KUCHARZ - REFDO30 - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - REFDO30 - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchnii hotelu przy sporządzaniu portaw
Data publikacji: 2018-08-11
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w kuchnii hotelu przy sporządzaniu portaw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godz. pracy 6:00-14:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - REFDO30 - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.08.2018
Data zakończenia pracy: 12.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: handel tkaninami,restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.08.2018
Data dodania oferty pracy: 10.08.2018
Oferta pracy ważna do: 07.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz.Książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2017-03-07 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków z karty i dań na imprezy okolicznościowe, dań cateringowych, robienie bieżących zakupów, obsługa pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Ścinawa (dolnośląskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "2K" s.c. Krzysztof Fedorowicz, Kordian Grzeszczuk - 2017-04-06 - Olszyna (lubuskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-11-30 - Kościerzyna (pomorskie)
Umiejętność przygotowywania potraw kuchni japońskiej, sushi, dyspozycyjność. Miejsce pracy: Wrocław
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Wrocław (dolnośląskie)
kompletowanie zamówień przy użyciu skanera na wózku widłowym bocznym.Praca Dąbrowa Górnicza - Tworzeń
ETC GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie bieżącej produkcji gastronomicznej, żywienie zbiorowe, kuchnia staropolska;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH (możliwość uaktualnienia), MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;MOŻLIWOŚĆ PRACY NA UMOWĘ ZLECENIEpraca 8-16
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ZAKŁADY MIĘSNE "ZAKRZEWSCY" Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna - 2015-12-02 - Kosów Lacki (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA ROLMASZ Sp. z o.o. Sp.Komandytowa - 2016-09-15 - Kamionka (podkarpackie)
Według ustaleń z pracodawcą
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-08-19 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
prace wykończeniowe
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie ciast do pizzy. Wyrób i wypiek pizzy. Znajomość kuchni polskiej. Obsługa zmywalni naczyń.
ANKER- Sp. z o.o. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
DORADCA DS. SPRZEDAŻY
CM CENTRUM MEBLARSKIE PIOTR WĄSOWICZ - 2016-01-21 - Dębica (podkarpackie)
jw.
KHAGANI SALIMZADE - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań, pomoc w kuchni, przygotowanie menu, dokumentacja do sanepidu.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Konie (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Chojnice (pomorskie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska, Alicja Janczi - 2017-04-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
pomoc w obsłudze interesantów zgłaszających się do Sekretariatu,sporządxzanie projektów pism.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Zambrów (podlaskie)
Prace w kuchni i obsługa klientów.
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2016-05-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
- Wszelkie prace i obowiązki związane z prowadzeniem zakładu gastronomicznego. Przygotowywanie potraw, gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-20:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie kulinarne średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata w pracy w gastronomii. Wymagana umiejętność gotowania. Wymagane umiejętności barmańskie.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie obiadów w barze mlecznym
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA NA WINIARACH - 2016-08-04 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej. Od produktu do gotowej potrawy.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-22 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad personelem
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2017-12-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej, francuskiej; organizacja cateringów i eventów
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2017-03-30 - Osówiec (kujawsko-pomorskie)