KUCHARZ L臋bork oferta pracy Pizzeria "GOWID" Tadeusz Choszcz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wypiek pizzy i przygotowanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-02-22
Lokalizacja: L臋bork (pomorskie)
Pracodawca: Pizzeria "GOWID" Tadeusz Choszcz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zwyci臋stwa 16, 84-300 L臋bork, powiat: l臋borski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wypiek pizzy i przygotowanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca w godzinach:10:00-18:0014:00-22:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: L臋bork
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: l臋borski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: L臋bork
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.04.2019
Data zako艅czenia pracy: 07.04.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - C1 - zaawansowany, w pi艣mie - C1 - zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: praca w zespole ukrai艅skoj臋zycznym
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "GOWID" Tadeusz Choszcz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w L臋borku
Adres pracodawcy:
Zwyci臋stwa 16, 84-300 L臋bork, powiat: l臋borski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: l臋borski
Gmina pracodawcy: L臋bork
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: L臋bork
Ulica pracodawcy: Zwyci臋stwa
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w L臋borku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowc贸w i p贸lprodukt贸w spo偶ywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czysto艣ci miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu.
APR Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-08-22 - Opole (opolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
GASTRONOMIA Krystyna Platz - 2015-12-01 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przemys艂aw Kowalczyk - 2017-10-06 - Malbork (pomorskie)
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
wg. wniosku
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Sanok (podkarpackie)
Praca w kuchni przy produkcji nale艣nik贸w, krokiet贸w i pierog贸w.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Konin (wielkopolskie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posi艂k贸w;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawid贸w (dolno艣l膮skie)
do艣wiadczenie restauracyjne
O艣rodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2016-03-15 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 zagranic臋, dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty menu
MILA TOMASZ LUDERA - 2016-03-25 - Pu艂awy (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYDAWANIE POSI艁K脫W, ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY, ZAMAWIANE TOWAR脫W.WYMAGANIA:-WYKSZTA艁CENIE ZASADNICZE, ZAWODOWE,- STA呕 PRACY MINIMUM 5 ROK,- KSI膭ZECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Lipiany (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
Andrzej Beniw "Stary Lw贸w" - 2016-09-21 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- wsp贸艂praca z dostawcami i klientami firmy- wsp贸艂praca z firmami spedycyjnymi - zlecenie transportu- inne prace biurowe
"ADAMCZYK ELEKTROTECHNIKA PRZEMYS艁OWA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-11-08 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
W/g stanowiska pracy.
Stanica Wodna KIETLICE n/Mamrami - 2017-04-12 - Kietlice (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni - przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szprotawa (lubuskie)
- Dom Dziecka "Zak膮tek" w Katowicach zg艂asza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowi膮zki: 1. Przygotowywanie obiad贸w zgodnie ze sztuk膮 kucharsk膮, koordynacja prac wszystkich pracownik贸w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w.2. Dbanie o wysok膮 jako艣膰 sporz膮dzonych potraw oraz estetyk臋 podania.3. Sporz膮dzanie porcji posi艂k贸w oraz ich wydawanie zgodnie z ustalon膮 gramatur膮.4. W sytuacjach, kiedy wymagaj膮 tego przepisy, sporz膮dzanie codziennie pr贸bek pokarmowych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami.5. Znajomo艣膰 wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standard贸w HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czysto艣ci pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, po偶arem, kradzie偶膮 oraz dbanie o higien臋 osobist膮, noszenia odzie偶y ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilej贸w wynikaj膮cych ze stosunku pracy uj臋tych w prawie i przepisach szczeg贸艂owych. 2. Jest uprawniona do zg艂aszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracownik贸w kuchni. 3. Jest uprawniona do zg艂aszania intendencte przepis贸w na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jad艂ospisie.- Wynagrodzenie: 1635 z艂/brutto (w tym zawiera si臋 20 % premi regulaminowej). Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 12 miesi臋cy. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne. Wysmagane do艣wiadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiej臋tno艣ci: Estetyczne serwowanie da艅; umiej臋tno艣膰 pieczenia niewyszukanych ciast; umiej臋tno艣膰 planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne mo偶na wys艂a膰 POCZT膭 na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAK膭TEK" - 2017-08-04 - Katowice (艣l膮skie)
praca fizyczna w laboratorium, na w臋z艂ach betoniarskich i budowach w Poznaniu i okolicach
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczeg贸lno艣ci kuchni ormia艅skiej i gruzi艅skiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczeg贸艂owy opis sk艂adnik贸w da艅 klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormia艅skiej i gruzi艅skiej, ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min. rok na w/w stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
- Przygotowywanie p贸艂produkt贸w d\o wydawania da艅, sporz膮dzanie sos贸w, farszy, zup, podleg艂y szefowi, ponosi odpowiedzialno艣膰 za sprz臋ty w swojej cz臋艣ci kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto, mo偶liwa premia. Praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny, a po nim umowa na czas okre艣lony (do 24 miesi臋cy). Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pi臋膰 z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niekt贸re 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-03-16 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej.
Guo & Wang Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Gda艅sk (pomorskie)
Sporz膮dzanie i wydawanie potraw
Sp贸艂dzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-12-30 - Jele艣nia (艣l膮skie)
praca w kuchni , dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2017-02-08 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-05-24 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla szk贸艂 i przedszkoli.
GRZEGORZ FILIPOWSKI RESTAURACJA "SMAKI 艢WIATA'' - 2018-12-27 - Suchoraba (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
LACH-US PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HANDLOWE LACHOWSKI - 2016-05-18 - 艢widnik (lubelskie)
czynno艣ci zwi膮zane z pobieraniem art. przygotowanie oraz dystrybucja potraw na oddzia艂y szpitalne i do bufetunauka porcjowania oraz w艂a艣ciwego wyka艅czania potrawSta偶 odbywa膰 si臋 b臋dzie w 艢r贸dmie艣ciu
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅,p贸艂produkt贸w i menu z przepis贸w kuchni wietnamskiej,zamawianie produkt贸w od dostawc贸w i kontrahent贸w z wietnamu
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Red艂o (zachodniopomorskie)