KUCHARZ Lądek-Zdrój oferta pracy HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni.
Data publikacji: 2020-06-05
Lokalizacja: Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TADEUSZA KOŚCIUSZKI 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_2: Array
Nazwa pracodawcy:
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
danePracodawcy_nip: 7543074621
danePracodawcy_regon: 161541797
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984203
Ulica pracodawcy: TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 78
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.06.2020
Oferta pracy ważna do: 04.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e8295b1c140d15aab2495802c206a161
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany,: 11:00-19:00; 15:00-22:00; również w dni wolne (wg grafiku). Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
spawanie elektrodą, opalanie palnikiem propan, butan, acetylen
Ekoprod Sp. z o.o. - 2019-01-10 - Bytom (śląskie)
Zarządzanie sklepem internetowym, obsługa klienta, przygotowanie i wysyłka towaru.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-03-27 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie: pizzy, ciasta na pizzę, produkcji; utrzymanie czystości. Miejsce pracy: ul. Skarbowców 81a, 53-025 Wrocław,Forma zawarcia umowy: zlecenie ok 150 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach od 12-22Termin wykonania umowy: 3 lata Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Malbork (pomorskie)
prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni ukraińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków na imprezach okolicznościowych, prace pomocniczo-porządkowe na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Siła (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KULTURY "MUZA" - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i napojów
"SABAUDIA" PIZZERIA Bożena Kowal - 2016-06-17 - Biłgoraj (lubelskie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności gotowania tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej; uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; doświadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dostępnych w menu restauracji z powierzonych produktów, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I PIZZY,OBRÓBKA MIĘŚ,GRILOWANIE,SMAŻENIE
MK ALHAMBRA RESTAURANT - 2016-11-10 - Skierniewice (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Karwice (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, nadzorowanie jakości dań, wydawanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "AG-MA" AUGUSTYNA MANDZIEJ - 2019-09-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
obróbka wstępna mięsa przed pieczeniem, smażenie mięsa, obsługa zamówień klienta
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
praca przy produkcji okien PCV ( kontakt z pracodawcą tel:71-3892477 e-mail: info (at) okno-piast.pl )
OKNO-PIAST SP. Z O.O. W WOŁOWIE - 2016-01-20 - Wołów (dolnośląskie)
Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)
obsługa klienta przy kasie fiskalnej, dbanie o prawidłową jakość i ekspozycję towarów na sali sprzedaży, prace porządkowe
kontakt przez OHP - 2016-12-19 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Geovita" S.A. - 2016-05-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2016-08-17 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-18 - Złotoryja (dolnośląskie)
kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie i obróbka produktów, ekspedycja potraw, dbanie o czystość kuchni, nadzór nad pracą pomocy kuchennej. Praca w godzinach 10:00-18:00
Firma Handlowo Usługowa RD-PROFESSIONAL Robert Dziedzic - 2016-10-27 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Świętoszów (dolnośląskie)
Zastępstwo za osobę przebywającą na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podległość służbowa: bezpośrednim przełożonym jest: kierownik gospodarczy, kierownik świetlicyZakres obowiązków wynikających z art. 100 Kodeksu pracy:§ 1. Pracownik jest obowiązany wykonywać pracę sumiennie i starannie oraz stosować się do poleceń przełożonych, które dotyczą pracy, jeżeli nie są one sprzeczne z przepisami prawa lub umową o pracę.§ 2. Pracownik jest obowiązany w szczególności:1) przestrzegać czasu pracy ustalonego w zakładzie pracy,2) przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku,3) przestrzegać przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
Szkoła Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszyńskiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, składników do pizzy,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkanek Domu Pomocy Społecznej
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Ruskie Piaski (lubelskie)
Układanie szalunków, zbrojenia, praca na terenie Krakowa i okolice
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Kraków (małopolskie)