KUCHARZ Świeradów-Zdrój oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "AG-MA" AUGUSTYNA MANDZIEJ

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw, nadzorowanie jakości dań, wydawanie posiłków.
Data publikacji: 2019-09-20
Lokalizacja: Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "AG-MA" AUGUSTYNA MANDZIEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 2A, 59-850 Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie potraw, nadzorowanie jakości dań, wydawanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2019
Data zakończenia pracy: 15.12.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Handel - książeczka sanitarno - epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne kierunek kucharz + min. 1 rok stażu pracy w zawodzie kucharz lub wykształcenie min. podstawowe + min. 3 lata stażu pracy na stanowisku kucharz, posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej, mile widziana znajomość języków obcych - ukraiński, rosyjski w stopniu podstawowym.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "AG-MA" AUGUSTYNA MANDZIEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 2A, 59-850 Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Świeradów-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świeradów-Zdrój
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 2A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2019
Oferta pracy ważna do: 15.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?34c2a0f65c6b077597da0ac1f01ecb9f
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE.PRACA DWUZMIANOWA W GODZINACH 06.00 - 19.30. PRACA W WOLNE DNI.WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘ.
BAR KOPYTKO S.C. ANNA KARAŚ, KONRAD KARAŚ - 2019-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielny kucharz w restauracji specjalizującej się w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej.
PESTKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-11-16 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje), imprezy okolicznościowe. Praca sezonowa od 01.05.2017
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Relax Monika Przerańska - 2017-03-21 - Osieczna (wielkopolskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca w godz.: 8-16, 16-24. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków w przedszkolu.
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 5 - STRZELCE OP. - 2017-08-22 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy, wykonywanie makaronów i past z sosem. Umowa o pracę na okres 15 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Pabianice (łódzkie)
przyjmowanie wniosków i prowadzenie dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2019-12-02 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą. Umowa o pracę na okres próbny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-30 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków; Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, produktów i wyrobów gotowych; Sporządzanie potraw polskich; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż
MAESTRO Bator, Knop S.C. - 2018-08-09 - Oława (dolnośląskie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Radom (mazowieckie)
Zabezpieczenie procesu produkcji
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA "MLEKPOL" W GRAJEWIE - 2018-10-18 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-11-15 - Jastrowie (wielkopolskie)
Praca w kuchni, kelnerowanie, zmywanie, przygotowywanie posiłków, sprzątanie.
Centrum Animacji Misyjnej Księży Werbistów - 2018-02-02 - Ocypel (pomorskie)
Organizacja zaopatrzenia, nadzór nad jakością serwowanych dań, przygotowywanie dań, dbanie o estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2019-03-29 - Szczawnica (małopolskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków (obiady)
Szkoła Podstawowa nr 2 - 2019-07-29 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Gastronomiczna Urszula Stanik - 2018-04-05 - Dobrut (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymanie czystości i porzadku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-07-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw garmażeryjnych
Marcin Kwiatkowski Usługi Gastronomiczne - 2018-05-07 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i typu kebab.
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Marcin Bańdura Restauracja Sphinx - 2016-02-19 - Modlniczka (małopolskie)
dekretacja i księgowanie dowodów sprzedazy, zakupu w systemie finansowo- księgowym, weryfikacja dokumentów pod względem formalno- rachunkowym i podatkowym, prowadzenie i uzgadnianie rejestrów VAT w zakresie księgowanych dokumentów, księgowanie raportów kasowych, rozliczanie kart płatniczych, sporządzanie kompensat, uzgadnianie sald, rozliczanie sald, rozliczanie rozrachunków wraz z ewidencją różnic kursowych
SOLVERA GAWEL TECHNOLOGY SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-20 - Łąka (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy
"Fidziukiewicz i Spółka" Spółka Jawna - 2016-08-03 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Udział w projekcie "Tajemniczy klient"- ankiety.
EFEKTUM Wojciech Nadejczyk Spółka Komandytowo-Akcyjna - 2018-07-12 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie obiadów domowych
Bar Smakołyk Maria Kaźmierkiewicz - 2018-09-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych. Dbanie o stanowisko pracy, porcjowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zaleszany (podkarpackie)
Gotowanie potraw, wydawanie gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Zbąszyń (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Do zadań na stanowisku Kucharz będzie należało: •Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,•Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,•Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, •Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,•Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,•Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,•Utrzymanie porządku w miejscu pracy,•Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,•Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice Śląskie (śląskie)