KUCHARZ Łąg oferta pracy PPUH Sławomir Perowicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Prace gastronomiczne
Data publikacji: 2017-12-05
Lokalizacja: Łąg (pomorskie)
Pracodawca: PPUH Sławomir Perowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chojnicka 21, 89-652 Łąg, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Prace gastronomiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łąg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chojnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czersk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: nr oferty 157.2017.JJ
Nazwa pracodawcy: PPUH Sławomir Perowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Starogardzka 59C, 89-650 Czersk, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Czersk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czersk
Ulica pracodawcy: Starogardzka
Numer budynku pracodawcy: 59C
Profil działalności pracodawcy: pizzernia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.12.2017
Oferta pracy ważna do: 04.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2019-05-07 - Rybnik (śląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowanie potraw, ustalanie kartyy dań, nadzór nad jakością zam. żywności, znajomość zasad dot żywienia. Praca w godz: 10:00-18:00, 17:00-01:00
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Wymagania: doświadczenie zawodowe min. 2 lata, brak przerwy w wykonywaniu zawodu, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomość dań kuchni polskiej i włoskiej oraz umiejętność ich przyrządzania.
"BRAX-TON" J.R. Makulik Sp. Jawna - 2016-09-21 - Racibórz (śląskie)
obróbka wstępna produktów oraz przygotowanie posiłków - żywienie zbiorowe; umowa od 18.05.2020 r. do 20.10.2020 r. ; wynagrodzenie 2985 zł brutto + 30 % premia+ stażowe
Stowarzyszenie Autorów "ZAIKS" - 2020-05-05 - Ustka (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Pyszka (zachodniopomorskie)
praca w zespole ok. 10 osób w kuchni; przygotowywanie posiłków oraz sprzątanie po posiłkach (miejsce wykonywania pracy Zakątek Mazurski GIM, Nowa Kaletka)
AKORA Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Zachodnia;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produktów żywnościowych, utrzymanie w czystości urządzeń oraz pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Turów (śląskie)
przygotowywanie posiłków i sprzedaż
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Przasnysz (mazowieckie)
Wykonywanie pizzy i dań zgodnie z recepturami firmy, produkcja deserów, sprzątnie kuchni
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Tychy (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2017-11-08 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
HOTEL RONDO Sp. z o.o. - 2019-08-06 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Kucharz restauracyjny
"DWOREK" sp. z o.o. w Ostrzeszowie - 2016-01-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
codzienne pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą,przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu zgodnie z projektem żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę posiłków,znajomość przepisów kulinarnych, dopilnowanie utrzymywania w czystości naczyń, urządzeń kuchennych, mebli i wszystkich pomieszczeń produkcyjnych, prowadzenie kart kontroli rejestrów oraz innej dokumentacji związanej z wdrażaniem zasad GMP i HACCP.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Górki Wielkie (śląskie)
Wykonywanie instalacji elektrycznych, teletechnicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Kraków (małopolskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-03-27 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw pod kartę, przygotowywanie bufetów ciepłych
POZIOM 511 Sp. z o.o. - 2019-04-16 - Podzamcze (śląskie)
Oferta stażu: przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
SPRAWOWANIE BEZPOŚREDNIEGO NADZORU PROCESU PRODUKCJI, REALIZACJA PLANU PRODUKCJI. OBSŁUGA URZĄDZEŃ NA STERÓWCE, OBSŁUGA URZĄDZEŃ CIĄGU TECHNOLOGICZNEGO. NADZÓR NAD REALIZACJĄ ZADAŃ PRZEZ POSZCZEGÓLNYCH PRACOWNIKÓW. UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE ZASAD W ZAKRESIE BHP I PPOŻ, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE.
FABRYKA ELEMENTÓW BUDOWLANYCH SP. Z O.O. CJ BLOK - 2019-01-15 - Rudna Mała (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-11-21 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni o pomieszczeńGodziny pracy: 07-15; 13-21
Szkolne Schronisko Młodzieżowe - 2019-05-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sanok (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJPRACA W GODZINACH 11:30-15:30MIEJSCE PRACY: ul. MICKIEWICZA DZIAŁ. 8/1 m. OB.2076, 71-141 Szczecin, tel.: 889347669 I UL. LELEWELA DZIAŁ. 8/2 m. OB.2076
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem II zmiany pn-nd
Wiwaldi Junior Sp. z o.o. - 2018-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Zduńska Wola (łódzkie)
Praca w kuchnii hotelu przy sporządzaniu portaw
kontakt przez PUP - 2018-08-11 - Żagań (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-09-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Sporządzenie i obróbka potraw typu fast food z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń znajdujących się w przyczepie lub pawilonie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2019-12-10 - Bolków (dolnośląskie)