KUCHARZ Łagów oferta pracy AGENCJA WIST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków zgodnie z menu restauracji- praca samodzielna. Ppraca w godz. 7.00-15.00, 15.00-23.00, także w dni wolne.
Data publikacji: 2018-07-20
Lokalizacja: Łagów (dolnośląskie)
Pracodawca: AGENCJA WIST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strumykowa 22, 59-900 Łagów, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków zgodnie z menu restauracji- praca samodzielna. Ppraca w godz. 7.00-15.00, 15.00-23.00, także w dni wolne.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka miesięczna
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łagów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgorzelecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zgorzelec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2018
Data zakończenia pracy: 09.08.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż pracy 1-2 lata samodzielnej pracy, umiejętnośc w gotowaniu a la carte
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
AGENCJA WIST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Bohaterów II Armii Wojska Polskiego 12/113, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Zgorzelec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgorzelec
Ulica pracodawcy: Bohaterów II Armii Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 12
danePracodawcy_nrKraz: 18758
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.07.2018
Data dodania oferty pracy: 19.07.2018
Oferta pracy ważna do: 18.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w restauracji.
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2017-03-15 - Malnia (opolskie)
wg programu stazu. Staż unijny PO WER
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Kąty (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-06-30 - Zegrze (mazowieckie)
- monitorowanie procesów produkcji- planowanie jadłospisu i zakupów zgodnie z normami- przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych- sporządzanie potraw i napojów- wydawanie posiłków i napojów- obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Zagórzany (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, tradycyjnej;
ZAJAZD Restauracja Urszula Placek - 2017-03-22 - Pabianice (łódzkie)
Prowadzenie korespondencji przychodzącej i wychodzącej. Obsługa urządzeń biurowych. Opisywanie faktur kosztowych zgodnie z wymogami Działu Księgowości. Organizacja spotkań, obsługa gości. Zatrudnienie na 1/2 etatu z możliwością rozszerzenia na pełny etat.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Nysa (opolskie)
- przygotowywanie i wydawanie dań estetycznie i zgodnie ze standardem lokalu- dbanie o czystość i porządek urządzeń kuchennych i kuchni- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-11-17 - Będzin (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Drezdenko (lubuskie)
pomoc w pracach montażowych szklarskich
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
STRZECHA s.c. Łucja i Dariusz Kmita - 2016-04-05 - Ustka (pomorskie)
wg preogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
w progrmiae stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Cieszków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej
Przemysław Wleklik Perfect Car - 2016-03-30 - Lipno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw z kuchni wietnamskiej wg przepisów na potrawy w języku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Do obowiązków zastępcy szefa kuchni należy przygotowanie dań zimnych i ciepłych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posiłków dziennie, gotowanie według receptur, realizacja zamówionych dań oraz odpowiednie przechowywanie żywności.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie i przygotowywanie posiłków, dań zgodnie z wymogami racjonalnego zywienia
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Ławki (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania, kolacje, szwedzki stół, obiady.
Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Łączności - 2017-03-21 - Ostrowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2015-12-03 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
Firma Handlowo Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2016-06-07 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej, znajomośc kuchni wymagana ze względu na wprowadzenie nowej oferty kulinarnej
LECH-GOTTHARDT ELŻBIETA - 2016-08-11 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków. Kontakt telefoniczny 604414095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2016-09-12 - Chęciny (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zielona Góra (lubuskie)
Praca w kuchni jako kucharz, praca z osobami niepełnosprawnymi. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2016-05-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy, stanowiska pracy, możliwość przyuczenia do pracy.
BRAT- MAX KAMIL I SZYMON HERMANOWICZ S. C. - 2016-04-22 - Rąbień (łódzkie)