KUCHARZ Łańcut oferta pracy "MIKO" Piotr Sołtysiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Data publikacji: 2020-05-21
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "MIKO" Piotr Sołtysiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1810
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziany staż pracy na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: "MIKO" Piotr Sołtysiak
danePracodawcy_nip: 8151191166
danePracodawcy_regon: 690684834
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: łańcucki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1810
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974529
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.05.2020
Oferta pracy ważna do: 22.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6b7975a4f2a6643059fa8d18677f59d3
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań obiadowych, surówek itp.
Restauracja " Teatralna" - 2018-07-07 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Kusa Wojciech Usługi Gastronimiczne "Fast food" - 2017-12-01 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnych potraw garmażeryjnych wg receptur oraz ich przechowywanie
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowanie czynności związanych z przygotowaniem posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Miastków Kościelny (mazowieckie)
gotowanie w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, wydanie posiłków i posprzątanie po posiłku.praca na 1/2 etatu07.00-11.00
Szkoła Podstawowa w Ziempniowie - 2018-12-17 - Ziempniów (podkarpackie)
Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie, potraw kuchni tajskiej według tradycyjnych receptur.Praca na czas określony: 3 lataPraca w systemie dwuzmianowym 08.00 -14.00 - 14.00 -22.00 , Praca w soboty, niedziele i święta.
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie bez znaczenia, min. 3-letnie doświadczenie, znajomość podstawowych zasad hodowli zwierząt futerkowych. Czynności związane z hodowlą zwierząt futerkowych w tym karmienie zwierząt, przesadzanie zwierząt i kontrolowanie zwierząt.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Dębowiec (wielkopolskie)
rzygotowywanie posików
kontakt przez PUP - 2020-05-21 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej Ewangelicki Dom Opieki Ostoja Pokoju - 2016-06-15 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i jadłospisem, praca w godzinach 7.00-15.00, 12.00-20.00
Dom Pomocy Społecznej Nr 1 - 2020-07-08 - Sosnowiec (śląskie)
Wymagane uprawnienia na wózki widłowe, uprawnienia elektryczne, doświadczenie w pracy o zbliżonych zadaniach, mile widziana znajomość obsługi komputera, aktualna książeczka sanepidowska. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za koordynowanie i dokonywanie bieżących napraw, obsługa i analizowanie przyczyn awarii, dbałość o stan techniczny powierzonych maszyn, wsparcie techniczne różnych działów zakładu, wykonywanie drobnych prac remontowo-naprawczych i konserwacyjnych na terenie zakładu pracy, znajomość funkcjonowania różnych urządzeń (klimatyzacja, chłodnictwo, mechanika, elektryka itp.), umiejętność czytania dokumentacji technicznej. Firma oferuje stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę, bezpieczne środowisko pracy, pracę w przyjaznym i dynamicznym zepole. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub mailowy : sekretariat.leszczyny (at) lukosz.pl. Prosimy o dopisanie następujących klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych ( Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-31 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-06-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw kuchni indyjskiej, serwowanie potraw i napojów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanwoisku pracy. Umowa na czas określony, trzy zmiany, pełna dyspozycyjność, praca również na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Złotoryja (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza. Wykonywanie powierzonych zadań.
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2015-11-27 - Babica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej, opracowywanie receptur nowych dań, przygotowywanie menu lunch, bieżąca obsługa zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
sporządzanie posiłków
Gminny Ośrodek Kultury w Płaskiej - 2019-05-21 - Płaska (podlaskie)
praca na kuchni
BAR OSTRĘŻNIK Zenon Saladra - 2016-05-16 - Trzebniów (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży, znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowywaniem posiłków, nadzorowanie i realizowanie programu praktycznej nauki zawodu, znajomość przepisów HACCP
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Rydzynie - 2019-07-05 - Rydzyna (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Legnica (dolnośląskie)
instalacja sieci teltechnicznej
kontakt przez PUP - 2020-06-23 - Piekary Śląskie (śląskie)
przyrządzanie posiłków
EMIK Emilian Kaczmarek - 2019-07-18 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
POLSKA WYTWÓRNIA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-02-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z karty menu, wyrób pierogów oraz produktów garmażeryjnych
"IGNACY POLAŃSKI" FPHU sc B.POLAŃSKI, D.PLUTA, A.WARESIAK - 2016-11-24 - Zubrzyca Górna (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW DLA GOŚCI, OBSŁUGA RECEPCJI
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie - 2019-04-10 - Biesiekierz (zachodniopomorskie)