISTRO GASTRO E. i A. Kubat - 2016-04-01 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Gniezno (wielkopolskie)
sprzeda偶 artyku艂ow, obs艂uga klienta
KAPITAN Sp. z o. o. - 2016-06-24 - D臋blin (lubelskie)
Przew贸z towar贸w na terenie UE. Praca w systemie 3/1.
M&M TRANS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-12-03 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, praca na dwie zmiany w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00
M-Group s.c. Micha艂 Sobota, Mateusz Sobota - 2019-05-02 - Zawiercie (艣l膮skie)
Sprzeda偶 przygotowanych wyrob贸w garma偶eryjnych, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2019-04-03 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.Praca w godz.: 6:00-23:00.
K2 Hotel Sp. z o.o. Sp. k. - 2020-06-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, ciast, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Gryb贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie 艣niada艅 z karty menu, przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych, przygotowywanie da艅 i wydawanie zgodnie z kart膮 itp.
RUSA艁KA US艁UGI GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE ANNA LEWANDOWSKA - 2018-11-20 - 艁膮ck (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej w oryginalny, tajski spos贸b. Przygotowywanie spring roll, pad thaia, suszonych mi臋s, zupy Tom Yam, tofu, lod贸w na gor膮co, sosu rybnego oraz ostrygowego i kie艂basy Naam. Carving. Korzystanie ze stacji sma偶膮cej wok. Suszenie krewetek. Klasyfikowanie produkt贸w tajskich i ich jako艣ci. Tworzenie receptur do da艅 kuchni tajskiej.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + niedziele, nowy rok.
kontakt przez PUP - 2020-01-15 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw w kuchni pracowniczej
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Pozna艅 (wielkopolskie)