KUCHARZ/KUCHNIA ORIENTALNA Wrocław oferta pracy BOTAN67 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHNIA ORIENTALNA
Wynagrodzenie: do 2 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, zamawianie przypraw. Praca w godz.: 9:00-22:00. Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Wita Stwosza 44, 50-529 oraz inne lokale należące do firmy Botan 67 Sp. z o.o.
Data publikacji: 2020-09-04
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: BOTAN67 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wita Stwosza 44, 50-149 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, zamawianie przypraw. Praca w godz.: 9:00-22:00. Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Wita Stwosza 44, 50-529 oraz inne lokale należące do firmy Botan 67 Sp. z o.o.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHNIA ORIENTALNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze
Wymagany zawody dla kandydatów: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
turecki, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: średnie mile widziane, staż pracy: mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharz, znajomość kuchni tureckiej, min. komunikatywna znajomość języka tureckiego (do kontaktu z właścicielem)
Nazwa pracodawcy:
BOTAN67 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 8971864730
danePracodawcy_regon: 382803190
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Wita Stwosza 44, 50-149 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Wita Stwosza
Numer budynku pracodawcy: 44
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 08.09.2020
Oferta pracy ważna do: 29.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?da65c4bc38f21369dba0c88c18f39fa1
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o estetykę
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-12-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem wartości odżywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie pizzy, makaronów i sałatek
BISTRO STAJENKA EWELINA WÓJCIK - 2019-11-18 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, przestrzeganie jakości i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomocy kuchennych.Praca w godzinach 7-15, 11-19.Wynagrodzenie 2000,00 zł brutto + dodatek stażowy
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-04-25 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
DELFIN sp. z o.o. - 2016-02-19 - Dąbki (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni armieńskiej i gruzińskiej na grillu typu mangał
Paweł Dąbrowski T&S CONSULTING - 2016-04-12 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyke potraw,utrzymanie porządku i higieny pracy, praqwidłowe i terminowe wykonywanie zadań na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
księgowanie operacji, sporządzanie deklaracji PIT, VAT,ZUS.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Oleśnica (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Węgrów (mazowieckie)
.
Waldemar Szafraniak Działalność Handlowo - Usługowa - 2020-07-21 - Magdalenki (wielkopolskie)
Produkcja garmażeryjna
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2017-01-20 - Łódź (łódzkie)
- praca polega na podlewaniu roślin, nawożeniu, okresowym czyszczeniu i nabłyszczaniu liści, otrząsaniu z suchych liści, usuwaniu przekwitłych kwiatostanów
HADART (architektura wody i krajobrazu) - 2020-02-05 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-11-29 - Modlnica (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 15-22; wynagrodzenie 2500-3000zł brutto zależnie od doświadczenia
Rejs Art&Wellness - 2016-06-10 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-05-10 - Polańczyk (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków obiadowych , gotowanie w kantynie na Brzeziu (Elektrownia) koło Opola.Praca w godzinach 7-15
TYTUS PUH Katarzyna Leszczyńska-Korol - 2017-10-19 - Brzezie (opolskie)
Praca w Restauracji Dębickiej. Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
FORTE Paweł Nykiel - 2020-08-14 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy, podawanie pizzy klientom, obsługa klentów, inne prace związane z pracą w pizzerii (praca wgodz. 14.00-22.00, w soboty 14.00-23.00, możliwość zatrudnienia osoby w mniejszym wymiarze czasu pracy)
PIZZERIA GATTO NERO IRENA SUCHCICKA - 2016-01-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala. Mycie w myjni tlenowej. Serwowanie posiłków na taśmociągu wydawczym.
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Szpital Zachodni im. Jana Pawła II - 2018-08-24 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie półproduktów, obsmażanie, pieczenie, obróbka termiczna przy użyciu pieca konwekcyjno - parowego, krojenie, mielenie mięs
kontakt przez PUP - 2015-10-28 - Dźwierzno (mazowieckie)
Praca w restauracji w Kamienu śląskim, umiejętność pracy w zespole, kieroweanie zespołem.
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła - 2019-07-23 - Kamień Śląski (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i śląskiej
WIEJSKA CHATKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-07 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Radziejowice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
GROSIK Firma Handlowo - Usługowa Konrad Sipiak - 2018-03-07 - Bachorzew (wielkopolskie)
Układanie nawierzchni z kostki brukowej na otwartej przestrzeni - współpraca z pozostałymi osobami (praca w kilkuosobowych zespołach) - realizowanie zadań pod nadzorem brygadzisty.
"REBUD" C. KRYGIER, M. MICHALSKI, W. REMBA SPÓŁKA JAWNA - 2019-07-31 - Bełchatów (łódzkie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymiar etatu do uzgodnienia. Praca jednozmianowa.
IZABELA FIGURSKA - 2018-05-10 - Rumia (pomorskie)